Device screen showing the Microsoft Defender Security Center security operations dashboard

Microsoft zaštitnik za krajnju tačku

Pretnje mu ne mogu ništa.

Microsoft izveštaj o digitalnoj odbrani

Nabavite detaljnu analizu trenutnih trendova pretnji i opsežne uvide naših eksperata o temama koje uključuju ransomver za velike igrače, phishing, IoT pretnje, aktivnosti nacionalnih država i još mnogo toga.

Kompletno rešenje za bezbednost krajnjih tačaka

Zaštita krajnje tačke, otkrivanje i odgovor krajnje tačke, upravljanje ranjivostima i odbrana od mobilnih pretnji.

Bez agenta¹, koristi tehnologiju oblaka

Bez dodatne primene ili infrastrukture. Bez odlaganja ili problema sa kompatibilnošću ažuriranja. Uvek imate najnovije verzije.

Uvidi bez premca

Napravljen na osnovu najdublje optike pretnji i obaveštavanja o njima koje podržava vrhunska ekspertiza na polju bezbednosti.

Automatizovana bezbednost

Podignite nivo bezbednosti. Pređite sa upozorenja na oporavak za samo nekoliko minuta, po vašoj meri.

Microsoft zaštitnik za krajnju tačku je holističko rešenje za bezbednost krajnje tačke koje se isporučuje u oblaku. Njegove mogućnosti obuhvataju upravljanje ranjivostima i njihovu procenu na osnovu rizika, smanjenje površine napada, zaštitu sledeće generacije zasnovanu na ponašanju, otkrivanje krajnjih tačaka i odgovor na njih (EDR), automatsko ispitivanje i oporavak, nadgledane usluge traženja pretnji, bogate API-je i objedinjeno upravljanje bezbednošću.

Dijagram mogućnosti Microsoft zaštitnika za krajnju tačku. Microsoft zaštitnik za krajnju tačku predstavlja holističko rešenje za bezbednost krajnjih tačaka zasnovano na oblaku koje obuhvata upravljanje ranjivostima i njihovu procenu na osnovu rizika, smanjenje površine napada, zaštitu sledeće generacije zasnovanu na ponašanju i oblaku, otkrivanje krajnjih tačaka i odgovor na njih (EDR), automatsko ispitivanje i oporavak i nadgledane usluge traženja pretnji. Ove mogućnosti podržavaju bogati API-ji koji omogućavaju pristup i integraciju sa našom platformom. Microsoft zaštitnik za krajnju tačku se lako primenjuje i konfiguriše, a omogućava i jednostavno upravljanje pomoću funkcije objedinjenog upravljanja bezbednošću.

Dodatne mogućnosti

Omogućavanje bezbednosti na svim platformama

Microsoft zaštitnik za krajnju tačku sada pruža zaštitu za platforme koje nisu Windows, uključujući Mac, Linux servere, Android i iOS.

Brza procena mogućnosti

U potpunosti procenite naše mogućnosti pomoću nekoliko jednostavnih klikova u laboratoriji za procenu Microsoft zaštitnika za krajnju tačku.

Unapređivanje i integracija pomoću API-ja

Integrišite Microsoft zaštitnik za krajnju tačku sa bezbednosnim rešenjima i unapredite i automatizujte bezbednosne tokove posla pomoću bogatih API-ja.

Pojednostavite upravljanje bezbednošću krajnjih tačaka

Koristite jedno okno za konfiguraciju i primena krajnjih tačaka, kao i upravljanje njima uz Microsoft Endpoint Manager.

Pogledajte šta kažu naši klijenti

Little Potato Company logo
Christus Health logo
Euclid Program Managers logo
Petrofac logo
Virgin Atlatic logo
edotco Group logo

Zainteresovani ste da postanete partner?

Saznajte više o tome kako da postanete partner i da izvršite integraciju sa Microsoft zaštitnikom za krajnju tačku. Koristite naš jednostavni postupni vodič da biste počeli da koristite našu fleksibilnu platformu i obogaćene API-je.

Dodatni resursi

Postanite stručnjak za Microsoft zaštitnik za krajnju tačku

Nabavite obuku za bezbednosne operacije i administratore bezbednosti, bez obzira na to da li ste početnik ili imate iskustvo.

Saznajte više o našim funkcijama

Istražite edukativne video zapise o Microsoft zaštitniku za krajnju tačku.

Budite u toku sa najnovijim informacijama

Nabavite novosti o proizvodu, uputstva za konfiguraciju, uputstva o proizvodu i savete.

1. Microsoft zaštitnik za krajnju tačku je ugrađen u Windows 10 1703 i novije verzije, kao i u Windows Server 2019. On ne zahteva instalaciju nikakvih agenata u ovim verzijama.
2. Gartner ne podržava nijednog prodavca, proizvod ili uslugu koji su prikazani u njegovim publikacijama o istraživanju i ne preporučuje korisnicima tehnologije da biraju samo one dobavljače sa najvišim ocenama ili nekom drugom oznakom. Publikacije o istraživanju preduzeća Gartner sastoje se od mišljenja Gartner organizacije za istraživanje i ne treba ih smatrati tvrdnjama činjenica. Gartner se odriče svih garancija, izričitih ili impliciranih, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući i bilo koje garancije o mogućnostima prodaje ili prikladnosti za određenu namenu.
GARTNER predstavlja registrovani žig i oznaku usluge preduzeća Gartner, Inc. i/ili njegovih filijala u SAD i inostranstvu i koristi se u ovom dokumentu sa dozvolom. Sva prava zadržana.
3. Gartner Magic Quadrant o platformama za zaštitu krajnjih tačaka, Piter Ferstbruk | Dionisio Zumerle | Pratek Bhajanka | Lorens Pingri | Pol Veber, 05. maj 2021.
4. Forrester i Forrester Wave su žigovi kompanije Forrester Research, Inc.
5. The Forrester Wave™: Enterprise Detection and Response, Q1 2020, Josh Zelonis with Joseph Blankenship, Matthew Flug, Peggy Dostie, mart 2020.
6. The Forrester Wave™: Endpoint Security Software as a Service, Q2 2021, Chris Sherman with Merritt Maxim, Allie Mellen, Shannon Fish, Peggy Dostie, maj 2021.