Žena i muškarac sede na kauču i gledaju na Windows 10 laptop i mobilni uređaj zajedno

Najbezbedniji Windows do sada

Windows 10 obezbeđuje sveobuhvatnu, ugrađenu zaštitu – bez dodatnih troškova.1 Saznajte kako vam Windows Hello prepoznavanje lica i biometrička prijavljivanja, zajedno sa sveobuhvatnom antivirusnom zaštitom pružaju veću bezbednost nego ikad.

Nabavite Windows 10
Ikona antivirusnog programa Microsoft zaštitnika

Antivirusni program Microsoft zaštitnika

Antivirusni program Microsoft zaštitnika pruža sveobuhvatnu i konstantnu zaštitu u realnom vremenu od softverskih pretnji kao što su virusi, malver i špijunski softver u e-pošti, aplikacijama, oblaku i na vebu.

SAZNAJTE VIŠE
Windows 10 laptop računar koji prikazuje prozor Antivirusni program Microsoft zaštitnika

Uvek na odbrani, bez dodatnog troška

Nema potrebe za preuzimanjem – Microsoft zaštitnik se standardno dobija uz Windows 10 i štiti vaše podatke i uređaje u realnom vremenu pomoću kompletnog paketa naprednih bezbednosnih zaštita.1

Datoteke su bezbedne i pristupačne na svim uređajima

Sačuvajte datoteke u usluzi OneDrive da biste ih zaštitili, napravili rezervne kopije i omogućili pristup njima sa svih uređaja, bilo gde.

Vi upravljate svojom privatnošću

Podesite lokaciju, kameru i opcije korišćenja podataka u tabli sa postavkama naloga kojoj se lako pristupa.

Neka vaša porodica bude bezbednija na mreži

Pomoću operativnog sistema Windows 10, planirajte vreme provedeno za ekranom, ograničite pristup sadržaju za odrasle i ograničite kupovinu na mreži, uključujući aplikacije, igre i filmove.2


Čovek sedi za stolom i prijavljuje se na svoj laptop uz Windows Hello
Ikona funkcije Windows Hello

Recite zbogom lozinkama uz Windows Hello

Windows Hello vas prijavljuje 3 puta brže u odnosu na lozinku.4 Koristite kameru za prepoznavanje lica ili isprobajte čitač otiska prsta.3 Uvek možete da zadržite PIN kao rezervnu opciju.

Prijavite se na svoj način

Kada omogućite Windows Hello, uključujete prijavljivanje pomoću detektovanja lica ili otiska prsta.3 Prijavite se brže i bezbednije na laptop računar, tablet, uređaj, na aplikaciju ili čak na veb lokacije. Možete i da obavljate kupovine iz aplikacije.

Aplikacije na kojima je omogućen Windows Hello

Windows Hello funkcioniše sa kompatibilnim aplikacijama kao što su iHeartRadio i Dropbox, tako da možete da izbegnete lozinku i odmah krenete sa radom uz biometrijsku bezbednost sa prepoznavanjem lica.3

Vaši pomoćni uređaji otključavaju vaš računar

Windows Hello vam omogućava da koristite digitalni sat, pametan sat, telefon i druge pomoćne uređaje da biste brzo otključali računar sa operativnim sistemom Windows 10 bez korišćenja lozinke.5

Sprečite da vam računarske ispravke prekidaju tok posla

Windows 10 besplatno i neprekidno obezbeđuje nove funkcije i bezbednosne ispravke. Sada imate opciju da izvršite ažuriranje kada vam odgovara.

Ilustracija sijalice

Vi kontrolišete pretraživanje, strimovanje i igranje igara

Žena i dete jedu kokice i gledaju nešto na Windows laptopu

Postavljanje parametara pomoću alatke Roditeljska dozvola6

Ako deca žele više vremena za ekranom ili da kupe igru, aplikaciju ili film, možete zahtevati da prvo zatraže vašu dozvolu.

PORODIČNE POSTAVKE
Muškarac drži i hrani bebu u kuhinji preko puta muškarca koji koristi Microsoft Edge pregledač na Windows 10 laptopu

Obavite stvari bezbedno i brzo na vebu

Microsoft Edge i Bing pružaju ugrađene alatke za učenje, 4K7strimovanje i napredne sajber zaštite – sve optimizovano za Windows 10.

PREGLEDAJTE FUNKCIJE

OneDrive ikona

Deljenje i uređivanje datoteka u usluzi OneDrive

Sačuvajte datoteke u usluzi OneDrive da biste ih zaštitili, napravili rezervne kopije i učinili pristupačnim sa svojih iOS, Android i Windows uređaja, praktično bilo gde.8Čak i van mreže.

Laptop sa postavkama privatnosti pregledača Microsoft Edge na ekranu
Ikona Plavi štit

Bezbednost i privatnost na koju možete da računate

Privatnost počinje tako što vi dobijate kontrolu. Trebalo bi da imate alatke i informacije da biste napravili informisane odluke. Možete da upravljate podacima sačuvanim u oblaku.

Usluga „Pronalaženje mog uređaja“

Pronalaženje mog uređaja je funkcija koja vam može pomoći da pronađete svoj Windows 10 uređaj ako ga izgubite ili bude ukraden. Ona funkcioniše za bilo koji Windows uređaj, kao što je računar, prenosni računar, Surface ili Surface pero.

Plava ikona za lokaciju

1 Do kraja podržanog životnog ciklusa uređaja. Mogu se primeniti troškovi za pristup internetu.

2 Zahteva Microsoft porodični nalog sa omogućenim dozvolama za deljenje ispravnosti uređaja.

3 Windows Hello zahteva specijalizovani hardver, uključujući uređaj na kom je omogućen Windows Hello, čitač otisaka prstiju, osvetljeni infracrveni senzor ili biometrijske senzore i uređaje koji ih podržavaju.

4 Na osnovu poređenja prosečnog vremena kucanja lozinke i prosečnog vremena detektovanja lica ili otiska prsta radi uspešne potvrde identiteta

5 Dostupno za izabrane pomoćne uređaje i izabrana izdanja sistema Windows 10. Možda će se tražiti da računar i povezani uređaji budu povezani u direktorijumu Azure Active Directory ili Active Directory i upareni putem Bluetooth veze.

6 Zahteva Microsoft porodični nalog sa omogućenim dozvolama za deljenje ispravnosti uređaja. Takođe zahteva Android uređaje sa instaliranom aplikacijom Microsoft Launcher da budete prijavljeni sa istim Microsoft nalogom povezanim sa svojim Microsoft porodičnim nalogom. Da bi roditelj mogao da pristupa i pregleda lokacije deteta i aktivnosti aplikacija putem porodične veb stranice, aplikacija Microsoft Launcher mora biti instalirana na svim uređajima deteta. Da bi roditelj mogao da pristupi lokacijama i da pregleda svoje podređene lokacije i aktivnosti aplikacija pomoću aplikacije Microsoft Launcher, ova aplikacija mora biti instalirana i na uređaju roditelja i na uređaju deteta. U svakom slučaju, dozvole za lokaciju i korišćenje aplikacija moraju da budu odobrene putem aplikacije Microsoft Launcher na uređaju deteta. Funkcije izveštavanja o aktivnostima zahtevaju Android 5.0 + na svakom uređaju deteta. Porodične postavke dostupne na Windows 10 i Xbox One uređajima. Neke postavke dostupne na Android uređajima sa instaliranom aplikacijom Microsoft Launcher. Porodične postavke funkcionišu samo za Microsoft Edge pregledač.

7 Podrška za 4K Ultra HD ograničena je na računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 10. 4K funkcioniše u pregledaču Microsoft Edge i u aplikaciji Netflix. Samo uređaji koji imaju Intel® Core™ procesore 7. generacije ili novije mogu da dešifruju PlayReady 4K DRM. Potreban je plan Netflix Ultra HD. Zahteva PlayReady sadržaj koji podržava Dolby Vision i hardver koji može da ga reprodukuje.

8 Potreban je pristup internetu. Možda se primenjuju naknade.