Wat is Windows 10?

Het is zover, Windows 10 is beschikbaar. Wij bieden al onze Windows 7 en Windows 8.1 gebruikers een gratis1 upgrade aan. Wil jij ook over naar Windows 10? Upgraden is eenvoudig! Wat je ervoor moet doen, lees je hier.

Windows 10 laptop
Checklist

Checklist!

Ben jij al klaar voor Windows 10? Bereid je voor met dit makkelijke stappenplan.

Bekijk de checklist
Upgraden

Upgraden maar!

Klaar met je voorbereiding? Volg deze stappen om snel te upgraden naar Windows 10.

Upgrade naar Windows 10

Laatste nieuws

Het laatste nieuws en recente ontwikkelingen over Windows 10 lees je op de Windows blog. Hier vind je ook tips en tricks zodat je het meeste uit Windows 10 haalt.

Bekijk blog

Windows 10 voor zakelijke gebruikers

Windows 10 is het beste platform voor modern zakendoen, want Windows 10 combineert het beste van Windows 7 en Windows 8. Samen met tientallen nieuwe features maakt dit een compleet nieuwe versie van Windows die jou en je organisatie helpt om zaken te doen zoals jij dat wilt. Op een vertrouwde en veilige manier, op al je devices.

Dankzij het startmenu voelt Windows 10 heel vertrouwd en kan iedereen er snel mee aan de slag. Windows 10 biedt een naadloze integratie met clouddiensten, waardoor collega’s nóg gemakkelijker kunnen samenwerken of bestanden kunnen uitwisselen. Lees meer over Windows 10 voor zakelijk gebruik.

Kom je er even niet uit?

We staan altijd voor je klaar en helpen je graag. Stel je vraag op de Windows Facebookpagina of bel ons op 020 – 500 1500.

1Ja, het is gratis! Deze upgrade-aanbieding heeft betrekking op een volledige versie van Windows 10, niet op een proefversie. Bij het downloaden van Windows 10 moet er 3GB+ aan bestanden worden gedownload. Hierbij kunnen internetkosten in rekening worden gebracht. Deze gratis upgrade naar Windows 10 dien je binnen één jaar na beschikbaarheid te downloaden. Je hebt dan gratis Windows 10 op je apparaat.

De Windows 10-upgrade geldt voor in aanmerking komende en legitieme apparaten met Windows 7 en Windows 8.1, inclusief apparaten die je al hebt. Er gelden bepaalde hardware/software-vereisten en de beschikbaarheid van functies kan per apparaat en markt verschillen. De beschikbaarheid van de Windows 10 Upgrade voor Windows Phone 8.1-apparaten varieert per hardwareleverancier of telecomprovider. Functies verschillen per apparaat. Apparaten moeten op internet zijn aangesloten en Windows Update moet zijn geactiveerd. Er gelden mogelijk ISP-tarieven. Windows 7 SP1 en Windows 8.1 Update zijn vereist. Enkele versies zijn uitgesloten: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise en Windows RT/RT 8.1. Klanten met Active Software Assurance in volumelicenties kunnen profiteren van zakelijke upgrade-aanbiedingen die buiten de normale upgrade naar Windows 10 vallen. Bezoek de website van de fabrikant en de pagina Windows 10-specificaties voor informatie over compatibiliteit en andere belangrijke informatie over de installatie. Windows 10 wordt automatisch bijgewerkt. In de toekomst gelden mogelijk andere vereisten voor updates. Raadpleeg voor meer informatie de pagina Upgraden naar Windows 10.