Bezbednost, dugotrajnost i odličan dizajn – možete imati sve to

Očekujte više prilikom kupovine modernog računara i iskoristite Windows 10 na najbolji način.

Windows 10 računari se dobijaju uz ekskluzivne nove funkcije

Novi računar se dobija uz veću brzinu, duži vek trajanja baterije i više načina za obavljanje više posla.

Ali čekajte – to nije sve!

Windows 10 se dobija uz ugrađenu zabavu i funkcionalnost.


Saznajte više o ispravci za Windows 10 iz maja 2019

SAZNAJTE VIŠE


4 Zahteva specijalizovani hardver, uključujući čitač otisaka prstiju, osvetljeni infracrveni senzor ili druge biometričke senzore i uređaje koji ih podržavaju.
5 Na osnovu poređenja prosečnog vremena kucanja lozinke i prosečnog vremena detektovanja lica ili otiska prsta radi uspešne potvrde identiteta.
7 Do kraja podržanog životnog ciklusa uređaja. Mogu se primeniti troškovi za pristup internetu. Tokom vremena, možda će se primenjivati dodatni zahtevi za ažuriranja skladišta i/ili hardvera. Pogledajte https://www.microsoft.com/sr-latn-rs/windows/windows-10-specifications za više detalja.
8 Pretplata na Office 365 se prodaje zasebno.
9 Datoteke se vraćaju u stanje u kojem su bile pre nego što je došlo do napada. Vraćanje datoteka u prethodno stanje zahteva pretplatu na Office 365. Verzije datoteka kreirane do 30 dana u prošlosti mogu se u bilo kom trenutku i iz bilo kog razloga vratiti u prethodno stanje.
10 Obuhvata slike i video zapise uskladištene na čvrstom disku računara i u usluzi OneDrive i zahteva da svi uređaji budu sinhronizovani sa uslugom OneDrive.
14 Zahtevi za hardver računara mogu da se razlikuju za igre na sistemu Windows 10. Igre se prodaju zasebno. 4K funkcionalnost je isključivo dostupna sa podržanim igrama, monitorima i grafičkim čipovima. DirectX 12 je isključivo dostupan sa podržanim igrama i grafičkim čipovima. Proverite računar i utvrdite kompatibilnost grafičkih čipova.
15 Dostupno uz ispravku za Windows 10 iz aprila 2018. i novije verzije, koje obuhvataju inovacije, nove funkcije i bezbednosne mogućnosti. Da bismo vam pružili najbolji utisak pri radu, ispravka se distribuira putem automatskih ažuriranja kada računar bude spreman. Ako želite da odmah dobijete ispravku, preuzmite pomoćnik za ažuriranje.
16 Dostupnost i funkcionalnost mogu da variraju na uređajima koji nemaju Windows.