Počnite sa radom uz 100 GB skladišta u oblaku

Uz šest meseci usluge Microsoft 365 Basic, dobijate skladište, kao i bezbednu e-poštu bez oglasa i pristup Microsoft podršci.​

Primenjuju se odredbe i uslovi.*

Four people laughing and walking on a subway platform.

Pristup sa skoro bilo kog mesta

Bezbedno čuvajte, uređujte i delite fotografije i datoteke bilo kada, bilo gde sa bilo kog uređaja pomoću usluge OneDrive.

Pravljenje rezervne kopije i zaštita

Ako izgubite uređaj, nećete ostati bez datoteka i fotografija kad su one sačuvane u usluzi OneDrive.

Deljenje i saradnja

Budite povezani, delite dokumente i fotografije sa prijateljima i porodicom i sarađujte u stvarnom vremenu uz Microsoft 365 aplikacije.


Photos stored in OneDrive being displayed on a mobile phone.

Zadrži svaku memoriju

Kada snimite fotografiju, ona se automatski sinhronizuje iz vaše Samsung galerije u OneDrive skladište, tako da nikada nećete izgubiti nijedan sjajni snimak.1

Deljenje i saradnja

Delite datoteke, fascikle i fotografije sa prijateljima i porodicom. Nema više velikih priloga e-pošte ili prenosnih memorija – samo pošaljite vezu putem e-pošte ili tekstualne poruke.

People waiting for a train looking at a mobile phone.

Funkcije koje život čine lakšim i bezbednijim

Datoteke na zahtev

Pristupite svim OneDrive datotekama u operativnom sistemu Windows 10 bez zauzimanja mesta na računaru.

Skeniranje dokumenata

Koristite Samsung mobilni uređaj da biste uskladištili dokumente, priznanice i beleške u usluzi OneDrive.

Lični trezor

Uskladištite važne datoteke i fotografije uz dodatni sloj zaštite u OneDrive ličnom trezoru.

|

Ova probna ponuda je ekskluzivno dostupna na Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, A33, A53, A73 5G, Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 uređajima.

Ne ispunjavate uslove za ovu ponudu. Probna ponuda usluge Microsoft 365 Basic u trajanju od šest meseci ekskluzivno je dostupna novim klijentima bez trenutnih OneDrive ili Microsoft 365 pretplata. Pogledajte odredbe i uslove za više informacija.*

Prvo povežite Samsung i Microsoft naloge da biste sinhronizovali galeriju sa aplikacijom OneDrive na kvalifikovanom Samsung uređaju (Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, A53, A33, A73 5G, Galaxy Z Fold4 ili Galaxy Z Flip4). Kada se ovo dovrši, klijenti koji ispunjavaju uslove mogu da iskoriste ponudu putem OneDrive aplikacije.

Da biste povezali Samsung galeriju sa uslugom OneDrive, otvorite postavke aplikacije Samsung Gallery. Detaljna uputstva potražite u članku Podrška za Samsung galeriju i OneDrive.

Pošto je ova ponuda kupljena u Google Play, Microsoft ne može da pomogne u vezi sa naplatom ili plaćanjem (te informacije su u vlasništvu i njima upravlja Google). Da biste dobili informacije o upravljanju naplatom i pretplatama u usluzi Google Play, idite u Google Play Centar za pomoć.

Pretplate na Google Play se obnavljaju automatski, osim ako ne otkažete pretplatu. Pronađite informacije o tome kako da otkažete, pauzirate ili promenite pretplate u Google Play prodavnici.

OneDrive je usluga skladišta u oblaku na mreži koju možete da koristite za skladištenje dokumenata, beležaka, fotografija, muzike, video zapisa ili drugih tipova datoteka. Pomoću usluge OneDrive datoteke su pristupačne i mogu se deliti sa skoro svakog uređaja. Upišite se za OneDrive.

Google Play upravlja kupovinom i preuzimanjem ove ponude. Idite u Google Play Centar za pomoć za više informacija.

  1. Datoteke su možda dostupne za korišćenje van mreže. U suprotnom je potreban pristup internetu. To se može naplatiti. Pretplata na Microsoft 365 je obavezna i prodaje se zasebno.

*Probna verzija usluge Microsoft 365 Basic u trajanju od šest meseci dostupna je korisnicima sa Samsung telefonom koji podržava sinhronizaciju galerije (telefoni na Verizon mreži ne ispunjavaju uslove). Kada istekne probna verzija u trajanju od 6 meseci, pretplata se automatski obnavlja u mesečnu plaćenu pretplatu po aktuelnoj ceni koja podleže odredbama i uslovima usluge Google Play prodavnice. Otkažite je u bilo kojem trenutku da biste sprečili buduće naplate. Ponuda nije dostupna postojećim premijum pretplatnicima na Microsoft 365 ili OneDrive (uključujući probne verzije), klijentima koji su prethodno iskoristili Office, OneDrive ili drugi bonus za Microsoft skladište ili ponudu besplatne probne verzije, klijentima sa zaključanim OneDrive nalogom ili bivšim premijum pretplatnicima na Microsoft 365 ili OneDrive/Microsoft skladište koji su otkazali pretplatu u poslednjih 90 dana. Jedna ponuda po klijentu i po uređaju. Ponuda ne može da se prenese ili kombinuje sa drugim Microsoft ponudama i dostupna je između 30. januara 2023. i 31. decembra 2023. Ponuda mora da se iskoristi tokom ovog perioda u Google Play prodavnici i učesnici moraju da sinhronizuju galeriju sa uslugom OneDrive kako bi počeli da koriste probnu verziju u trajanju od 6 meseci. Ponuda zahteva Samsung i Microsoft nalog.