Odaberite pravi Microsoft 365 za vas

Microsoft 365 čini vaš život kreativnijim, organizovanim i bezbednijim. Ako koristite Microsoft 365, uvek ćete imati najnovije Office aplikacije koje koriste veštačku inteligenciju, 1 TB skladišta u oblaku i vrhunske funkcije za mobilne uređaje da biste bili u toku gde god da se nalazite i koji god uređaj da koristite.

Uporedni grafikon
  Microsoft 365 Family Microsoft 365 Personal Office Home & Business 2019

Preporučeno

Jednokratna kupovina za PC i Mac
8.499 RSD / godišnje
6.399 RSD / godišnje
40.699 RSD
Ili kupite za 849 RSD mesečno
Ili kupite za 639 RSD mesečno
Jednokratna kupovina
 
 

Jedna pretplata koju možete lako da delite sa najviše 5 osoba u svojoj porodici. Uključuje vrhunske aplikacije za produktivnost, do 6 TB skladišta u oblaku (1 TB po osobi) i naprednu bezbednost za sve uređaje.

Jedna pretplata koja uključuje vrhunske aplikacije za produktivnost, 1 TB skladišta u oblaku i naprednu bezbednost za sve uređaje.

Klasične aplikacije Word, Excel, PowerPoint i Outlook za vaše preduzeće za PC ili Mac.

Uključene vrhunske aplikacije

 • MicrosoftWord
 • MicrosoftExcel
 • MicrosoftPowerPoint
 • MicrosoftOneNote
 • MicrosoftOutlook
 • MicrosoftAccess (samo za PC)
 • MicrosoftPublisher (samo za PC)

Uključene vrhunske aplikacije

 • MicrosoftWord
 • MicrosoftExcel
 • MicrosoftPowerPoint
 • MicrosoftOneNote
 • MicrosoftOutlook
 • MicrosoftAccess (samo za PC)
 • MicrosoftPublisher (samo za PC)

Klasične aplikacije koje su uključene

 • MicrosoftWord
 • MicrosoftExcel
 • MicrosoftPowerPoint
 • MicrosoftOutlook
Obuhvaćene usluge
 • MicrosoftOneDrive
 • MicrosoftSkype
Obuhvaćene usluge
 • MicrosoftOneDrive
 • MicrosoftSkype

Obuhvaćene usluge

 

[Nije obuhvaćeno]
Funkcija proizvoda      

Upotreba

Do 6 osoba

1 osoba

1 Mac ili PC računar

Word, Excel, PowerPoint, OneNote

Radite van mreže i primenjujte napredno oblikovanje koristeći moćne aplikacije za stone računare.

Feature included
Feature included

Klasično

OneDrive skladište u oblaku

Pravite rezervne kopije datoteka i fotografija na svim uređajima; čuvajte Office dokumente u usluzi OneDrive da biste omogućili automatsko čuvanje i lako deljenje.

Do 6 TB – 1 TB po osobi

1 TB

Nije obuhvaćeno

Outlook

Objedinite e-poštu i kalendare u jednoj aplikaciji za stone računare.

Kreativne alatke koje koriste veštačku inteligenciju

Preuzmite koristan dizajn i predloge za pisanje da biste doterali svoj rad.

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Vrhunski kreativni sadržaj

Pristupajte proširenoj kolekciji kreativnog sadržaja besplatno, uključujući predloške, zbirku fotografija, ikone i fontove.

 

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Napredna bezbednost usluge OneDrive

Budite sigurni da su vaše datoteke zaštićene uz ugrađene funkcije detekcije ransomvera i oporavka od njih1 i koristite verifikaciju identiteta u dva koraka za pristupanje najvažnijim datotekama u OneDrive ličnom trezoru.

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Skype

Budite u kontaktu sa prijateljima i porodicom na njihovim mobilnim ili fiksnim telefonima uz 60 minuta Skype poziva mesečno2

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Radi pod operativnim sistemima Windows, macOS, iOS i Android

Koristite omiljene uređaje kod kuće ili u pokretu.

Feature included
Feature included

Nije obuhvaćeno

Pristupajte najnovijim ispravkama

Budite uvek korak ispred uz pristup najnovijim funkcijama, odmah po njihovom objavljivanju.

 Nije obuhvaćeno

Stalna tehnička podrška

Zatražite pomoć putem ćaskanja ili pozivanjem određenog broja telefona, bez dodatnih troškova za sve vreme trajanja pretplate.

 Nije obuhvaćeno

Kako da kupite

Kupite godišnju ili mesečnu pretplatu

Kupite godišnju ili mesečnu pretplatu

Jednokratna kupovina

Želite li da kupite Office jednokratno?

Kompatibilan sa sistemom Windows 10, Office 2019 za Mac je kompatibilan sa tri najnovije verzije operativnog sistema macOS.

Office Home & Business 2019

40.699 RSD

Word, Excel, PowerPoint i Outlook za 1 PC ili Mac računar.

Office Professional 2019

69.899 RSD

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher i Access za 1 PC računar.

Office Home & Student 2019

15.299 RSD

Word, Excel, PowerPoint za 1 PC ili Mac računar.


Tražite druge opcije?

Nabavite Office za studente

Upoređivanje svih opcija

Isprobajte Office besplatno

Obnovi moju pretplatu na Microsoft 365


Tražite samostalne aplikacije sistema Office?

Kompatibilno sa operativnim sistemom Windows 10 ili macOS. Pogledajte sistemske zahteve za informacije o potpunoj kompatibilnosti i zahtevima funkcija.


|

Office 2019 se prodaje kao jednokratna kupovina, što znači da unapred jednom plaćate da biste dobili Office aplikacije za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne i za PC i za Mac računare. Međutim, nema opcija za nadogradnju, što znači da ćete, ako planirate nadogradnju na sledeće glavno izdanje, to izdanje morati da kupite po punoj ceni.
 
Microsoft 365 je pretplata koja uključuje najkooperativnije i najaktuelnije funkcije integrisane u vidu besprekornog iskustva. Microsoft 365 uključuje robusne Office aplikacije za stone računare koje su vam poznate, kao što su Word, PowerPoint i Excel. Dobijate i dodatni prostor za skladištenje na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Uz pretplatu ćete uvek dobijati najnovije funkcije, popravke i bezbednosne ispravke, uz stalnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Pretplatu možete da plaćate na mesečnom ili godišnjem nivou, a Microsoft 365 Family plan vam omogućava da sa porodicom delite pretplatu za najviše 6 osoba i da koristite aplikacije na više PC i Mac računara, tableta i telefona.

To znači da će vaša pretplata na Office 365 automatski biti preimenovana u Microsoft 365. Nabavite sve što Office 365 ima, a što vam se sviđa uz dodatne pogodnosti odmah po njihovom objavljivanju i sve to po istoj ceni. Ne morate ništa da preduzimate. Promene stupaju na snagu od 21. aprila 2020.

Sistem Microsoft 365 je kompatibilan sa PC i Mac računarima, kao i sa sistemima Android i iOS. Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije uređaja i za druge zahteve funkcija.

Ne. Aplikacije sistema Microsoft 365 su prilagođene svakoj platformi i svakom operativnom sistemu. Aplikacije dostupne Mac korisnicima i konkretne obuhvaćene funkcije mogu da se razlikuju od onih koje su dostupne korisnicima PC računara. Uz Microsoft 365 možete da budete fleksibilni. Sa vašim nalogom niste ograničeni samo na Mac ili PC računar, pa možete da se prebacujete sa jednog uređaja na drugi.

Da. Dokumenti koje ste kreirali u potpunosti pripadaju vama. Možete da ih skladištite na mreži, u usluzi OneDrive ili lokalno, na PC ili Mac računaru.

Pristup internetu je potreban da biste instalirali i aktivirali sva najnovija izdanja aplikacija i usluga uključenih u sve planove za Microsoft 365 pretplatu. Ako ste postojeći pretplatnik, imajte u vidu da ne morate ponovo da instalirate ni da kupujete drugu pretplatu.

 

Za Microsoft 365 planove, pristup internetu je takođe potreban za upravljanje nalogom sa pretplatom, npr. da biste instalirali Office aplikacije na drugim PC računarima ili da biste promenili opcije naplate. Pristup internetu je potreban i da bi se pristupilo dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stone računare.

 

Takođe treba redovno da se povezujete sa Internetom da bi vaša verzija sistema Microsoft 365 bila ažurna i da biste imali koristi od automatske nadogradnje. Ako se ne povežete sa Internetom makar svakih 31 dana, aplikacije će biti u režimu smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da prikazujete ili štampate dokumente, ali ne i da ih uređujete ni da kreirate nove. Da biste ponovo aktivirali aplikacije, samo se ponovo povežite sa internetom.

 

Nije potrebno da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, zato što su kompletne aplikacije instalirane na računaru.

Microsoft nalog je kombinacija e-adrese i lozinke pomoću koje se prijavljujete u usluge kao što su OneDrive, Xbox LIVE i Outlook.com. Ako koristite bilo koju od ovih usluga, već imate Microsoft nalog koji možete da koristite, a možete i da kreirate novi nalog. Saznajte više o Microsoft nalogu.

 

U sklopu registracije za probnu verziju ili kupovine sistema Microsoft 365 od vas će se tražiti da se prijavite pomoću Microsoft naloga. Morate da se prijavite pomoću tog naloga da biste mogli da instalirate pretplatu na Microsoft 365 i upravljate njom ili da biste koristili neke prednosti pretplate, uključujući OneDrive skladište.

Microsoft 365 Family možete da delite sa još 5 članova domaćinstva, što obuhvata ukupno 6 korisnika. Microsoft 365 Personal može da koristi jedna osoba.

Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, možete da je delite sa najviše pet članova domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da instalira Microsoft 365 na sve svoje uređaje i da se istovremeno prijavi na pet uređaja.

 

Da biste dodali nekoga u svoju pretplatu, posetite https://account.microsoft.com i pratite uputstva na ekranu za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate primiće e-poruku sa koracima koje treba da prati. Nakon što prihvati i dovrši sve korake, informacije o toj osobi, uključujući instalacije koje koristi, prikazivaće se na njenoj stranici „Moj nalog“. Ako želite da obustavite deljenje pretplate sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ta osoba koristi na https://account.microsoft.com.

Posetite ovu stranicu da biste saznali više o besplatnim aplikacijama.

Odricanja odgovornosti
Dostupnost aplikacija se razlikuje u zavisnosti od uređaja/jezika. Funkcije se razlikuju u zavisnosti od platforme.
[1] OneDrive oporavak od ransomvera vam omogućava da vratite prethodne verzije datoteka za period do 30 dana pre datuma napada.

[2] 60 minuta mesečno. Potreban je Skype nalog. Ne obuhvata specijalne, premium i negeografske brojeve. Pozivanje telefona je dostupno samo u izabranim zemljama. Skype minuti su dostupni u izabranim zemljama. Primenjuju se izuzeci. Posetite microsoft365.com/information