Office

Microsoft Office Language Interface Pack 2010 – Shqip

Ndryshoni gjuhën:
Microsoft Office Language Interface Pack 2010 – Shqip mbështet një ndërfaqe të përdoruesit në gjuhën shqipe për shumë programe të Microsoft Office 2010.
 • Detajet

  Versioni:
  Data e botimit:

  1

  30.3.2011

  Emri i skedarit:
  Madhësia e skedarit:

  languageinterfacepack-x64-sq-al.exe

  17.6 MB

  languageinterfacepack-x86-sq-al.exe

  16.0 MB

  O14LipHelp-sq-al.chm

  211 KB

   Microsoft Office Language Interface Pack 2010 – Shqip mbështet një ndërfaqe të përdoruesit në gjuhën shqipe për:
   • Microsoft Office Excel 2010

   • Microsoft Office OneNote 2010

   • Microsoft Office Outlook 2010

   • Microsoft Office PowerPoint 2010

   • Microsoft Office Word 2010
 • Kërkesat e sistemit

  Sisteme operative të mbështetur:

  Windows 7; Windows Vista; Windows XP

   • Kërkohet softueri: Çdo paketë ose kopje e pavarur e Microsoft Office 2010 që përmban një ose disa nga aplikacionet vijuese: Excel, OneNote, Outlook, PowerPoint ose Word.
   • Kërkohet hapësirë në disk: Përveç hapësirës së diskut të ngurtë të përdorur nga programet e instaluara aktualisht të Office 2010, kërkohet 20 megabajt (mb) e hapësirës së diskut në dispozicion.
 • Udhëzime

   Për të instaluar këtë shkarkim:
   1. Shkarko skedarin LanguageInterfacePack.exe duke klikuar butonin Shkarko (sipër) dhe duke ruajtur skedarin në hapësirën e ngurtë të diskut.
   2. Kliko dy herë skedarin e programit LanguageInterfacePack.exe në diskun tënd të ngurtë për të nisur programin e instalimit.
   3. Ndiq instruksionet në ekran për të përfunduar instalimin.
   4. Sapo të instalohet, skedari Lexomë për paketën e ndërfaqes së gjuhës të Microsoft Office 2010 mund të gjendet në C:\Skedarët e programit\Skedarët e zakonshëm\Microsoft i përbashkuar\OFFICE14\LCID\LIPread.htm
   5. Nuk mbështetet përmirësimi i Office 2007 me paketën e ndërfaqes së gjuhës të Office 2007 apo edicionit të mëparshëm të Office 2010 me paketën e ndërfaqes së gjuhës të Office 2010. Nëse dëshiron të përmirësosh instalimin bazë të Office 2007 në Office 2010 me paketën e ndërfaqes së gjuhës të Office 2010, duhet të:
    • Çinstalosh Office 2007 Language Interface Pack.
    • Ekzekutosh instalimin e Office 2010 dhe zgjedhësh opsionet e përmirësimit.
    • Kur të përfundojë instalimi i Office 2010, instalo dhe konfiguro Office 2010 Language Interface Pack.


    • Aktivizimi i produktit të Office:
    • Nëse ke pengesa për të lexuar të gjithë kodin e instalimit në dialogun "Microsoft Office Activation Wizard" ose nëse i gjithë kodi i instalimit nuk afishohet si duhet kur përdor Microsoft® Office Language Interface Pack 2010, anulo ekspertin dhe kalo te produkti yt në anglisht për të aktivizuar produktin tënd të Microsoft Office.


   Instruksionet për përdorim:

   Për të kaluar Ndërfaqen e përdoruesit në gjuhën e Microsoft Office Language Interface Pack 2010 – Shqip, ndiq këta hapa:

   1. Lësho Preferencat e gjuhës të Microsoft Office 2010 nga menyja Nis\Të gjitha programet\Microsoft Office\Veglat e Microsoft Office.  
   2. Nën Zgjidh gjuhët e afishimit dhe të ndihmës, nën Afisho gjuhën përzgjidh gjuhën e kërkuar dhe kliko në butonin Vendos si të parazgjedhur.  
   3. Nën Zgjidh gjuhët e redaktimit, zgjidh gjuhën e kërkuar dhe kliko në butonin Vendos si të parazgjedhur.  
   4. Kliko butonin Në rregull.  

   Parametrat e gjuhës të cilat i ke përzgjedhur do të kenë efekt herën tjetër që do të nisësh aplikacionet e Office.
   Shënim: Ndihma nuk mund të kalojë në gjuhën e Microsoft Office Language Interface Pack 2010 – Shqip. Ndihma do të mbetet gjithmonë në gjuhën e instalimit origjinal.
   Vendose gjithmonë ndihmën e afishimit në listën me lëshim poshtë në gjuhën bazë.

   Për të larguar këtë shkarkim:
    Ndiq këta hapa në edicionin e Windows XP Home ose atë Profesional:
   1. Braktis të gjitha programet.
   2. Kliko dy herë ikonën Shto ose largo programe në Panelin e kontrollit të Windows.
   3. Kliko Microsoft Office Language Interface Pack 2010 në kutinë Programet e instaluara aktualisht pastaj kliko butonin Largo.  
   4. Ndiq instruksionet në ekran.

    Ndiq këta hapa në Windows Vista ose Windows 7:
   1. Braktis të gjitha programet.
   2. Kliko dy herë ikonën Programe dhe tiparePanelin e kontrollit të Windows.
   3. Në opsionin Çinstalo ose ndrysho një program,   Microsoft Office Language Interface Pack 2010– Shqip në kutinë Programet e instaluara aktualisht pastaj kliko opsionin Çinstalo.  
   4. Ndiq instruksionet në ekran.   Nëse nuk mund të shikosh përmbajtjet e skedarit CHM, pasi ta shkarkosh, mund të ndjekësh hapat e mëposhtëm, të cilët do të të ndihmojnë të shikosh përmbajtjet:
   1. Hap dosjen ku shkarkove skedarin CHM.
   2. Kliko me butonin e djathtë mbi CHM dhe përzgjidh "Vetitë" nga menyja e shfaqur.
   3. Në skedën "Të përgjithshme" kliko butonin "Zhblloko" dhe më pas kliko butonin "Në rregull".
   4. Kliko dy herë mbi skedarin CHM dhe tashmë do të jesh në gjendje të shikosh përmbajtjet e tij.
 • Burime të ngjashme

Shkarkime të popullarizuara

Përditësime falas për PC

 • Korrigjuesit e sigurisë
 • Përditësimet e softuerit
 • Paketat e shërbimit
 • Drejtuesit e harduerit
Ekzekuto Microsoft Update
mbyll
moreinfo