Sada je vreme za prelazak na Microsoft 365

Podrška za Windows 7 se završava 14. januara 2020. Nabavite Windows 10 i Office 365 ProPlus kad izvršite nadogradnju na Microsoft 365. Odmah započnite primenu u velikom preduzeću u velikoj razmeri.

Photograph of people working at a large shared desk with multiple workstations. The focus is on one person who is looking at a large desktop display connected to a laptop.

Šta Microsoft 365 može da uradi za vašu organizaciju?

On transformiše poslovanje jednog od najstarijih građevinskih preduzeća u Evropi i poboljšava način na koji posluje grad Kalifornija. Pogledajte sami.

Istraživanje interaktivnog video zapisa

Razlozi za primenu operativnog sistema Windows 10 i usluge Office 365 ProPlus

Photograph of a person seated at a desk in an open office showing a coworker something on a laptop

Nadogradite sa pouzdanjem

Budite sigurni – više od 99% svih Windows 7 i Office 2010 aplikacija podrazumevano je kompatibilno sa operativnim sistemom Windows 10 i uslugom Office 365 ProPlus. A ako vaša aplikacija ne radi, popravićemo je.

A person existing a car, leaving behind a mobile phone in the backseat of the car

Nadogradite na veću bezbednost

Smanjite bezbednosni rizik za maksimalno 40% prelaskom na Windows 10 i Office 365 ProPlus. Budite u toku uz redovne bezbednosne ispravke koje podržava Microsoft oblak.

Photograph of three people seated at a table, looking at a Surface Pro

Nadogradite na povećanu produktivnost

Povratite do tri sedmice produktivnosti krajnjeg korisnika svake godine, bez ponovnog obučavanja korisnika, tako što ćete preći na Windows 10 i Office 365 ProPlus.

Da li predstavljate malo ili srednje preduzeće?

Svako preduzeće ima jedinstvene IT zahteve. Saznajte kako će završetak podrške za Windows 7 i Office 2010 počev od 2020. uticati na primene u manjoj razmeri.

Nadogradite organizaciju uz našu pomoć

Microsoft logo

Ubrzani kurs za Windows 10

Saznajte sve što treba da znate o primeni operativnog sistema Windows 10 u organizaciji pomoću ovog vodiča.

Microsoft logo

Moderno upravljanje u operativnom sistemu Windows 10

Otkrijte pogodnosti za IT uz Windows 10, kao što je smanjenje vremena za nadogradnju na pet minuta po uređaju.

Gartner logo

Gartner izveštaj

Pročitajte izveštaj „Microsoft proširuje smernice za podršku, poboljšava alatke i ojačava potrebu za operativnim sistemom Windows“.

Microsoft logo

Windows virtuelna radna površina

Isporučite kompletan operativni sistem Windows 10 i uslugu Office 365 ProPlus za više sesija virtuelizovane u oblaku.

City of Corona logo

Studija slučaja Uprave grada Korone

„Četvorodnevni odziv za rešavanje problema na računaru sada može potrajati 10 do 20 minuta.“

– Kris MekMasters, CIO

Hendrick Motorsports logo

Studija slučaja Hendrick Automotive grupe

„Microsoft 365 nam je bio važan zbog veće funkcionalnosti, poboljšane bezbednosti i transparentnijih razgovora.“

– Ejmi Frost, direktor sektora inženjeringa

Dobijte više iz usluge Microsoft 365


Kraj podrške (EOS) – najčešća pitanja

|

Microsoft smernice za životni ciklus pružaju 10 godina podrške (5 godina za glavnu podršku i 5 godina za proširenu podršku) za Business i Developer proizvode (kao što su verzije sistema Windows starije od stalne verzije Windows 10 i Office).

Prema smernicama, nakon završetka perioda proširene podrške neće biti bez zakrpa i bezbednosnih ispravki što može prouzrokovati probleme bezbednosti i usaglašenosti i izložiti aplikacije i poslovanje klijenta ozbiljnim bezbednosnim rizicima. Saznajte više na stranici Microsoft smernice za životni ciklus.

Kraj podrške za Windows 7 je 14. januara 2020. Javna stranica Windows 7 EOS

Kraj podrške za Office 2010 je 13. oktobra 2020. Javna stranica Office 2010 EOS

Preporučujemo da se prebacite na Microsoft 365 jer će vam to pomoći da se uverite da vi i vaša organizacija imate najbolje iskustvo korišćenjem najnovije tehnologije: Windows 10 i Office 365 ProPlus.

Za korisnike operativnog sistema Windows 7 Professional i Windows 7 Enterprise, možete da kupite proširene bezbednosne ispravke do januara 2023. Za detaljna najčešća pitanja o Windows 7 proširenim bezbednosnim ispravkama, preuzmite Najčešća pitanja o završetku Microsoft podrške.

Najčešća pitanja o kompatibilnosti Windows 10 i Office 365 ProPlus aplikacija

|

Za Office aplikacije, makroe i programske dodatke, Microsoft pruža alatke kao što je Office Readiness Toolkit da biste lakše procenili stvarni uticaj aplikacija, makroa i programskih dodataka za migraciju na Office 365 ProPlus. Ova alatka procenjuje okruženje i pruža vam preporuke za oporavak svih potencijalnih problema.

Ova usluga pomaže korisnicima da reše sve probleme kompatibilnosti sa sistemom Windows 10 ili uslugom Office 365 ProPlus. Prijavite problem koristeći FastTrack i mi ćemo raditi sa vama dok problem ne bude rešen. Desktop App Assure se nudi bez dodatnih troškova za Windows 10 Enterprise i Windows 10 Education korisnike širom sveta.

Dodatni proizvodi – najčešća pitanja

|

Ponuda koja objedinjuje Microsoft 365 Enterprise, uređaj kao uslugu i upravljanje uređajima zasnovano na oblaku korporacije Microsoft. Microsoft Managed Desktop omogućava korisnicima da povećaju fokus IT organizacija na svoje preduzeće, dok vam Microsoft pomaže da upravljate računarima. Više informacija potražite na stranici Microsoft Managed Desktop.

Kao najbolje iskustvo virtuelne radne površine, isporučeno u usluzi Azure, Windows virtuelna radna površina jeste sveobuhvatna usluga za virtuelizaciju radne površine i aplikacija koja radi u oblaku. To je jedina usluga koja pruža pojednostavljeno upravljanje, više sesija za Windows 10, optimizacije za Office 365 ProPlus i podršku za okruženja usluga udaljene radne površine. Uz Windows virtuelnu radnu površinu možete da primenite i prilagodite Windows radne površine i aplikacije u usluzi Azure za nekoliko minuta, uz ugrađenu bezbednost i usaglašenost.

 

Korisnici koji pristupaju Windows 10 i Windows 7 računarima i aplikacijama neće imati dodatne troškove ako su postojeći Microsoft 365 F1/E3/E5, Windows 10 Enterprise E3/E5 ili Windows VDA klijenti. Za Windows Server računare i aplikacije postoje dodatni troškovi ako ste postojeći klijent Microsoft RDS licence za klijentski pristup (CAL).

 

Više informacija potražite na stranici Windows virtuelna radna površina.


Približava se kraj podrške za druge proizvode

Budite u toku kada treba da nadogradite. Da biste pronašli datume završetka podrške za druge Microsoft proizvode, kliknite ovde.