Imate viziju. Možemo da vam pomognemo da je zaštitite.

Sveobuhvatni pristup bezbednosti koji je detaljan, najbolja u oblasti i zasnovan na veštačkoj inteligenciji može da vam pomogne da budete neustrašivi.

Zaštitite sve pomoću sveobuhvatne bezbednosti

Vasu Jakal, CVP Microsoft odseka za bezbednost, usaglašenost i identitet govori o tome kako Microsoft bezbednost pruža sveobuhvatan pristup bezbednosti.

Zaštitite osobe, podatke i infrastrukturu

Zaštitite sve

Zaštitite celu organizaciju integrisanim rešenjima za bezbednost, usaglašenost i identitete koja su napravljena za rad na raznim platformama i u okruženjima u oblaku.

Pojednostavite složene stvari

Odredite prioritete pravih rizika pomoću alatki za objedinjeno upravljanje koje su napravljene da bi povećale stručnost ljudi unutar preduzeća.

Otkrivajte ono što drugi propuštaju

Vodeći AI, automatizacija i stručnost pomažu vam da brzo otkrijete pretnje, efikasno reagujete i učvrstite stanje bezbednosti.

Razvijanje budućnosti

Budući da uz sveobuhvatno bezbednosno rešenje dolazi bezbrižnost, slobodno možete da rastete, da stvarate i da uvodite inovacije u poslovanje.

Ugradite principe „Nulte pouzdanosti“ u organizaciju

Smanjite rizike primenom bezbednosnog modela „Nulte pouzdanosti“, proverom valjanosti identiteta i usaglašenosti uređaja za svaki zahtev za pristup.

Omogućavanje modela „Nulta pouzdanost“ pomoću rešenja paketa Microsoft bezbednost

Zaštitite identitete i upravljajte pristupom

Zaštitite pristup resursima pomoću kompletnog rešenja za identitete koje bezbedno povezuje sve korisnike, aplikacije i uređaje.

Zaustavite pretnje pomoću integrisane, automatizovane zaštite

Zaštitite preduzeće pomoću upravljanja bezbednosnim informacijama i događajima (SIEM) i proširenog otkrivanja i reagovanja (XDR).

Zaštitite aplikacije i resurse u oblacima

Zaštitite sve što imate u oblaku uz potpunu vidljivost i sveobuhvatnu zaštitu svih paketa funkcija.

Zaštitite osetljive podatke i upravljajte njima

Zaštitite podatke u oblacima, u aplikacijama i na krajnjim tačkama tako što ćete konfigurisati oznake za zaštitu i zadržavanje.

Identifikujte i sanirajte rizike

Sprečavajte, istražujte i sanirajte zlonamerne i nenamerne aktivnosti u organizaciji.

Pojednostavite upravljanje usaglašenošću

Procenjujte, poboljšavajte i nadgledajte usaglašenost kako biste ispunjavali zahteve usaglašenosti sa zakonima i propisima.

Najavljujemo opštu dostupnost Upravljanja privatnošću za Microsoft 365

Izgradite radno mesto u kojem se čuva privatnost tako što ćete proaktivno identifikovati i zaštititi se od rizika po privatnost, podstaći zaposlene da donose pametne odluke za rukovanje podacima i automatizovati zahteve subjekata i upravljati njima na odgovarajući način.

Otkrijte kako ovi klijenti štite organizacije pomoću paketa „Microsoft bezbednost“

JetBlue.
Telefonica.
Premera.
LinkedIn.
NCR.
Accenture.

Poslušajte kako Microsoft direktor, Bret Arseno, i vodeće kompanije u sektoru štite hibridni rad

- Bezbednost bez tajni: Serija podkasta s CISO-ima s Bretom Arsenoom

Microsoft CISO, Bret Arsenault
Microsoft CISO, Bret Arsenault

Microsoft bezbednost je lider u pet Gartner® Magic Quadrant™ izveštaja

Saznajte zašto je Gartner odredio korporaciju Microsoft kao lidera u pet izveštaja Magic Quadrant – za upravljanje pristupom (2020), alatke za objedinjeno upravljanje krajnjim tačkama (2020), posrednike za bezbedan pristup u oblaku (2020), arhiviranje poslovnih informacija (2020) i platforme za zaštitu krajnjih tačaka (2021).1

Microsoft bezbednost je vodeće rešenje u sedam kategorija kompanije Forrester Waves

Microsoft bezbednost je imenovana kao vodeće rešenje u sedam kategorija kompanije Forrester Wave™: Platforme za bezbednosnu analitiku, Q4 2020; otkrivanje i odgovor za velika preduzeća, Q1 2020; bezbednost poslovne e-pošte, Q2 2021; softver za bezbednost krajnje tačke kao usluge, Q2 2021; objedinjeno upravljanje krajnjim tačkama, Q4 2019; platforma za bezbednost nestrukturiranih podataka, Q2 2021 i mrežni prolazi za bezbednost u oblaku, Q2 2021.2

{noalt]

Otkrijte Total Economic Impact™ rešenja paketa „Microsoft bezbednost“

Istražite uštedu na troškovima i poslovne pogodnosti koje omogućavaju Azure Security Center, Azure Sentinel, Zaštitnik za krajnju tačku, Azure Active Directory, Bezbednost aplikacija u oblaku i Office 365 informacije o pretnjama u ovim naručenim studijama preduzeća Forrester Consulting koje se sprovode u ime korporacije Microsoft.

A person holding and reading from a tablet.

Poboljšajte bezbednost i budite informisani

1. Gartner ne podržava nijednog prodavca, proizvod ili uslugu koji su prikazani u njegovim publikacijama o istraživanju i ne preporučuje korisnicima tehnologije da biraju samo one dobavljače sa najvišim ocenama ili nekom drugom oznakom. Publikacije o istraživanju preduzeća Gartner sastoje se od mišljenja Gartner organizacije za istraživanje i ne treba ih smatrati tvrdnjama činjenica. Gartner se odriče svih garancija, izričitih ili impliciranih, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući i bilo koje garancije o mogućnostima prodaje ili prikladnosti za određenu namenu.
Gartner Magic Quadrant o upravljanju pristupom, Majkl Keli | Podaci o organizaciji Abhyuday | Enrik Teišeira, 17. novembar 2020.
Gartner Magic Quadrant o alatkama za objedinjeno upravljanje krajnjim tačkama, Den Vilson | Kris Silva | Mandžunat Bat | Rič Dohini | Rob Smit, 19. oktobra 2020. (ažurirano 5. januara 2021).
Gartner Magic Quadrant o posrednicima za bezbedan pristup oblaku, Stiv Rajli | Kreg Loson, 28. oktobar 2020.
Gartner Magic Quadrant o arhiviranju poslovnih informacija, Majkl Hof | Džef Vogel, 28. oktobar 2020.
Gartner Magic Quadrant o platformama za zaštitu krajnjih tačaka, Piter Ferstbruk | Dionisio Zumerle | Pratek Bhajanka | Lorens Pingri | Pol Veber, 05. maj 2021.

2. The Forrester Wave™: Security Analytics Platforms, Q4 2020, Joseph Blankenship, Claire O'Malley, decembar 2020.
The Forrester Wave™: Enterprise Detection and Response, Q1 2020, Josh Zelonis with Joseph Blankenship, Matthew Flug, Peggy Dostie, mart 2020.
The Forrester Wave™: Enterprise Email Security, Q2 2021 Joseph Blankenship, Claire O'Malley, maj 2021.
The Forrester Wave™: Endpoint Security Software as a Service, Q2 2021, Chris Sherman with Merritt Maxim, Allie Mellen, Shannon Fish, Peggy Dostie, maj 2021.
The Forrester Wave™: Unified Endpoint Management, Q4 2019, Andrew Hewitt, novembar 2019.
The Forrester Wave™: Unstructured Data Security Platforms, Q2 2021, Heidi Shay, maj 2021.
The Forrester Wave™: Cloud Security Gateways, Q2 2021, Andras Cser, maj 2021.