SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019, koji je lepog izgleda, brz, poznat i intuitivan, pruža vam trenutni pristup osobama, aplikacijama i sadržaju. Provodićete manje vremena u potrazi za informacijama, a više vremena u radu sa njima.

Hero_SharePointServer

Delite i radite zajedno

SharePoint Server 2019 vam pruža novu modernu platformu za deljeni pristup, interakciju i saradnju. Sada timski rad može da se odvija bilo gde i bilo kada – brzo, pouzdano i bezbedno.

Laptop featuring a webpage on the screen, learn about SharePoint Server 2016 on Microsoft TechNet
SharePoint on a smart phone showing a variety of file types, explore SharePoint Server 2016 on Microsoft TechNet

Informisanje i angažovanje

Kreirajte, delite ideje i donosite odluke pomoću alatki za upravljanje sadržajem i saradnju koje se nesmetano integrišu sa drugim aplikacijama, uključujući OneDrive for Business, Office Graph i još mnogo toga.

Transformišite poslovni proces

Pravite robusna rešenja, ostvarite poslovnu vrednost i postignite digitalnu transformaciju. Uz SharePoint Server 2019 dobićete nove mogućnosti i poboljšanu podršku za Power Automate, Power Apps i još mnogo toga.

Surface tablet displaying the SharePoint compliance policy center, learn about SharePoint Server 2016 on Microsoft TechNet

Srodni proizvodi

Srodni proizvodi

SharePoint Online

Uz Microsoft 365, SharePoint nudi poboljšane bezbednosne tehnologije i omogućava vam lako upravljanje i pristup sa gotovo bilo kog mesta.

OneDrive for Business

Čuvajte sve datoteke na jednom mestu. Skladištite, delite i sarađujete zahvaljujući integraciji sa uslugom Office Online.

Programski dodaci za SharePoint

Proširite mogućnosti saradnje sistema SharePoint pomoću programskih dodataka.

Pratite SharePoint

Pratite SharePoint u usluzi Twitter

Pratite SharePoint u usluzi Facebook

SharePoint blog

OneDrive blog