Nadogradite Outlook 2010 na Outlook u usluzi Microsoft 365

Još uvek koristite Outlook 2010? Povezujte se, organizujte i završavajte posao uz Outlook u usluzi Microsoft 365.

Outlook 2016

Outlook 2010 se povlači 2020. godine

Nabavite najnoviju verziju programa Outlook i uživajte u e-pošti, kalendaru i kontaktima na jednom mestu.
Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 već danas.Šta je novo u programu Outlook u usluzi Microsoft 365?

Ostanite fokusirani na ono što je važno

Fokusirano prijemno sanduče razdvaja najvažnije e-poruke od ostatka kako biste bili u toku sa važnim stvarima.

Jednostavno sarađujte

Uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku možete da pravite rezervne kopije radnih svezaka, delite ih i zajednički radite na njima na bilo kojem uređaju.

Koristite Outlook u pokretu

Budite u toku sa e-poštom i pregledajte i uređujte priloge sa bilo kojeg mesta zahvaljujući moćnim aplikacijama za mobilne uređaje.

Uvek ažurirani

Pronađite ekskluzivne, nove funkcije i bezbednosne ispravke koje su dostupne samo za Excel u usluzi Microsoft 365.


Uporedite Outlook 2010 i Outlook u usluzi Microsoft 365

Uporedite Outlook 2010 i Outlook u usluzi Microsoft 365

Outlook u usluzi Microsoft 365 
*uključeno u Microsoft 365

 

Outlook 2010

Poboljšane funkcije kalendara Novi rokovnik prikazuje kalendar, zadatke i novu pristiglu e-poštu na jednom mestu. Pored toga, sada možete da delite svoj raspored sa drugima.

Oznaka potvrde koja pokazuje šta je uključeno u Microsoft 365

Outlook Groups

Pravite grupe da biste diskutovali, sarađivali i delili datoteke i beleške sa drugima. Koristite glasovne i video pozive u programu Skype za posao da biste donosili hitne odluke u realnom vremenu.

Poboljšani prikaz razgovora

Pratite povezane poruke i upravljate njima, bez obzira na to u kojoj se fascikli nalaze i pregledajte razgovor hronološkim redom.

Aplikacije za mobilne uređaje za vaše uređaje

Budite bolje povezani i produktivniji pomoću Outlook aplikacija za mobilne uređaje. Uživajte u poznatom iskustvu korisnika na iOS®, Android™ i Windows mobilnim uređajima.

Delite datoteke iz oblaka

Otpremajte i delite priloge iz usluge OneDrive bez napuštanja programa Outlook. Primaoci imaju automatski pristup najnovijoj verziji.

Uvek ažurirani

Uvek koristite najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

Outlook u usluzi Microsoft 365 
*uključeno u Microsoft 365

 

Outlook 2010

|

Office 2010 obuhvata aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook. One su dostupne u vidu jednokratne kupovine za upotrebu na jednom računaru.
 
Microsoft 365 planovi obuhvataju premium verzije ovih aplikacija, kao i druge usluge koje su omogućene preko interneta, uključujući skladište na mreži u usluzi OneDrive i Skype minute za kućnu upotrebu2. Uz Microsoft 365 dobijate kompletan doživljaj sistema Office koji se instalira na PC i Mac računare, tablete (uključujući iPad® i Android™ tablete) i telefone1. Microsoft 365 planovi dostupni su u vidu mesečne ili godišnje pretplate.

Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnih sistema Windows i macOS, kao i druge zahteve vezane za funkcije.

Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije, kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.
 
Međutim, pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Microsoft 365 planova pretplate. Za Microsoft 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za računare.

Pored toga, trebalo bi da se redovno povezujete na internet kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih nadogradnji. Ako se ne povežete sa internetom najmanje jednom tokom 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da pregledate ili štampate dokumente, ali ne možete da ih uređujete niti pravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom.

Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.
 
Ako otkažete pretplatu ili ako ona istekne, i dalje možete da pristupate svim datotekama i da ih preuzimate tako što ćete se direktno prijaviti u OneDrive pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za podešavanje usluge Microsoft 365. Gubite dodatno skladište koje se dobija uz pretplatu i zato morate da sačuvate datoteke na drugom mestu ili da kupite dodatno OneDrive skladište ako OneDrive nalog prekorači kvotu besplatnog skladišta.

Ako kupite pretplatu sa automatskim obnavljanjem, ona počinje da teče kada završite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem možete da kupite na sajtovima Microsoft365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako kupite pripejd pretplatu, ona počinje da teče kad je aktivirate i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pretplate koje se plaćaju unapred možete da kupite u maloprodaji, od lokalnog prodavca ili Microsoft agenta za podršku.

Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, možete da je delite sa najviše pet članova domaćinstva (ukupno šest). Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu1, dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama sa www.office.com/myaccount

Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu da biste dodali korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na vašoj stranici „Moj nalog“. Možete da prestanete da delite pretplatu sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ona koristi na www.office.com/myaccount.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vašeg doma ili organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (ne lokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Microsoft 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Budući da se ova infrastruktura nalazi na mreži ili „u oblaku“, možete da joj pristupate sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja koji ima internet vezu.

 


Resursi za Outlook 2010

Teme pomoći za Outlook 2010

Pronađite vodiče za korisnike, obuku i drugu podršku za Outlook 2010.

Druge verzije sistema Office

Saznajte više o drugim verzijama sistema Office i kako možete da izvršite nadogradnju na novi Microsoft 365.

Preuzmite Office 2010

Preuzmite i instalirajte Office 2010 koristeći postojeću šifru proizvoda.

Microsoft Outlook u okviru pretplate na Microsoft 365 predstavlja najnoviju verziju programa Outlook. Prethodne verzije obuhvataju Outlook 2013, Outlook 2010 i Outlook 2007.

 
iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.
1 Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.
2 Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.