Skyens 'hemmelige' sikkerhedsfordele

Microsofts artikler – til små og mellemstore virksomheder

Artikler
Din kilde til de seneste nyheder og oplysninger til små og mellemstore virksomheder. Læs og se de nyeste artikler og videoer, der er nøje udvalgt med henblik på at gøre din virksomhed mere produktiv og succesrig.
-

Skyens 'hemmelige' sikkerhedsfordele

Skyens hemmelige sikkerhedsfordele

En af virksomhedsejernes største bekymringer i forbindelse med skyen bygger på den opfattelse, at det er mindre sikkert at placere data og it-infrastruktur uden for organisationen, og at virksomheden i et vist omfang mister kontrol.

Dette blev understreget i en nyere Ipsos MORI-undersøgelse af små virksomheder (under 25 medarbejdere) i Vesteuropa, som afslørede, at datasikkerhed er den primære årsag til, at ikke-skybrugere (som stadig udgør 55 procent af alle små virksomheder) viger tilbage fra at bruge skyen. Men i stærk kontrast hertil angiver de små virksomheder, der allerede aktivt bruger skytjenester (næsten halvdelen, 45 procent), faktisk forbedret sikkerhed som den vigtigste årsag til at flytte til skyen.

For små virksomheder, som i forvejen bruger skytjenester, er fordelene tydelige. Mange har ikke ressourcerne til at sørge for effektive fysiske og tekniske sikkerhedskontroller på stedet. Så når de begynder at interessere sig for skyen, søger de efter en sikker, pålidelig og skalerbar løsning til en overkommelig pris, og de bliver de ofte overraskede over at opdage, at øget sikkerhed faktisk er en af de største fordele ved at gå over til en skyløsning.

Det er Microsofts overbevisning, at virksomhedsejere ikke behøver at bruge en formue på at beskytte data, men at det kan koste en formue ikke at gøre det. Virtuelle angreb og strømsvigt er vanskelige at komme uden om, hvis data kun opbevares på stedet. Du bliver også nødt til at tænke på, hvordan du holder dig opdateret med den nyeste sikkerhedssoftware, især hvis dine medarbejdere er mobile.

Windows Intune er en integreret Microsoft-løsning, som leverer skybaserede administrations- og skikkerhedsfunktioner via en enkelt webbaseret konsol, så dine computere og brugere kan arbejde optimalt overalt. It-medarbejdere kan udføre en række essentielle administrationsopgaver eksternt, herunder Microsoft-opdateringer, malwarebeskyttelse og lagerstyring, så it og slutbrugere kan forblive produktive.

Små virksomheder bevæger sig hurtigt mod en tid, hvor spørgsmålet ikke er, om de skal flytte til skyen, men hvordan de får mest muligt ud af den. Valg af den rette skypartner betyder ikke alene større fleksibilitet, funktionalitet og interoperabilitet, men også ro i sindet med hensyn til databeskyttelse og -sikkerhed og overholdelse af regler og standarder.

Få mere at vide om Datasikkerhed

Relaterede artikler:

Relevante dokumenter: