Trace Id is missing
Pređi na glavni sadržaj
Microsoft 365

Isprobajte Microsoft 365 besplatno

Nabavite besplatnu probnu verziju i imaćete pristup vrhunskim funkcijama, više skladišta u oblaku i naprednoj bezbednosti podataka i uređaja.
Nakon 1-mesečne besplatne probne verzije, Microsoft 365 Family košta $10,199.00/година. Neophodna je kreditna kartica. Otkažite u bilo kom trenutku da biste zaustavili buduće naplate.1
Microsoft 365 aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Defender, OneDrive, Outlook, Microsoft Teams i Clipchamp.
 • Za jednu do šest osoba

 • Istovremeno korišćenje do pet uređaja

 • Radi na PC, Mac, iPhone, iPad i Android telefonima i tabletima2

 • Do 6 TB skladišta u oblaku (1 TB po osobi)

Uključena premijum vrednost

Sve što vam je potrebno da biste postigli više za manje vremena.
Microsoft 365 radi na Surface laptopu, tabletu i mobilnom telefonu, primeri uređaja koji podržavaju Microsoft 365 aplikacije i usluge.

Besplatna probna verzija za Microsoft 365 na svim vašim uređajima

Preuzmite i instalirajte Office aplikacije besplatno i koristite ih na do pet uređaja istovremeno. Pregledajte, uredite, analizirajte i predstavite dokumente sa radne površine na računaru, Mac računaru, iPad uređaju, iPhone i Android telefonu i tabletu.2

Predstavljanje programa Microsoft Defender i Clipchamp

Čuvajte lične podatke i uređaje pomoću programa Microsoft Defender,3,4 aplikacije koja se lako koristi. Primajte obaveštenja i korisne bezbednosne savete da biste vi i vaša porodica bili bezbedniji na mreži. Pomoću programa Clipchamp lako napravite kreativne video zapise za svaku priliku.5
Microsoft Defender i Clipchamp, aplikacije dostupne isključivo uz Microsoft 365.

Postignite više za manje vremena

Microsoft 365 sadrži moćne aplikacije za produktivnost i bezbednost koje će vam pomoći da brže ostvarite svoje ciljeve.

Najčešća pitanja

 • Office 2021 se prodaje kao jednokratna kupovina, što znači da unapred jednom plaćate da biste dobili Office aplikacije za jedan računar. Jednokratne kupovine su dostupne i za PC i za Mac računare. Međutim, nema opcija za nadogradnju, što znači da ćete, ako planirate nadogradnju na sledeće glavno izdanje, to izdanje morati da kupite po punoj ceni.

  Microsoft 365 je pretplata koja uključuje najkooperativnije i najaktuelnije funkcije integrisane u vidu besprekornog iskustva. Microsoft 365 uključuje robusne Office aplikacije za stone računare koje su vam poznate, kao što su Word, PowerPoint i Excel. Dobijate i dodatni prostor za skladištenje na mreži i funkcije povezane sa oblakom koje vam omogućavaju da sarađujete na datotekama u realnom vremenu. Uz pretplatu ćete uvek dobijati najnovije funkcije, popravke i bezbednosne ispravke, uz stalnu tehničku podršku bez dodatnih troškova. Pretplatu možete da plaćate na mesečnom ili godišnjem nivou, a Microsoft 365 Family plan vam omogućava da sa porodicom delite pretplatu za najviše 6 osoba i da koristite aplikacije na više PC i Mac računara, tableta i telefona.

 • Sistem Microsoft 365 je kompatibilan sa PC i Mac računarima, kao i sa sistemima Android i iOS. Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije vaših uređaja i uslove za druge funkcije.
 • Ne. Aplikacije sistema Microsoft 365 su prilagođene svakoj platformi i svakom operativnom sistemu. Aplikacije dostupne Mac korisnicima i konkretne obuhvaćene funkcije mogu da se razlikuju od onih koje su dostupne korisnicima PC računara. Uz Microsoft 365 možete da budete fleksibilni. Sa vašim nalogom niste ograničeni samo na Mac ili PC računar, pa možete da se prebacujete sa jednog uređaja na drugi.
 • Da. Dokumenti koje ste kreirali u potpunosti pripadaju vama. Možete da ih skladištite na mreži, u usluzi OneDrive ili lokalno, na PC ili Mac računaru.
 • Pristup internetu je potreban da biste instalirali i aktivirali sva najnovija izdanja aplikacija i usluga uključenih u sve planove za Microsoft 365 pretplatu. Ako ste postojeći pretplatnik, imajte u vidu da ne morate ponovo da instalirate ni da kupujete drugu pretplatu.

  Za Microsoft 365 planove, pristup internetu je takođe potreban za upravljanje nalogom sa pretplatom, npr. da biste instalirali Office aplikacije na drugim PC računarima ili da biste promenili opcije naplate. Pristup internetu je potreban i da bi se pristupilo dokumentima uskladištenim na usluzi OneDrive, osim ako ne instalirate aplikaciju OneDrive za stoni računar.

  Takođe treba redovno da se povezujete sa Internetom da bi vaša verzija sistema Microsoft 365 bila ažurna i da biste imali koristi od automatske nadogradnje. Ako se ne povežete sa Internetom makar svakih 31 dana, aplikacije će biti u režimu smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da prikazujete ili štampate dokumente, ali ne i da ih uređujete ni da kreirate nove. Da biste ponovo aktivirali aplikacije, samo se ponovo povežite sa internetom.

  Nije potrebno da budete povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, zato što su kompletne aplikacije instalirane na računaru.

 • Microsoft nalog je kombinacija e-adrese i lozinke pomoću koje se prijavljujete u usluge kao što su OneDrive, Xbox LIVE i Outlook.com. Ako koristite bilo koju od ovih usluga, već imate Microsoft nalog koji možete da koristite, a možete i da kreirate novi nalog. Saznajte više o Microsoft nalogu.

  U sklopu registracije za probnu verziju ili kupovine sistema Microsoft 365 od vas će se tražiti da se prijavite pomoću Microsoft naloga. Morate da se prijavite pomoću ovog naloga da biste instalirali pretplatu na Microsoft 365 i upravljali njom, odnosno da biste koristili neke pogodnosti pretplate, uključujući skladište u oblaku.

 • Microsoft 365 Family možete da delite sa još pet osoba, što obuhvata ukupno šest korisnika. Microsoft 365 Personal može da koristi jedna osoba.
 • Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, možete da je delite sa najviše pet osoba. Svaka osoba sa kojom delite pretplatu može da instalira Microsoft 365 na sve svoje uređaje i da se istovremeno prijavi na pet uređaja.

  Da biste dodali nekoga u svoju pretplatu, posetite https://account.microsoft.com i pratite uputstva na ekranu za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate primiće e-poruku sa koracima koje treba da prati. Nakon što prihvati i dovrši sve korake, informacije o toj osobi, uključujući instalacije koje koristi, prikazivaće se na njenoj stranici „Moj nalog“. Ako želite da obustavite deljenje pretplate sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ta osoba koristi na https://account.microsoft.com.

 • Posetite ovu stranicu da biste saznali više o besplatnim aplikacijama.
 • Microsoft Defender je bezbednosna aplikacija za više uređaja koja pomaže pojedincima i porodicama da zaštite svoje podatke i uređaje i da ostanu bezbedniji na mreži uz zaštitu od malvera, bezbednosna obaveštenja u realnom vremenu i bezbednosne savete.
 • Microsoft Defender je nova aplikacija za više uređaja koja pomaže ljudima i porodicama da ostanu bezbedniji na mreži. Microsoft Defender sadrži nove funkcije i pojednostavljeni korisnički interfejs. Microsoft Defender takođe pruža dragocenu zaštitu uređaja za iOS, Android, Windows i Mac, uz zaštitu od malvera, zaštitu veba, bezbednosna obaveštenja u realnom vremenu i bezbednosne savete.3, 4 Microsoft Defender je dostupan u prodavnicama aplikacija Apple, Google i Microsoft i za korišćenje zahteva pretplatu na Microsoft 365 Personal ili Family.

  Windows bezbednost, ranije poznat kao Centar za bezbednost Windows zaštitnika, ugrađena je bezbednost na Windows računarima radi zaštite uređaja i podataka. Windows bezbednost je prethodno instalirana i automatski omogućena. Windows bezbednost sadrži antivirusni softver Microsoft Defender koji štiti Windows uređaj i podatke od virusa, ransomvera, trojanaca i drugog malvera, osim ako antivirusni softver koji ne radi pod operativnim sistemom Microsoft nije aktivan.

 • Besplatna platforma za video montažu u pregledaču dizajnirana da učini kreiranje video zapisa pristupačnim za sve.
 • Funkcije i dostupnost aplikacija mogu se razlikovati u zavisnosti od regiona
 • [1] Možete da otkažete na mreži ako posetite lokaciju Microsoft naloga. Prijavite se pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za kupovinu pretplate, a zatim isključite periodičnu naplatu. Pretplata će nakon toga automatski isteći kada istekne preostalo vreme pretplate. Više detalja potražite u članku „Kako da otkažem Microsoft pretplatu“ na lokaciji Microsoft podrške.
 • [2] iOS i Android zahtevaju odvojenu instalaciju aplikacija. 
 • [3] Aplikacija je dostupna kao zasebno preuzimanje. 
 • [4] Microsoft Defender nije dostupan na određenim tržištima, dostupnost zavisi od platforme; aplikacija je dostupna kao zasebno preuzimanje.
 • [5] Aplikacija je dostupna kao zasebno preuzimanje; morate da prihvatite uslove korišćenja usluge i politiku privatnosti za Clipchamp.
 • [6] OneDrive datoteke mogu da se oporave u periodu do 30 dana nakon zlonamernih napada, oštećenja datoteke ili slučajnih brisanja i uređivanja.
 • [7] Bezbednosne funkcije važe za korisnike koji imaju e-adresu @outlook.com, @hotmail.com, @live.com ili @msn.com.
 • iTunes, iPhone i iPad su registrovani žigovi kompanije Apple Inc. u SAD i drugim zemljama. Android je zaštitni znak kompanije Google Inc.
Prati Microsoft 365