Microsoft Whiteboard

Upoznajte beskonačnu digitalnu podlogu slobodnog oblika na kojoj se sastaju ideje, sadržaj i ljudi.

Diagrams of a chair in Microsoft Whiteboard showing casters and chair dimensions

Angažujte se i sarađujte bilo kada, sa bilo kojeg mesta

Whiteboard podstiče učenike, nastavnike i organizacije da ostanu povezani u modernom okruženju današnjice. Pronađite alatke i informacije koje su vam potrebne kako biste vi i vaša organizacija ili škola radili ili učili na daljinu.

Sarađujte na idejama na poslu ili u učionici u usluzi Microsoft Teams pomoću aplikacije Whiteboard

Administratori

Saznajte kako da upravljate aplikacijom Whiteboard za organizaciju.

Krajnji korisnici

Prijavite se u Whiteboard za veb i počnite da sarađujete još danas.

Whiteboard nastavlja da se poboljšava

Naučite više o novim funkcijama, inovacijama i događanjima.


Sarađujte u realnom vremenu, gde god da se nalazite

Okupite tim na istoj virtuelnoj podlozi, širom sveta i na svim uređajima.
Photograph of a team marking up a web design image in Whiteboard; a photo of each team member appears on the board as they edit, to show where they are working.

Pružite najbolje mogućnosti svima u učionici

Zajednički razmenjujte ideje i razvijajte ih. Sa intuitivnom i interaktivnom tehnologijom Microsoft Whiteboard for Education pruža studentima i nastavnicima mesto na kojem mogu da stvaraju bez ograničenja. 


Najčešća pitanja

|

Preuzmite Microsoft Whiteboard iz prodavnice Microsoft Store na Windows 10 uređaj, a zatim se prijavite pomoću Microsoft naloga (Outlook, Hotmail, Live, Xbox itd.) ili (poslovnog ili školskog) Microsoft 365 naloga.

Preuzmite Microsoft Whiteboard iz prodavnice Apple App Store na iOS uređaj1 (potreban je iOS 9 i iPhone 5s ili noviji, iPad Mini 3 ili noviji, iPad Air ili iPad Pro), zatim se prijavite pomoću Microsoft naloga (Outlook, Hotmail, Live, Xbox itd.) ili (ličnog, poslovnog ili školskog) Microsoft 365 naloga.

Aplikaciju Whiteboard za veb treba da omogući Microsoft 365 administrator organizacije kako bi postala dostupna za korišćenje. Kada je administrator omogući, možete da se prijavite ovde.

Da biste koristili Windows 10 ili iOS1 aplikacije, morate da se prijavite pomoću Microsoft naloga (Outlook, Hotmail, Live, Xbox itd.) ili (ličnog, poslovnog ili školskog) Microsoft 365 naloga. Da biste koristili veb aplikaciju, morate da se prijavite pomoću poslovnog ili školskog Microsoft 365 naloga (kada administrator omogući uslugu).

Microsoft Whiteboard usluga u oblaku automatski je omogućena za organizaciju. Korisnici mogu da se prijave pomoću Microsoft Whiteboard aplikacija za Windows 10 i iOS1 koje su podrazumevano omogućene.

 
Microsoft Whiteboard veb klijent nije podrazumevano omogućen. Da biste omogućili veb klijent za korisnike, idite na Microsoft 365 portal administracije. Pogledajte ovaj članak podrške za više detalja.

Microsoft Whiteboard za Windows 10 dostupan je u svim Windows regionima samo na engleskom jeziku. Postaće dostupan za druge jezike u narednih nekoliko meseci.

Aplikacija Whiteboard za Windows 10 je nova verzija aplikacije na uređaju Surface Hub. Klijenti koji koriste Surface Hub mogu odlučiti da nastave da koriste trenutnu aplikaciju, instaliraju novu aplikaciju pored trenutne ili da potpuno pređu na novu aplikaciju. Pročitajte članak ovde za više informacija.

Aplikacija Whiteboard za Windows 10 podržana je na uređajima sa operativnim sistemom Windows 10, uključujući Surface Hub uređaje.

 
Aplikacija Whiteboard za iOS1 podržana je u operativnom sistemu iOS 9 ili novijim verzijama i zahteva iPhone 5s ili noviji, iPad Mini 3 ili noviji, iPad Air ili iPad Pro.
 
Veb aplikacija Whiteboard podržana je na većini uređaja koji koriste ažuriranu verziju nekog od vodećih pregledača. Veb aplikacija nije kompatibilna sa sistemom Windows Phone 8.1, Kindle pregledačem Silk ili uređajima izuzetno malog faktora obrasca (npr. sa pametnim satovima).

Da biste izvršili nadogradnju na novu aplikaciju Whiteboard na Surface Hub uređajima, pročitajte članak ovde.

Windows 10 i iOS1 aplikacije pružaju usklađene nivoe funkcionalnosti, uz male razlike: u operativnom sistemu iOS, Bing pretraga slika nije dostupna i ne možete pisati perom da biste pozvali učesnike (morate da otkucate imena osoba). Verzija za veb trenutno omogućava korisnicima da prave table i da im se pridružuju, da prave i brišu zapise perom i pregledaju nizove, lepljive beleške i slike koje su drugi dodali. Tokom vremena, sve će aplikacije imati jednake funkcije.

Aplikacija za pregled se nadograđuje na novu opšte dostupnu verziju.

Aplikacije Whiteboard za Windows 10, iOS1 i veb usaglašene su sa nivoom C, što znači da su usklađene sa globalnim standardima koji uključuju SOC 1, SOC 2, ISO 27001, HIPAA i modele klauzula EU.

Potrebna vam je pomoć za Whiteboard?

1. Dostupnost mobilnih aplikacija zavisi od zemlje/regiona.