Dva Windows 10 računara jedan pored drugog. Jedan je u potpunosti zatvoren, a na drugom se prikazuje Početni ekran sistema Windows 10

Najbolji Windows nastavlja da se poboljšava

Osmišljen tako da olakšava redovno ažuriranje, Windows 10 redovno pruža nove funkcije i ažurirane bezbednosne opcije bez dodatnih troškova.*


Šta je to što možemo da pronađemo za vas?

Ikona operativnog sistema Windows

Operativni sistem Windows 10

Postoji Windows 10 za svakoga – pronađite svoj.

PREUZMITE WINDOWS 10 HOME ILI PRO
Ikona funkcija

Funkcije

Uživajte u najnovijim funkcijama operativnog sistema Windows 10 i uključenoj konstantnoj bezbednosti.

Otkrijte najnovije funkcije
Ikona podrške

Podrška

Nabavite pomoć za Windows 10, savete i odgovore na česta pitanja.

Podrška za Windows 10

Šta treba da znate o operativnom sistemu Windows 7

Nakon 14. januara 2020. Microsoft više neće pružati bezbednosne ispravke ni tehničku podršku za računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7. Saznajte kako da se pripremite za ono što dolazi.

SAZNAJTE VIŠE

Dell XPS 13 9370 otvoren na stolu sa Windows 10 početnim ekranom.

Zašto odabrati Windows 10 računare

Računamo na široku paletu inovativnih laptop računara, uređaja „2-u-1“, prenosivih uređaja „sve u jednom“ i telefona koje možete da koristite kao računare. Očekujte dugotrajne baterije, brze procesore i ekrane visoke rezolucije.

Otkrijte zašto ih treba odabrati

* Tokom podržanog veka trajanja uređaja; nove ispravke za funkcije automatski se isporučuju na uređaje na kojima ima dovoljno dostupnog slobodnog prostora na disku putem funkcije Windows Update. Kada je to moguće, Windows će automatski osloboditi prostor ukoliko nema dovoljno slobodnog prostora i vodiće vas kroz proces oslobađanja još više prostora ako automatsko čišćenje ne oslobodi dovoljno prostora. Uređaji bez potrebnog slobodnog prostora na disku dobiće samo automatske bezbednosne ispravke čiju primenu dati prostor omogućava. Ispravke za funkcije će biti dostupne korisnicima za preuzimanje, ali neće biti automatski isporučivane putem funkcije Windows Update. Mogu da se primenjuju naknade ISP-a. Tokom vremena, možda će se za ispravke primenjivati zahtevi za znatno dodatno skladište i/ili hardver. Idite ovde da biste pronašli dodatne detalje.