Traka za pretragu u operativnom sistemu Windows

Upoznajte Windows 11

Intuitivna navigacija. Laka organizacija. Brže performanse. Pored toga, nove funkcije za podsticanje produktivnosti i kreativnosti. Istražite ove Windows 11 funkcije i saznajte zašto je Windows 11 najbolji Windows do sada.

Laptop sa Windows 11 cvetom na ekranu stoji na svetloplavoj površini

Lakše je za korišćenje

Istražite kako možete brzo i jednostavno da obavljate zadatke koristeći Windows 11.

Copilot u operativnom sistemu Windows 11

Copilot je vaš pomoćnik koji koristi veštačku inteligenciju i tu je da vam pomogne da pronađete relevantne informacije i inspiraciju koja vam je potrebna da biste ostvarili svoje ideje.14


Računar koji koristi „Pomoć za kačenje“ na monitoru

Lakše je biti produktivan

Unesite balans u radnu površinu pomoću jednostavnih alatki i Windows 11 funkcija koje vam pomažu da optimizujete prostor na ekranu i povećate produktivnost.

Pomoć za kačenje

Organizujte ono što je na ekranu u tren oka kako biste mogli da iznesete najbolje ideje. Samo prevucite prozor do ivice ekrana da biste aktivirali „Pomoć za kačenje“ i „zakačili“ ih u čistu, organizovanu koordinatnu mrežu.3


Otvoren računar sa ekranom za prijavljivanje

Lakše je ostati bezbedan

Funkcije operativnog sistema Windows 11 vam daju moć da kreirate, sarađujete i čuvate svoje stvari zaštićene.

Performanse i bezbednost

Od trenutka kada pokrenete sistem, Windows 11 je na oprezu. On funkcioniše u kombinaciji sa hardverom i projektovan je sa više slojeva zaštite kako bi vaše aplikacije, informacije i identitet bili bezbedni.5

Nabavite Windows 11 računar

Iskusite sve pogodnosti operativnog sistema Windows 11 na novom računaru. Pomoći ćemo vam da pronađete najbolju opciju za svoje potrebe.

Tražite dodatne informacije?

Pronađite pomoć u vezi sa prelaskom na Windows 11 i na najbolji način iskoristite Windows.

Traka za pretragu u operativnom sistemu Windows 11

Nabavite Windows 11

Jednostavan. Brži nego ikad. Iskusite sve pogodnosti koje Windows 11 ima da ponudi.11

Postanite insajder

Registrujte za program Windows insajder i počnite da sarađujete sa inženjerima kako biste doprineli oblikovanju budućnosti operativnog sistema Windows.

Proverite kompatibilnost

Upotrebite aplikaciju „Provera stanja računara“ da biste videli da li računar može da koristi Windows 11.10 11

Proverite kompatibilnost

Pogledajte da li ispunjavate uslove za nadogradnju. Na računaru preuzmite aplikaciju „Provera stanja računara“ da biste videli da li vaš računar može da koristi Windows 11.

Ovaj računar podržava Windows 11

Vaš računar ispunjava uslove za besplatnu nadogradnju na Windows 11. Proverite ponovo kasnije ako Windows 11 još uvek nije spreman za ovaj računar. Vreme nadogradnje može da se razlikuje u zavisnosti od uređaja.11

Ovaj računar ne podržava Windows 11

Vaš računar ne ispunjava potrebne zahteve. Windows 10 će biti podržan do 14. oktobra 2025, ali možete i da istražite nove računare koji podržavaju Windows 11.12

Radimo na tome

Radimo na tome da utvrdimo da li će Windows 11 funkcionisati na ovom računaru. Pogledajte Windows 11 specifikacije da biste pregledali minimalne sistemske zahteve za Windows 11 i uporedili ih sa specifikacijama računara.

  • Korišćeni su simulirani ekrani. Dostupnost funkcija i aplikacija može da se razlikuje u zavisnosti od regiona.
  • 3 Neki rasporedi su dostupni samo u zavisnosti od postavki rezolucije i razmere ekrana.
  • 4 Pretplata se prodaje zasebno.
  • 5 Tokom perioda podrške za uređaj koji pruža proizvođač originalne opreme (OEM).
  • 10 Ako imate računar sa operativnim sistemom Windows 10 u S režimu, preuzmite ovu verziju aplikacije „Provera stanja računara“.
  • 11 Nadogradnja na Windows 11 dostupna je za računare koji ispunjavaju uslove i minimalne specifikacije uređaja. Vreme nadogradnje može da se razlikuje u zavisnosti od uređaja. Mogu se naplatiti troškovi internet usluga. Dostupnost funkcija i aplikacija može da se razlikuje u zavisnosti od regiona. Određene funkcije zahtevaju poseban hardver (pogledajte specifikacije operativnog sistema Windows 11).
  • 12 Određene funkcije zahtevaju poseban hardver, pogledajte specifikacije operativnog sistema Windows 11.
  • 14 Copilot (u verziji za pregled) dostupan je na odabranim globalnim tržištima i s vremenom će se uvoditi i na dodatnim tržištima. Funkcionalnost usluge Copilot u operativnom sistemu Windows 10 ograničena je i ima posebne sistemske zahteve. Saznajte više.