Nadogradnja sa programa Project 2010 na Project Online Professional

Još uvek koristite Project 2010? Upravljate uspešnim projektima i isporučujte ih pomoću usluge Project Online.

Photograph of a tablet and a laptop screen displaying Project 2010
Šta je to Project Online?
Najbolji predlošci

Primenite predloške da biste brzo započeli projekte i držali ih na pravom putu.

Efikasno planirajte

Lako vizuelizujte planove pomoću više vremenskih osa i smanjite neefikasnost pomoću alatki za planiranje.

Jednostavno sarađujte

Koristite alatke kao što je Microsoft Teams za stimulisanje saradnje i produktivnosti.

Ostanite u toku

Pronađite nove funkcije, mogućnosti i bezbednosne ispravke koje su dostupne samo za Project Online.


Microsoft Project 2010 je rešenje za upravljanje projektima stvoreno da pomogne u razvijanju planova, dodeli resursa, upravljanje budžetom, analizi radnog opterećenja i praćenju toka. Funkcije obuhvataju prikaz Planera tima, interfejs trake i još mnogo toga.


Uporedite Project 2010 i Project Online Professional

Uporedite Project 2010 i Project Online Professional

Project Online Professional

 

Project 2010

 

Funkcije programa Project 

 

Saznajte više o usluzi Project Online

Upravljanje rasporedima i cenama projekta

Upravljanje zadacima, izveštajima i poslovnim obaveštavanjem

Uključeno

Uključeno

Dodela resursa i praćenja toka

Uključeno

Uključeno

Članovi tima mogu da ažuriraju status zadatka, dele dokumente i komuniciraju u vezi sa projektima

Uključeno

Uključeno

Prosledite vremenski definisane rasporede da biste evidentirali vreme provedeno u radu na projektu i van njega za platni spisak, fakturisanje i druge poslovne svrhe.

Uključeno

Uključeno

Potpuno instalirana i ažurirana aplikacija Project za stone računare. Jedna licenca važi za 5 računara po korisniku

Uključeno

Nije uključeno

Planirajte projekte pomoću poznatih alatki za planiranje kao što su Gantovi grafikoni i ugrađeni prilagodljivi predlošci da biste počeli sa radom

Uključeno

Nije uključeno

Pratite i nadgledajte ispravnost projekta, uključujući sve od grafikona sa preopterećenošću poslom do finansija

Uključeno

Nije uključeno

Sačuvajte projekte u oblaku radi jednostavnog pristupa i nesmetane saradnje sa timom

 

Uključeno

Nije uključeno

Dodelite resurse projektnim zadacima i zahtevajte i zadržite resurse

Uključeno

Nije uključeno

Da li ste spremni za Project Online Professional?

|

Office 2010 obuhvata programe kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook. Oni su dostupne u vidu jednokratne kupovine za korišćenje na jednom računaru.
Microsoft 365 planovi obuhvataju premium verzije tih aplikacija, ali i druge usluge koje su omogućene preko interneta, uključujući skladište u oblaku u usluzi OneDrive i Skype minute1 za kućnu upotrebu. Uz Microsoft 365 dobijate kompletan doživljaj sistema Office koji se instalira na PC i Mac računare, tablete (uključujući iPad® i Android™ tablete) i mobilne uređaje2. Microsoft 365 planovi su dostupni u vidu mesečne ili godišnje pretplate. Saznajte više.

Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnih sistema Windows i macOS, kao i druge zahteve koji se odnose na funkcije.

Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.
Međutim, pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Microsoft 365 planova pretplate. Za Microsoft 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i da biste pristupili dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za računare.
Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i kako biste uvek imali najnovije verzije aplikacija, kao i pogodnosti automatskih ažuriranja. Ako se ne povežete sa internetom barem svaki 31 dan, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da dokumente možete da prikažete ili odštampate, ali ne možete da ih uredite, niti da napravite nove. Da biste ponovo aktivirali aplikacije, ponovo se povežite sa internetom.

Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.
Ako otkažete pretplatu ili ako ona istekne, i dalje možete da pristupate svim datotekama i da ih preuzimate tako što ćete se direktno prijaviti u OneDrive pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za podešavanje usluge Microsoft 365. Gubite dodatno skladište koje se dobija uz pretplatu i zato morate da sačuvate datoteke na drugom mestu ili da kupite dodatno OneDrive skladište ako OneDrive nalog prekorači kvotu besplatnog skladišta.

Ako kupite pretplatu sa automatskim obnavljanjem, ona počinje da teče kada završite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem možete da kupite na sajtovima Microsoft365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako kupite pripejd pretplatu, ona počinje da teče kada je aktivirate i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pripejd pretplate možete da kupite u maloprodaji, od lokalnog prodavca ili Microsoft agenta za podršku.

Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, možete da je delite sa do pet članova domaćinstva (ukupno šest). Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android mobilnim uređajima,2 da dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama na stranici www.office.com/myaccount.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vašeg doma ili organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (ne lokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Microsoft 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladištenja fotografija na mreži. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo kojeg mesta, sa računara, tableta, pametnog telefona ili drugog uređaja povezanog sa internetom, jer se ona nalazi na mreži ili „u oblaku“.

1. Dostupnost Skype minuta zavisi od zemlje/regiona. Saznajte više.
2. Dostupnost mobilnih aplikacija zavisi od zemlje/regiona.