Windows 10 Fall Creators Update 3D u operativnom sistemu Windows 10
Windows 10 aplikacija „Fotografije“
Prikazivač mešovite realnosti
NOVO

Prikažite 3D kreacije u svom svetu

Sve što kreirate u aplikaciji Bojanka 3D ili izvučete iz Remix 3D kataloga2 može se videti u vašem stvarnom okruženju. Pogledajte, snimite i delite pomoću prikazivača mešovite realnosti i kamere na računaru.


NOVO

Moji najbliži


Nastavak na PC računaru

Sada možete da preusmerite veb sajtove, pretrage i članke sa Android uređaja ili iPhone uređaja na računar za lakšu primenu i uređivanje na velikom ekranu.

Nabavite iOS aplikacijuNabavite Android aplikaciju
Aplikacija Microsoft Launcher

Aplikacija Microsoft Launcher

Koristite Microsoft na svom Android telefonu na najbolji način tako što ćete jednim klikom pristupiti omiljenim aplikacijama, uključujući Office, nedavnim razmenama sadržaja diskusionih grupa i aktivnostima.

Nabavite aplikaciju

I još mnogo inovativnih funkcija samo u operativnom sistemu Windows 10

OneDrive datoteke na zahtevNOVO

OneDrive datoteke na zahtev

Sačuvajte datoteke u usluzi OneDrive i pristupite im kao bilo kojoj datoteci na računaru bez zauzimanja prostora na disku. Preuzmite datoteke na zahtev ili izaberite datoteke koje će uvek biti dostupne van mreže.

Kontrola pogledomNOVO

Kontrola pogledom

Windows je sada pristupačniji uz miš i tastaturu na ekranu, kao i iskustvo pretvaranja teksta u govor samo pomoću pogleda; zahteva kompatibilni pratilac pogleda, kao što je Tobii Eye Tracker 4C.

Konvertor valutaNOVO

Konvertor valuta

Na zahtev mnogih, konvertor valuta je uključen u aplikaciju Kalkulator. On čak radi i van mreže kada putujete u inostranstvo i želite da izbegnete troškove povezivanja.

NOVO

Performanse/Moćni klizačNOVO

Performanse/Moćni klizač

Možete da uspostavite ravnotežu između dugog trajanja baterije i performansi sistema. Optimizujte trajanje baterije na dugom letu ili se odlučite za performanse kada uređujete fotografije kod kuće.3

Oporavak PIN koda i lozinke sa Windows 10 zaključanog ekranaNOVO

Oporavak PIN koda i lozinke sa zaključanog ekrana

Ako koristite Microsoft nalog ili Azure Active Directory i zaglavite se na prijavljivanju, sada možete direktno odavde da poništite lozinku i PIN kôd.

Noćno svetloNOVO

Noćno svetlo

Sada možete da smanjite plavo svetlo koje se emituje sa ekrana noću – pripremite mozak za odmaranje uz dobar san.


Bezbednost sistema Windows 10
NOVO

Bezbrižnost uz bezbednosne funkcije koje vas štite

ISTRAŽITE WINDOWS BEZBEDNOST
NOVO

Zaštita od ransomvera

Antivirusni program Windows zaštitnika sada ima konkretne mere zaštite od zlonamernih aplikacija i pretnji kao što je WannaCry, kao i od drugih napada ransomvera.

NOVO

Zaštita koja se isporučuje u oblaku

Dobijte sve najnovije definicije pretnji iz oblaka da biste zaštitili uređaj bilo gde i bilo kad.

NOVO

Zaštita od virusa u realnom vremenu

Skenirajte i zaštitite uređaj od svih pretnji u realnom vremenu.

Trenutni pristup omiljenim sajtovima uz Microsoft Edge
NOVO

Novo u pregledaču Microsoft Edge

Pišite u svojim e-knjigama i popunite PDF obrasce direktno iz pregledača ili zakačite omiljene sajtove direktno na traku zadataka.


Pronađi moju olovku
NOVO

Pronađi moju olovku

Windows može da vam kaže gde ste bili kada ste poslednji put koristili zapis perom na računaru – pronađite izgubljenu olovku mnogo lakše. Pored toga, koristite digitalnu olovku za pomeranje, izbor stavki i kretanje kroz slajdove u programu PowerPoint.

* Windows 10 Fall Creators Update se objavljuje putem automatskih ispravki kada računar bude spreman, čime se pruža najbolje iskustvo sa ažuriranjem. A ako želite odmah da preuzmete ispravku, preuzmite Pomoćnik za ažuriranje.

1 Potreban je uređaj sa funkcijom dodira. Dodatna oprema za olovku se možda prodaje zasebno. Windows Ink je dostupan samo za računar.

2 Remix 3D katalog je dostupan na izabranim tržištima. Iskustvo može da se razlikuje u zavisnosti od regiona i uređaja. Potreban je pristup mreži da bi se koristio Remix 3D u aplikaciji.

3 Dostupno na većini Intel i AMD uređaja sa baterijom.