Windows 11 laptop sa prozom aplikacija i Samsung uređaj

Zajedno smo jači uz Microsoft i Samsung

Ostanite povezani i sinhronizujte se na svom Samsung Galaxy pametnom telefonu i računaru da biste slali poruke, pristupali mobilnim aplikacijama i nastavili tamo gde ste stali na najnovijim projektima.*

Samsung uređaj i Windows 11 laptop

Vi volite svoj telefon. I vaš računar isto.

Povežite svoj Samsung Galaxy pametni telefon da biste pregledali tekstualne poruke i odgovarali na njih, upućivali i primali pozive i još mnogo toga – sve direktno sa laptopa.* 1

Prozor za poruke koji prikazuje mesinganu kopču

Poruke

Šaljite i primajte tekstove sa svog laptopa pomoću aplikacije Vaš telefon. Sinhronizujte telefon sa računarom da biste ostali povezani bez obzira na kom uređaju se nalazite.*

Windows 11 slika cveta i prozor dolaznog poziva

Pozivi

Danas, više nego ikada važno je ostati u kontaktu. Obavljajte telefonske pozive direktno sa laptopa pomoću ugrađene integracije telefona sa računarom.*

Prozor obaveštenja aplikacije Vaš telefon

Obaveštenja

Pomoću aplikacije „Vaš telefon“ možete da omogućite da obaveštenja sa telefona iskaču na računaru. Sinhronizujte na uređajima da biste upravljali aplikacijama koje šalju obaveštenja.*

Samsung galerija i OneDrive

Neka vaše uspomene budu bezbedne na svim uređajima. U Samsung galeriji uključite Sinhronizuj u usluzi OneDrive da biste napravili rezervne kopije svojih fotografija i pristupali im sa računara.2

Mobilni uređaj koji prikazuje ekran Datoteke pored uređaja koji prikazuje OneDrive prozor Moje datoteke

Pristupajte datotekama i fotografijama na uređajima

Bezbedno čuvajte, uređujte i delite fotografije i datoteke u bilo kom trenutku, bilo gde sa bilo kog uređaja uz OneDrive. Počnite sa 5 GB besplatnog skladišta u oblaku.

Logotip za Microsoft 365 aplikacije

Nastavite tamo gde ste stali

Uz Microsoft 3652, možete da budete produktivni gde god vas život odvede. Prikazujte, uređujte ili delite Word, Excel i PowerPoint datoteke sa računara ili telefona.*

Ilustrovani mobilni uređaj

Počnite sa Povezivanje sa sistemom Windows i aplikacijom Vaš telefon

Saznajte kako da povežete Veza sa sistemom Windows na svom Samsung uređaju i novu aplikaciju Vaš telefon na računaru kako biste mogli da ostanete produktivni gde god da se nalazite.*

Ilustrovani mobilni uređaj

Otkrijte potpuno nove Samsung Galaxy uređaje

Izuzetno tanak i premium izgled dizajna koji vam daje slobodu kretanja sa svojim vodećim performansama čipseta, proširivim skladišnim prostorom i poboljšanim kontinuitetom.

Samsung Galaxy uređaji

Najčešća pitanja

 | 

Iskustvo „Vaš telefon“ započinje na računaru uz Windows 10 ili Windows 11 i u aplikaciji „Vaš telefon“. Sa računara možete da se povežete da biste izabrali Android i Samsung uređaje sa ovim dvema aplikacijama:

 • Aplikacija Pomoćnik za vaš telefon (YPC) za većinu Android uređaja.
 • Povezivanje sa sistemom Windows (LTW) aplikacija unapred instalirana na izabranim Samsung telefonima.
 • Videćete ova imena kombinovana kao Vaš pomoćnik za telefone – Veza sa sistemom Windows u Google Play prodavnici i u prodavnici Galaxy Store. U usluzi Microsoft Store, videćete Vaš telefon. Veza između telefona i računara daje vam trenutni pristup svemu što volite. Lako čitajte poruke i odgovarajte na njih, pregledajte nedavne fotografije sa Android uređaja, koristite omiljene aplikacije za mobilne telefone, upućujte i primajte pozive i upravljajte obaveštenjima Android uređaja direktno na računaru.
 • Aplikacija „Vaš telefon“ zahteva sledeće da bi funkcionisala:
  • Računar sa Windows 10 April 2018 Update ili novijom verzijom. Ako trenutno koristite April 2018 Update, moraćete da instalirate aplikaciju Vaš telefon iz prodavnice Microsoft Store. Sve Windows verzije izašle posle verzije April 2018 Update imaće ovu aplikaciju unapred instaliranu.
  • Android uređaj koji ima Android 7.0 (Nougat) ili noviju verziju.
Imaćete unapred instaliranu aplikaciju Vaš telefon ako imate ispravku za Windows 10 iz oktobra 2018. ili noviju verziju. Kada otvorite aplikaciju, vodiće vas kroz nekoliko dodatnih koraka koje morate da završite da biste dovršili podešavanje.

Uverite se da su i računar i Android uređaj u blizini, uključeni i povezani na istu Wi-Fi mrežu.

Ako počinjete sa računara:

 1. Na traci zadataka, u polju za pretragu otkucajte vaš telefon, pa izaberite aplikaciju Vaš telefon iz rezultata.
 2. Izaberite Android.
 3. Biće vam zatraženo da se prijavite na Microsoft nalog (Morate biti prijavljeni na isti Microsoft nalog i na Android uređaju i na računaru da biste povezali uređaje.)
 4. Kada se prijavite, biće vam zatraženo da instalirate ili otvorite prateću aplikaciju na Android uređaju. Da biste to uradili, otvorite veb pregledač na Android uređaju, a onda unesite vezu koja se prikazuje na računaru (aka.ms/yourpc).
 5. Prijavite se u prateću aplikaciju, obavezno koristite isti Microsoft nalog koji koristite na računaru. Aplikacija će se otvoriti na ekranu koji prikazuje QR kod koji treba da skenirate – odmah ćemo to objasniti.
 6. Pošto se prijavite, idite na računar i potvrdite znak u polju za potvrdu Imam aplikaciju Pomoćnik za vaš telefon. Zatim kliknite na dugme Upari sa QR kodom.

  Napomena: Ako želite da uparite uređaj bez korišćenja QR koda, izaberite dugme Upari ručno na računaru. Na Android uređaju ćete vam biti zatraženo da unesete kod prikazan na računaru.
 7. QR kod će se pojaviti na ekranu računara. Na Android uređaju prateća aplikacija bi trebalo da otvori ekran na kojem je kamera. Koristite ovaj ekran da biste skenirali QR kod koji se prikazuje na računaru.
 8. Pošto povežete uređaje, Android uređaj će tražiti nekoliko dozvola za uređaj. Ove dozvole vam omogućavaju da pristupite sadržaju sa telefona na računaru.

  Ako počinjete sa Android uređaja:
  1. Otvorite pregledač na Android uređaju, otkucajte www.aka.ms/yourpc u pregledaču, a zatim preuzmite aplikaciju Pomoćnik za vaš telefon. Za izabrane Samsung uređaje.
  2. biće vam zatraženo da otvorite Povezivanje sa operativnim sistemom Windows koja je unapred instalirana na Android uređaju.
  3. Prijavite se u prateću aplikaciju istim Microsoft nalogom na koji ste prijavljeni na računaru (morate da budete prijavljeni sa svojim Microsoft nalogom na računaru da biste povezali svoje uređaje iako počinjete sa telefona).
  4. Posle prijavljivanja, biće vam zatraženo da skenirate QR kôd koji se prikazuje na računaru. Da biste mu pristupili, na računaru otvorite pregledač na aka.ms/linkphone.
  5. Kamerom prateće aplikacije skenirajte QR kod koji se prikazuje na računaru sa Android uređajem da biste povezali svoje uređaje.
  6. Od vas će se zatražiti niz dozvola za uređaje koji će vam omogućiti pristup sadržaju sa telefona i sa računara.
 9. Ako naiđete na probleme prilikom instaliranja aplikacije,ovde ih rešite. • * Korisnici moraju da povežu Galaxy telefon sa Windows računarom putem aplikacije „Povezivanje sa Windows-om“ na telefonu i aplikacije „Vaš telefon“ na računaru, a zatim da prate odzive za podešavanje, uključujući prijavljivanje na isti Microsoft nalog. Povezivanje sa operativnim sistemom Windows je unapred učitano na odabranim Galaxy uređajima. Aplikacija Vaš telefon zahteva da Galaxy uređaj bude uključen i povezan na istu Wi-Fi mrežu kao i računar. Neke aplikacije za mobilne uređaje mogu da ograniče deljenje sadržaja na drugim ekranima ili mogu da zahtevaju dodirni ekran da biste vršili interakciju sa njima. Možete da pokrenete do 5 različitih Android aplikacija istovremeno na Windows 10 ili Windows 11 računaru na podržanim Samsung uređajima. Aplikacija „Pozivi“ zahteva da minimalna verzija softvera na računaru bude Ispravka za Windows 10 iz maja 2019. ili novija. Zahteva minimalno Windows 10 računar koji podržava Bluetooth radio. Zahteva Android uređaje verzije 7.0 ili novije sa najmanje 1 GB RAM-a i najnoviju ispravku za Windows 10. Nije podržano na uređajima na kojima je pristup obaveštenjima onemogućen poslovnim ili drugim smernicama.
 • 1 Vaš telefon zahteva Android 7.0+. Korisnici moraju povezati svoj telefon sa računarom. Svi uređaji moraju biti prijavljeni na isti Microsoft nalog. Iskustvo aplikacija dostupno samo na podržanim Samsung Galaxy uređajima. Pogledajte listu podržanih uređaja ovde.
 • 2 Datoteke mogu biti dostupne za korišćenje van mreže. U suprotnom je potreban pristup internetu. Mogu da se primenjuju naknade. Potrebna je pretplata na Microsoft 365 i ona se prodaje zasebno.