Uživajte u šest meseci OneDrive skladišta u oblaku od 100 GB

Čuvajte uspomene. Povežite Samsung galeriju sa uslugom OneDrive i uživajte u 6 meseci OneDrive skladišta u oblaku od 100 GB. Primenjuju se odredbe i uslovi.

Four people laughing and walking on a subway platform.

Pristup sa skoro bilo kog mesta

Bezbedno čuvajte, uređujte i delite fotografije i datoteke bilo kada, bilo gde sa bilo kog uređaja pomoću usluge OneDrive.

Pravljenje rezervne kopije i zaštita

Ako izgubite uređaj, nećete ostati bez datoteka i fotografija kad su one sačuvane u usluzi OneDrive.

Deljenje i saradnja

Budite povezani, delite dokumente i fotografije sa prijateljima i porodicom i sarađujte u stvarnom vremenu uz Microsoft 365 aplikacije.


Photos stored in OneDrive being displayed on a mobile phone.

Zadrži svaku memoriju

Kada snimite fotografiju, ona se automatski sinhronizuje iz vaše Samsung galerije u OneDrive skladište u oblaku, tako da nikada nećete izgubiti nijedan sjajni snimak.1

Deljenje i saradnja

Delite datoteke, fascikle i fotografije sa prijateljima i porodicom. Nema više velikih priloga e-pošte ili prenosnih memorija – samo pošaljite vezu putem e-pošte ili tekstualne poruke.

People waiting for a train looking at a mobile phone.

Funkcije koje život čine lakšim i bezbednijim

Datoteke na zahtev

Pristupite svim OneDrive datotekama u operativnom sistemu Windows 10 bez zauzimanja mesta na računaru.

Skeniranje dokumenata

Koristite Samsung mobilni uređaj da biste uskladištili dokumente, priznanice i beleške u usluzi OneDrive.

Lični trezor

Uskladištite važne datoteke i fotografije uz dodatni sloj zaštite u OneDrive ličnom trezoru.

|

Ova probna ponuda je ekskluzivno dostupna samo na Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, A33, A53 i A73 5G uređajima.

Ne ispunjavate uslove za ovu ponudu. Probna ponuda od 100 GB od 6 meseci ekskluzivno je dostupna novim klijentima bez trenutnih OneDrive ili Microsoft 365 pretplata. Pogledajte odredbe i uslove za više informacija.​

Ne ispunjavate uslove za ovu ponudu. Probna ponuda od 100 GB od 6 meseci ekskluzivno je dostupna novim klijentima bez trenutnih OneDrive ili Microsoft 365 pretplata. Pogledajte odredbe i uslove za više informacija.

Prvo povežite Samsung i Microsoft naloge da biste sinhronizovali galeriju sa aplikacijom OneDrive na kvalifikovanom Samsung uređaju (Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, A53, A33 ili A73 5G). Kada se ovo dovrši, klijenti koji ispunjavaju uslove mogu da iskoriste ponudu putem OneDrive aplikacije.

Da biste povezali Samsung galeriju sa uslugom OneDrive, otvorite postavke aplikacije Samsung Gallery. Detaljna uputstva potražite u članku Podrška za Samsung galeriju i OneDrive.

Pošto je ova ponuda kupljena u Google Play, Microsoft ne može da pomogne u vezi sa naplatom ili plaćanjem (te informacije su u vlasništvu i njima upravlja Google). Da biste dobili informacije o upravljanju naplatom i pretplatama u usluzi Google Play, idite u Google Play Centar za pomoć.

Pretplate na Google Play se obnavljaju automatski, osim ako ne otkažete pretplatu. Pronađite informacije o tome kako da otkažete, pauzirate ili promenite pretplate u Google Play prodavnici.

OneDrive je usluga skladištenja na mreži koju možete da koristite za skladištenje dokumenata, beležaka, fotografija, muzike, video zapisa ili drugih tipova datoteka. Pomoću usluge OneDrive datoteke su pristupačne i mogu se deliti sa skoro svakog uređaja. Upišite se za OneDrive.

Google Play upravlja kupovinom i preuzimanjem ove ponude. Idite u Google Play Centar za pomoć za više informacija.

1. Datoteke su možda dostupne za korišćenje van mreže. U suprotnom je potreban pristup internetu. To se može naplatiti. Microsoft 365 pretplata je obavezna i prodaje se zasebno.

Šestomesečna besplatna probna verzija OneDrive skladišta u oblaku od 100 GB dostupna je samo korisnicima koji su kupili Galaxy S22, S22+, or S22 Ultra, A33, A53 i A73 5G. Dostupnost može da se razlikuje u zavisnosti od regiona ili zemlje. Kada istekne besplatna probna verzija u trajanju od 6 meseci, pretplata će se automatski obnoviti u mesečnu plaćenu pretplatu koja podleže odredbama i uslovima usluge Google Play prodavnice. Otkažite u bilo kom trenutku da biste sprečili buduće naplate. Ponuda nije dostupna postojećim Microsoft 365 ili OneDrive premium pretplatnicima (uključujući besplatne probne verzije) ili bivšim Microsoft 365 ili OneDrive premium pretplatnicima koji su otkazali u poslednjih 90 dana. Jedna ponuda po klijentu i po uređaju. Nije moguće preneti ili kombinovati ponudu sa drugim Microsoft ponudama. Ponuda je dostupna za S22, S22+ ili S22 Ultra od 25. februara 2022. do 31. januara 2023. Ponuda za Galaxy A33, A53 i A73 5G dostupna je od 25. marta 2022. do 31. marta 2023. Mora se iskoristiti tokom ovog perioda u Google Play prodavnici da biste započeli šestomesečnu probnu verziju.​