Outlook na vebu

Povezivanje. Organizovanje. Obavite stvari.

Outlook on the web email inbox displayed on a laptop or tablet
Laptop or tablet displaying Outlook on the web Calendar and a mobile device displaying Outlook on the web email Inbox

E-pošta, kalendar i zadaci svi zajedno na jednom mestu

Sve što vam je potrebno da biste bili najproduktivniji i najpovezaniji. Bezbedno gledajte poštu, kalendar, kontakte i zadatke, čak i na javnom uređaju.

Bezbednost u klasi velikih preduzeća

Outlook neprestano funkcioniše kako bi zaštitio poverljive informacije pomoću bezbednosti u klasi velikih preduzeća kojoj veruju mnoge od najvećih organizacija na svetu.

Outlook on the web email inbox displayed on a laptop or tablet
Outlook on the web calendar displayed on a laptop or tablet

Ne izgubite ni tren tokom dana

Outlook vam pomaže da upravljate celim danom i olakšava vam organizaciju. Podesite sastanke na mreži ili im se pridružujte, rezervišite sale za konferencije i pratite potvrde dolaska direktno iz kalendara.

Obaveštavanje koje će vam uštedeti vreme

Pametne funkcije u programu Outlook mogu da predlože kratke odgovore na poruke, da vam pokažu informacije koje će vam pomoći da se spremite za sastanke ili da automatski predlože sale za konferencije da bi vam uštedele vreme.

Outlook on the web calendar overlapped by a My calendar window with additional information. Both are displayed on a laptop or tablet.
Outlook on the web calendar overlapped by a PowerPoint window with additional information. Both are displayed on a laptop or tablet.

Moć sistema Office u vašem prijemnom sandučetu

Sarađujte na Office datotekama i uređujte ih, delite datoteke iz usluge OneDrive i drugih usluga za skladištenje i ćaskajte s kolegama direktno iz prijemnog sandučeta.

 

Saznajte više o programu Outlook

Redovno ažuriranje

Istražite nove funkcije

Delite povratne informacije i ideje

Outlook za iOS i Android

Microsoft Outlook u okviru pretplate na Microsoft 365 predstavlja najnoviju verziju programa Outlook. Prethodne verzije obuhvataju Outlook 2013, Outlook 2010 i Outlook 2007
*Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.