No Data Available

Predstavljamo Microsoft 365

U najvećoj mogućoj meri iskoristite 365 sa vrhunskim Office aplikacijama, dodatnim skladištem u oblaku, naprednom bezbednošću i još mnogo toga.

Iskoristite svoj 365 na najbolji način

Premium Office aplikacije i još mnogo toga

Neka vam život bude kreativniji, organizovaniji i bezbedniji. Instalirajte Office aplikacije na omiljenim uređajima, uključujući Windows, macOS, iOS i Android.4

Diagonal rows of Office app icons
Diagonal rows of Office app icons

Oživite svoje ideje

Sada je pisanje, dizajniranje i nesmetano deljenje na svim uređajima lakše nego ikad ranije. Dobićete pametne funkcije podrške3 čim one budu objavljene u programima Word, Excel i PowerPoint, tako da ćete uvek radite sa najnovijim verzijama.

Organizovanje vremena

Sada možete da upravljate većim brojem kalendara u jednom prikazu da biste bili u toku sa radnim sastancima, školom na daljinu i vremenom za porodicu.

A tablet device displaying calendars in Outlook. The tablet is lying on folded newspaper, a notepad, a dish of fasteners, and a bound notebook.
A tablet device displaying calendars in Outlook. The tablet is lying on folded newspaper, a notepad, a dish of fasteners, and a bound notebook.

Zaštitite ono što je važno

Znajte da su datoteke bezbedne uz napredne bezbednosne funkcije.

Ostvarite bolje rezultate zajedno

Bez obzira na to da li je u pitanju školski projekat, ponuda za prodaju ili bilten, možete nesmetano da radite istovremeno s drugima da biste brže objedinili svoje ideje i planove.

A tablet device displaying a Word document. The tablet is lying on top of a textbook next to a small vase of flowers, a cup of coffee, and two pens for highlighting text.
A tablet device displaying a Word document. The tablet is lying on top of a textbook next to a small vase of flowers, a cup of coffee, and two pens for highlighting text.

Dodatne pogodnosti usluge Microsoft 365

Posvećenost pristupačnosti

Microsoft 365 je dizajniran tako da pomogne ljudima svih mogućnosti da budu produktivniji i da mogu da koriste bilo koji uređaj.

Ostanite u kontaktu

Skype zna važnost video zapisa za održavanje ličnih veza. Planirajte virtuelna okupljanja, književni klub i drugo kad god želite sa telefona, tableta ili računara.

Vrhunski kreativni sadržaj

Pristupite proširenoj kolekciji sadržaja bez naknade, uključujući predloške, stok-fotografije, ikone i fontove.

Stalna tehnička podrška

Ne možete da pronađete odgovor? Tu smo za vas sa odmah dostupnom tehničkom podrškom putem ćaskanja ili telefona.2

Isprobajte naše najnovije aplikacije za mobilne uređaje

Pogledajte nove funkcije4 u uslugama Microsoft Teams i Microsoft Family Safety.

Najčešća pitanja

|

Office 2019 se prodaje kao jednokratna kupovina, što znači da plaćate jednu cenu unapred da biste dobili Office aplikacije za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne i za PC i za Mac računare. Međutim, one nemaju opciju nadogradnje, što znači da ako planirate da izvršite nadogradnju na sledeću veću verziju, moraćete da je kupite po punoj ceni.

Microsoft 365 je pretplata koja obuhvata najaktuelnije funkcije za saradnju u jednom savršenom, integrisanom iskustvu. Microsoft 365 obuhvata moćne Office aplikacije za računare koje poznajete, kao što su Word, PowerPoint i Excel. Dobijate i dodatno skladište na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Uz pretplatu ćete uvek imati najnovije funkcije, ispravke i bezbednosne ispravke, kao i aktuelnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Možete odabrati da plaćate pretplatu mesečno ili godišnje, a Microsoft 365 Family plan omogućava vam da delite pretplatu sa porodicom za do 6 osoba i da koristite aplikacije na više PC, Mac i tablet računara i telefona.

To znači da će se vaša pretplata na Office 365 automatski preimenovati u Microsoft 365. Koristite sve što volite u vezi sa uslugom Office 365, kao i dodatne pogodnosti čim budu objavljene, sve po istoj ceni. Vi ne morate ništa da radite. Promene će početi od 21. aprila 2020.

Microsoft 365 je kompatibilan sa operativnim sistemima PC, Mac, Android i iOS.4 Pogledajte sistemske zahteve da biste videli kompatibilne verzije svojih uređaja i druge zahteve koji se odnose na funkcije.

Ne. Microsoft 365 aplikacije prilagođene su svakoj platformi i svakom operativnom sistemu. Aplikacije koje su dostupne korisnicima Mac računara i posebne funkcije koje su uključene mogu se razlikovati od onih koje su dostupne za korisnike PC računara. Uz Microsoft 365, možete biti fleksibilni. Uz svoj nalog niste ograničeni isključivo na Mac odnosno isključivo na PC, tako da možete da prelazite s uređaja na uređaj.

Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC odnosno Mac računaru.

Pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja aplikacija i usluga uključenih u sve Microsoft 365 planove pretplate. Ako ste postojeći pretplatnik, imajte u vidu da ne morate ponovo da instalirate ili kupujete drugu pretplatu.

Za Microsoft 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje Office aplikacija na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za računare.

Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Microsoft 365, kao i pogodnosti automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom barem na svaki 31 dan, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite niti da napravite nove. Da biste ponovo aktivirali aplikacije, jednostavno se ponovo povežite sa internetom.

Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.

Microsoft nalog je kombinacija adrese e-pošte i lozinke koju koristite za prijavljivanje u usluge kao što su OneDrive, Xbox LIVE i Outlook.com. Ako koristite bilo koju od tih usluga, već imate Microsoft nalog koji možete da koristite ili možete da napravite novi. Saznajte više o Microsoft nalogu.

Kad se budete prijavljivali za probnu verziju sistema Microsoft 365 ili kad ga budete kupovali, zatražićemo da se prijavite pomoću Microsoft naloga. Morate biti prijavljeni pomoću tog naloga da biste instalirali Microsoft 365 i upravljali pretplatom, kao i da biste koristili neke pogodnosti pretplate uključujući OneDrive skladište.

Microsoft 365 Family možete da koristite sa 5 drugih osoba u domaćinstvu, do ukupnog broja od 6 korisnika. Microsoft 365 Personal može da koristi jedna osoba.

Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, možete da je delite sa najviše pet članova domaćinstva. Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da instalira Microsoft 365 na svim svojim uređajima i da se prijavljuje na pet uređaja istovremeno.

Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite Stranica Microsoft naloga i pratite uputstva na ekranu da biste dodali korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kad prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojaviće se na stranici „Moj nalog“. Možete da prestanete da delite pretplatu s nekim ili da uklonite uređaj koji ta osoba koristi na stranici Microsoft naloga.

Pogledajte više opcija za Microsoft 365

Istražite naše besplatne aplikacije

 Besplatno pristupite popularnim Office aplikacijama i mnogim drugim stvarima.

1. Dostupno za pregledače Edge ili Chrome i zahteva Microsoft nalog.
2. Radno vreme se razlikuje u zavisnosti od jezika.
3. Dostupnost funkcija zavisi od jezika.
4. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.


iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig korporacije Google Inc.