Dva Windows 10 računara jedan pored drugog. Jedan je u potpunosti zatvoren, a na drugom se prikazuje Početni ekran sistema Windows 10

Najbolji Windows nastavlja da se poboljšava

Osmišljen tako da olakšava redovno ažuriranje, Windows 10 redovno pruža nove funkcije i ažurirane bezbednosne opcije bez dodatnih troškova.*

Windows 10 laptop i 2 u 1 računar jedan pored drugog

Šta treba da znate o operativnom sistemu Windows 7

Nakon 14. januara 2020. Microsoft više neće pružati bezbednosne ispravke ni tehničku podršku za računare koji rade pod operativnim sistemom Windows 7. Saznajte kako da se pripremite za ono što dolazi.

Novi načini povezivanja i kreiranja, samo u operativnom sistemu Windows 10

Otključajte uzbudljive nove funkcije koje će vam pomoći da brže uradite sve što vam treba.

Inovacija postaje standard na Windows 10 računaru

Pronađite nov računar koji ima prelep dizajn ili može da vam pomogne da udobnije kucate gde god da se nalazite.

Raznovrsni 2 u 1 računari

Svestran. Prenosiv. A pravi računar.

Windows 10 računar

2 u 1 računar sa operativnom sistemom Windows 10 koji prikazuje deo početnog ekrana

Računar sa operativnim sistemom Windows 10 koji prikazuje deo Hello zaključanog ekrana

Računar sa operativnim sistemom Windows 10 koji je delimično zatvoren

Tanki, lagani laptop računari

Savršeni za život u pokretu. I imaju bateriju koja traje.

* Za podržani vek trajanja uređaja, nove funkcionalne ispravke se automatski isporučuju na uređaje na kojima ima dovoljno slobodnog prostora na disku putem funkcije Windows Update. Kada je to moguće, Windows automatski oslobađa prostor ako već nema dovoljno slobodnog prostora i vodi vas kroz oslobađanje dodatnog prostora ako automatsko čišćenje ne oslobodi dovoljno prostora. Uređaji bez potrebnog slobodnog prostora na disku dobijaju samo automatske ispravke, koliko to dozvoljava prostor. Funkcionalne ispravke će biti dostupne korisnicima za preuzimanje, ali neće se automatski isporučivati putem funkcije Windows Update. Možda se primenjuju ISP naknade. Za ispravke se vremenom mogu primenjivati dodatni zahtevi za prostor za skladištenje i/ili hardver. Idite ovde da biste videli više detalja.

1 Obuhvata slike i video zapise uskladištene na čvrstom disku računara i u usluzi OneDrive i zahteva da svi uređaji budu sinhronizovani sa uslugom OneDrive.

2 Korisnici moraju da preuzmu Microsoft Office aplikacije kao što su Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel i OneNote za iOS ili Android i prate odzive za podešavanje. Microsoft Office se prodaje zasebno.