Nabavite aplikaciju Microsoft Family Safety

Kako se koristi vaša adresa e-pošte.

PMG Icon tooltip Microsoft koristi vašu adresu e-pošte samo u svrhe ove jednokratne transakcije.

Zaštitite ono što je najvažnije

Omogućava vama i vašoj porodici da razvijete zdrave navike vezane za digitalnu i fizičku bezbednost.

View of a child’s bedroom and play area decorated with many pastel colors.

Najčešća pitanja

|

Ograničenja vremena pred ekranom rade u Windows operativnim sistemima (Windows 10 i Windows 11), Xbox (Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S) i u Android aplikacijama i igrama. Njima se može upravljati korišćenjem aplikacije Microsoft Family Safety na Android i iOS uređajima.1

Uključite filtere za veb i pretragu da biste filtrirali sajtove i rezultate pretrage koji su za odrasle dok deca koriste Microsoft Edge u operativnom sistemu Windows (Windows 10 i Windows 11), Xbox (Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S) i na Android uređajima. Drugi često korišćeni pregledači će biti blokirani da bi ovo funkcionisalo.

Postavite ograničenja za uzrast za filtriranje neodgovarajućih aplikacija i igara. Ako dete pokuša da preuzme aplikaciju ili igru namenjenu osobama starijim od starosnog ograničenja, biće mu potrebno vaše odobrenje. Postavka se odnosi na Windows i Xbox.

Svi mogu da pauziraju ili isključe deljenje lokacije. Da biste zaštitili svoju porodicu i pratili gde se ko nalazi, preporučujemo da postavku lokacije postavite na „Uvek dozvoli“.

1. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.