Porodica leži na kauču
Porodica gleda u Windows 10 uređaj
Ikona funkcije Windows Update

Koristite ažuriranu verziju – ostanite bezbedni

Instaliranjem najnovijih ispravki za Windows 10 dobićete nove funkcije i najnovija poboljšanja bezbednosti uz koje ćete uvek biti zaštićeni. Najbolje od svega je što ima manje ponovnih pokretanja kad najviše koristite računar – samo podesite vreme aktivnog korišćenja.

Generički laptop srebrne boje sa aplikacijom „Zaštitnik“ na ekranu
Antivirusni program Windows zaštitnika

Antivirusni program Windows zaštitnika

Zaštitite računar antivirusnom zaštitom koja je ugrađena u Windows 10. Antivirusni program Windows zaštitnika pruža zaštitu u realnom vremenu od softverskih pretnji kao što su virusi i malver u e-pošti, aplikacijama i na vebu.

Microsoft Edge ikona

Microsoft Edge

SmartScreen filter Windows zaštitnika2 ugrađen je u Microsoft Edge koji vas štiti od zlonamernih veb lokacija i preuzimanja.

Ikona funkcije „Roditeljski nadzor“

Roditeljski nadzor

Windows vam omogućava da podesite kontrole za zaštitu porodice za Windows 10 i Xbox uređaje, uključujući opcije za pristup veb lokacijama, vremenska ograničenja na uređajima i mogućnost prikaza ili kupovine određenih aplikacija i igara.

Ikona funkcije „Zaštitni zid“

Windows zaštitni zid

Windows zaštitni zid je dizajniran da hakerima i zlonamernom softveru onemogući pristup vašem uređaju putem mreže ili interneta.

Ikona usluge „Pronalaženje mog uređaja“

Usluga „Pronalaženje mog uređaja“

Ukoliko izgubite Windows 10 uređaj ili vam ga neko ukrade, usluga „Pronalaženje mog uređaja“ može da pozove i zaključa Windows telefon, kao i da obriše sadržaj sa njega ili da pokaže na mapi lokaciju na kojoj se nalazi.

Samsung Galaxy TabPro S u beloj boji
Windows Hello ikona

Vi ste lozinka

Windows Hello predstavlja akreditive za prijavu bez lozinke koji će vam pružiti najbrži i najbezbedniji način za otključavanje Windows uređaja.3

Upoznajte funkciju Windows Hello

* Ukoliko nastavite da koristite aktuelnu verziju, vaš računar će i dalje raditi, ali budući da više nećete primati nova bezbednosna ažuriranja, on bi mogao da bude više izložen bezbednosnim rizicima i virusima. Saznajte više o obustavljanju podrške za prethodna izdanja operativnog sistema Windows 10.

1 Za najnoviju funkcionalnost potrebna je Windows 10 ispravka za kreativne ili novija verzija.

2 Mogu se primeniti troškovi za pristup internetu.

3 Windows Hello biometrija zahteva specijalizovani hardver, uključujući čitač otisaka prstiju, osvetljeni infracrveni senzor ili druge biometrijske senzore i odgovarajuće uređaje.