Poslovno obaveštavanje

Pretvorite informacija u uvide

Neka podaci rade za vas. Koristite najnovije alatke za unakrsne tabele, kontrolne table, izveštaje i vizuelizacije podataka da biste na lak način razumeli sve svoje podatke.

Alatke za poslovno obaveštavanje

Uvoz podataka sa bilo kog mesta

Povežite se sa izvorom podataka iz programa Excel, uključujući druge Excel datoteke, uz funkciju preuzmi i transformiši. Osvežite podatke u bilo kom trenutku za ažuriranu verziju istine – ne morate kopirati ni lepiti iz drugih radnih svezaka.

Excel menu showing different locations and file types for data importation
Excel screen showing a view of different files for organizing purposes

Očistite i transformišite podatke

Čišćenje podataka pomoću koraka koji se mogu ponovo koristiti u programskom dodatkom Power Query je lako i štedi vam vreme. Deljenje, objedinjavanje ili uklanjanje duplikata sada je brže nego ikada uz kolonu iz primera.

Pravite pametnije izveštaje

Brzo stvarajte tabele odnosa i koristite formule koje se mogu ponovo koristiti uz Mere. Steknite brze uvide uz izvedene tabele analiziranjem podataka, što će vam uštedeti sate rada.

Excel spreadsheet with Power Query Editor running
Power BI report showing a variety of data visualizations

Deljenje podataka

Objavite podatke u usluzi Power BI jednim klikom da biste kreirali lepe izveštaje. Zatim koristite OneDrive da biste delili šta ste naučili i sarađivali u stvarnom vremenu.Saznajte više o proizvodima

Saznajte više o proizvodima

Excel

Pravite unakrsne tabele od predložaka ili sami i radite zajedno bilo kada i bilo gde.

OneDrive

Uradite više ma gde se nalazili uz bezbedan pristup, deljenje i skladištenje datoteka – na poslu, kod kuće ili u pokretu.

Power BI

Povežite se sa stotinama poslovnih izvora i nabavite zanimljive vizuelizacije podataka.