Podrška i bezbednosne ispravke za Office 2007 su obustavljeni

Office 2007 je došao do kraja podrške. Odmah izvršite nadogradnju na Microsoft 365.

Nakon besplatnog probnog perioda od mesec dana, Microsoft 365 Family košta 8.499 RSD godišnje. Potrebna je kreditna kartica. Otkažite u bilo kom trenutku da biste zaustavili buduće naplate.*

Photograph of three people sitting around a table. Two of them read books together while another uses a pen to make edits to a document on a tablet screen.

Šta znači završetak podrške?

Office 2007 je došao do kraja podrške 10. oktobra 2017, što znači da Microsoft više ne obezbeđuje ispravke grešaka i bezbednosne ispravke. Preporučujemo da što pre izvršite nadogradnju na Microsoft 365.

Funkcija proizvoda
 
Microsoft 365 Family Microsoft 365 Personal Office Home & Student 2019
 

Microsoft 365 Family

Microsoft 365 Family, 8.499 RSD / godišnje

Microsoft 365 Personal

Microsoft 365 Personal, 6.399 RSD / godišnje

Office Home & Student 2019

Office Home & Student 2019, 15.299 RSD (jednokratna kupovina)

Jednokratna kupovina
 

   

  

  

Upotreba

Upotreba

6 osoba, više uređaja

1 osoba, više uređaja

1 osoba, 1 uređaj

Potpuno instalirane premium Office aplikacije sa čestim ispravkama1

Potpuno instalirane premium Office aplikacije sa čestim ispravkama1

Included
Included

  

Uključene Office aplikacije2

Uključene Office aplikacije2

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access4

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access4

Word, Excel, PowerPoint

Za upotrebu na

Za upotrebu na

Više PC/Mac računara, tableta i telefona (uključujući Windows, iOS i Android).5

Više PC/Mac računara, tableta i telefona, uključujući Windows, iOS i Android5

1 PC ili Mac

1 TB OneDrive skladišta u oblaku za svakog korisnika

1 TB OneDrive skladišta u oblaku za svakog korisnika

Included

Do 6 osoba

Included

Za 1 osobu

  

Pomoću usluge Skype upućujte pozive na mobilne i fiksne telefone, 60 minuta mesečno po korisniku (primenjuju se izuzeci)3

Pomoću usluge Skype upućujte pozive na mobilne i fiksne telefone, 60 minuta mesečno po korisniku (primenjuju se izuzeci)3

Included

Do 6 osoba

Included

Za 1 osobu

  

Microsoft podrška putem ćaskanja ili telefona bez dodatnih troškova tokom trajanja pretplate

Microsoft podrška putem ćaskanja ili telefona bez dodatnih troškova tokom trajanja pretplate

Uključeno 60 dana

Kako da kupite

Kako da kupite

Godišnja pretplata6

Godišnja pretplata6

Jednokratna kupovina

 
Microsoft 365 Family

Microsoft 365 Family, 8.499 RSD / godišnje

Microsoft 365 Personal

Microsoft 365 Personal, 6.399 RSD / godišnje

Office Home & Student 2019

Office Home & Student 2019, 15.299 RSD (jednokratna kupovina)

Šta se promenilo od verzije Office 2007?

Office na PC i Mac računaru

Instalirajte Office aplikacije na stonom računaru: uključujući Word, Excel, PowerPoint, Outlook i druge.7

Office na svim uređajima

Redigujte, uređujte, analizirajte i prezentujte dokumente – od računara do Windows, Apple® i Android™ uređaja.

1 TB OneDrive skladišta u oblaku

Sačuvajte datoteke u usluzi OneDrive i prebacujte se na uređaje bez gubljenja ritma. Sigurne osetljive datoteke u OneDrive ličnom trezoru.

Deljenje pretplate

Microsoft 365 Family savršen je za domaćinstva sa više korisnika. Delite pretplatu sa najviše petoro drugih ljudi.

Napredne funkcije za mobilne uređaje

Obavljajte stvari u pokretu pomoću naprednih funkcija za uređivanje, oblikovanje i koautorstvo, optimizovanih za dodir na mobilnim uređajima.8

Ostvarite bolje rezultate zajedno

Pogledajte uređivanja drugih osoba pomoću koautorstva u programima Word, PowerPoint i OneNote i delite iz dokumenta klikom na dugme.

Uvek aktuelni

Uz aktivnu pretplatu na Microsoft 365 dobijate najnovije Office aplikacije, funkcije i usluge.

Pristup tehničkoj podršci stručnjaka

Potrebna vam je pomoć u vezi sa sistemom Office? Svaki pretplatnik na Microsoft 365 dobija pristup tehničkoj podršci obučenih Microsoft stručnjaka.

Zaštitite svoj digitalni svet

Microsoft 365 omogućava zaštitu na različitim uređajima, lako pravljenje rezervnih kopija i dvostruku potvrdu identiteta.

|

Office 2007 obuhvata aplikacije kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook, ali nismo uvodili nove funkcije gotovo 12 godina. Microsoft 365 obuhvata premium verzije ovih aplikacija, ali i druge usluge koje su omogućene preko interneta, uključujući skladištenje na mreži u usluzi OneDrive, dodatnu bezbednost i mogućnosti zajedničkog pravljenja dokumenata. Uz Microsoft 365 dobijate kompletan Office koji se instalira na PC i Mac računarima, tabletima (uključujući iPad® i Android™ tablete), kao i na mobilnim uređajima. Microsoft 365 se uvek ažurira najnovijim funkcijama i dostupan je u vidu mesečne ili godišnje pretplate. Saznajte više o pretplatama za velika preduzećaobrazovne ustanove i potrošače.

Pogledajte sistemske zahteve za kompatibilne verzije operativnih sistema Windows i macOS, kao i druge zahteve koji se odnose na funkcije.

Ne morate biti povezani sa internetom da biste koristili Office aplikacije kao što su Word, Excel i PowerPoint, pošto su one potpuno instalirane na računaru.
 
Međutim, pristup internetu je neophodan za instaliranje i aktiviranje svih najnovijih izdanja Office programskih paketa i svih Microsoft 365 planova pretplate. Za Microsoft 365 planove, pristup internetu neophodan je i za upravljanje nalogom pretplate, na primer za instaliranje sistema Office na drugim računarima ili za promenu opcija naplate. Pristup internetu je neophodan i za pristup dokumentima uskladištenim u usluzi OneDrive ukoliko ne instalirate aplikaciju OneDrive za računare.
 
Trebalo bi da se redovno povezujete sa internetom i kako biste uvek imali najnoviju verziju sistema Office, kao i pogodnosti automatskih ažuriranja. Ako se ne povežete sa internetom najmanje jednom tokom 31 dana, aplikacije prelaze u režim smanjene funkcionalnosti, što znači da možete da pregledate ili štampate dokumente, ali ne možete da ih uređujete niti pravite nove. Da biste ponovo aktivirali Office aplikacije, ponovo se povežite sa internetom.

Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.
 
Ako otkažete pretplatu ili ako ona istekne, i dalje možete da pristupate svim datotekama i da ih preuzimate tako što ćete se direktno prijaviti u OneDrive pomoću Microsoft naloga koji ste koristili za podešavanje sistema Microsoft 365. Gubite dodatno skladište koje se dobija uz pretplatu i zato morate da sačuvate datoteke na drugom mestu ili da kupite dodatno OneDrive skladište ako OneDrive nalog prekorači kvotu besplatnog skladišta.

Ne, iako Microsoft 365 nudi najbolje iskustvo saradnje, drugi mogu besplatno da prikazuju i uređuju vaše datoteke pomoću usluge Office za veb.

Ako kupite pretplatu sa automatskim obnavljanjem, ona počinje da teče kada završite kupovinu. Pretplate sa automatskim obnavljanjem možete da kupite na sajtovima Microsoft365.com, MicrosoftStore.com, iTunes® i kod nekih drugih prodavaca. Ako kupite pripejd pretplatu, ona počinje da teče kad je aktivirate i dođete na stranicu „Moj nalog“. Pretplate koje se plaćaju unapred možete da kupite u maloprodaji, od lokalnog prodavca ili Microsoft agenta za podršku.

Ako imate aktivnu pretplatu na Microsoft 365 Family, možete da je delite sa najviše pet članova domaćinstva (ukupno šest). Svaki član domaćinstva sa kojim delite pretplatu može da koristi neku od dostupnih instalacija na svom PC ili Mac računaru, iPad uređaju, Android tabletu, Windows tabletu, kao i iPhone® ili Android telefonu, dobije dodatan 1 TB OneDrive skladišta i upravlja svojim instalacijama sa www.office.com/myaccount.

Da biste dodali nekoga u pretplatu, posetite www.office.com/myaccount i pratite uputstva na ekranu za dodavanje korisnika. Svaka osoba koju dodate prima e-poruku sa koracima koje treba da prati. Kada prihvati i izvrši korake, njeni podaci, uključujući instalacije koje koristi, pojavljuju se na stranici „Moj nalog“. Možete da prestanete da delite pretplatu sa nekom osobom ili da uklonite uređaj koji ta osoba koristi na www.office.com/myaccount.

„Oblak“ je prepoznatljiv način opisivanja računarskih usluga zasnovanih na vebu koje se hostuju izvan vašeg doma ili organizacije. Kad koristite usluge zasnovane na tehnologiji oblaka, IT infrastruktura se nalazi izvan vaše lokacije (ne lokalno) i održava je treća strana (hostuje se), umesto da bude na serveru u vašoj kući ili preduzeću (lokalno) koji vi održavate. Na primer, uz Microsoft 365, skladište informacija, izračunavanje i softver nalaze se na serverima koje poseduje Microsoft i njima se upravlja daljinski. Mnoge usluge koje svakodnevno koristite deo su oblaka – sve od e-pošte zasnovane na vebu do mobilnog bankarstva i skladišta fotografija na mreži. Ovoj infrastrukturi možete da pristupite sa gotovo bilo kog mesta, sa računara, tableta, mobilnog uređaja ili drugog uređaja povezanog sa internetom, jer se nalazi na mreži ili „u oblaku“.

Kraj podrške za druge proizvode

Budite u toku kada treba da nadogradite. Pronađite datume kraja podrške za druge Microsoft proizvode ovde.

* Od vas se traži da obezbedite informacije o kreditnoj kartici kako bismo bili sigurni da nećete naići na prekid usluge kada se probna verzija završi. Naplata putem kreditne kartice ne izvršava se do kraja perioda probne verzije. Tokom probnog perioda možete da otkažete u bilo kom trenutku tako što ćete izabrati stavku „Isključi periodičnu naplatu“ u okviru „Moj nalog“. Ako ne želite da unosite kreditnu karticu, upišite se za jednomesečnu besplatnu probnu verziju ovde. Kompatibilno sa operativnim sistemima Windows 10 ili macOS. Pogledajte sistemske zahteve da biste pronašli kompletne informacije o kompatibilnosti i funkcionalnim zahtevima.

1. Kompatibilno sa operativnim sistemom Windows 10 ili Mac. Pogledajte sistemski zahtevi da biste pronašli kompletne informacije o kompatibilnosti i funkcionalnim zahtevima. Morate da prihvatite uslove licenciranja, kao i na microsoft.com/useterms.

2. Dostupnost i funkcije aplikacija zavise od uređaja, platforme i jezika.

3. Neophodan je Skype nalog. Ne važi za specijalne, premium i negeografske brojeve. Pozivi ka mobilnim mrežama važe samo u pojedinim zemljama. Skype minuti dostupni su u pojedinim zemljama.

4. Publisher i Access dostupni su samo na PC računaru.

5. iOS i Android zahtevaju zasebno preuzimanje aplikacije.

6. Otkažite bilo kada.

7. Publisher i Access dostupni su samo na PC računaru. Trenutna verzija Office aplikacija je Office 2019 za Windows i Mac. Klijenti sa aktivnom pretplatom imaju pravo na najnovije verzije kada one budu dostupne.

8. Posetite www.office.com/information za više informacija o kompatibilnim tabletima i mobilnim uređajima.

Microsoft 365 pretplata je najnovija verzija sistema Office. Prethodne verzije obuhvataju Office 2013, Office 2010, Office 2007 i Office 2003.

iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.