Isprobajte Microsoft 365 za preduzeća

Nakon jednomesečne besplatne probne verzije, Microsoft 365 Business Standard košta USD$12.50 po korisniku/mesečno (godišnja obaveza). Potrebna je kreditna kartica. Otkažite u bilo kom trenutku da biste zaustavili buduće naplate.1

Two people seated at a desk in an office talking. One is typing on a Surface in Laptop Mode. The other is holding a tablet device.

Pogledajte šta je uključeno

Office aplikacije na svim uređajima

Pravite profesionalne dokumente pomoću programa Word, Excel, PowerPoint i Outlook na svim uređajima.

Poslovna e-pošta

Nabavite profesionalnu e-poštu i kalendare uz poštansko sanduče od 50 GB po korisniku.

1 TB skladišta u oblaku

Bezbedno uskladištite datoteke, pristupajte im i delite ih sa bilo kog mesta uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku.

Alatke za saradnju i sastanke

Ćaskajte, organizujte sastanke na mreži i sarađujte sa drugima na važnim dokumentima, sve to pomoću usluge Microsoft Teams.


Isprobajte sve aplikacije i usluge besplatno na mesec dana

Group of four people meeting in a conference room. One person seated at table has a Surface Book and the other has a Surface Pro in Laptop Mode.

Izgradite produktivniji tim

Vaša besplatna probna verzija namenjena je za maksimalno 25 korisnika. Otkrijte na koji način Microsoft 365 omogućava zaposlenima da rade najbolje što mogu, pojednostavljuje poslovne procese i pomaže u zaštiti korisnika, podataka i informacija o klijentima.

Pogodnosti za preduzeća

Podesite prilagođeni domen i e-poštu

Izgledajte profesionalno uz prilagođeni, brendirani domen e-pošte.

Lako vršite prilagođavanja pomoću fleksibilnih planova

Počnite od osnova, a zatim lako dodajte još korisnika ili izvršite nadogradnju za dodatne aplikacije i usluge kako rastete.

Dobijte neprekidnu podršku

Pristupite pomoći kada vam je ona potrebna putem poziva, ćaskanja i resursa sa uputstvima na mreži.

Bezbednost u koju možete imati poverenja

Zaštitite zaposlene, podatke i informacije o klijentima bez ugrožavanja produktivnosti.

Nabavite Microsoft 365

Bolje sarađujte i obavite više posla uz Microsoft 365.

Microsoft 365 za preduzeća

Microsoft 365 za kućnu upotrebu

|

Probna verzija vam omogućava pristup svim funkcijama usluge Microsoft 365 Business Standard. Tu spadaju:

  • Hostovanje e-pošte uz poštansko sanduče od 50 GB i prilagođenu adresu domena e-pošte

  • Verzije Office aplikacija za računare: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (uz Access i Publisher samo za PC)

  • Skladištenje i deljenje datoteka uz 1 TB OneDrive skladišta po korisniku

  • Jedna licenca pokriva potpuno instalirane i uvek ažurirane Office aplikacije na pet telefona, pet tableta i pet PC ili Mac računara po korisniku

  • Neprekidna telefonska i veb podrška

  1. Napravite Microsoft nalog ili se prijavite na njega. Šta je to Microsoft nalog?
  2. Navedite informacije o plaćanju da biste omogućili buduće uplate. Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice. Imate opciju da dobijete fakturu i plaćate mesečno ili godišnje u zavisnosti od usluga koje ste odabrali. Dobićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikazivanje i ukoliko unesete broj porudžbenice prilikom kupovine pretplate, taj broj će biti naveden u fakturi.
  3. Način plaćanja koji navedete automatski se koristi za naplatu na kraju prvog besplatnog meseca kako bi se obezbedilo da ne dođe ni do kakvih prekida u pružanju usluge. To možete da otkažete na mreži bez kazne pre isteka probne verzije tako što ćete posetiti Portal za administraciju i isključiti periodičnu naplatu u oblasti za plaćanje i naplatu.
  4. Kad se vaš način plaćanja potvrdi, bićete prebačeni na svoj nalog da biste instalirali Office aplikacije.

Od vas se traži da obezbedite informacije o kreditnoj kartici kako bismo bili sigurni da nećete naići na prekid usluge kada se probna verzija završi. Naplata putem kreditne kartice ne izvršava se do kraja probnog perioda. Tokom probnog perioda možete da otkažete uslugu u bilo kom trenutku. Isključite periodičnu naplatu naportalu za administraciju.

Pretplatnici na Microsoft 365 aplikacije za posao, Business Standard i Business Premium mogu da instaliraju Office aplikacije na najviše pet PC ili Mac računara, pet tableta i pet mobilnih uređaja. Hibridne Windows uređaje, kao što je Microsoft Surface Pro, možete da računate kao računar ili tablet.

Da. Dokumenti koje ste napravili u potpunosti pripadaju vama. Možete da odlučite da ih skladištite na mreži u usluzi OneDrive ili lokalno na PC ili Mac računaru.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na probnu verziju usluge Microsoft 365, možete da preuzmete podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na sajtovima tima – i da ih sačuvate na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa vašim Microsoft 365 nalogom 90 dana će biti dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću.

Usluga će se nastaviti nesmetano i vaš način plaćanja će automatski biti zadužen na kraju probne verzije, a zatim na godišnjem nivou ubuduće. Ne morate ponovo da instalirate Office aplikacije.

Ime domena koji posedujete možete da dodate u Microsoft 365 da biste napravili adrese e-pošte zasnovane na domenu.
Pronađite registar domena ili dobavljača usluga DNS hostinga
Uporedite upravljanje domenima u pretplatama na Microsoft 365

Da. Ako kupite Microsoft 365 licence za naloge koje kreirate tokom trajanja besplatne probne verzije, informacije i konfiguracije za naloge ovih korisnika ostaće nepromenjene. Kada istekne besplatna probna verzija, imaćete dodatnih 30 dana da kupite Microsoft 365 pre nego što se informacije o nalogu obrišu. Kada se informacije o probnom nalogu obrišu, nije ih moguće preuzeti.

Ako ste se prijavili za probnu verziju na ovoj stranici, idite na nalog administratora i isključite opciju automatskog obnavljanja u oblasti za plaćanje i naplatu. Ako koristite taj pristup, probna verzija automatski ističe po završetku meseca i ne vrši se naplata sa kreditne kartice.

Office aplikacije koje instalirate na PC ili Mac računaru, kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook dostupne su vam kada niste povezani sa mrežom. Uz OneDrive u usluzi Microsoft 365, dobijate 1 TB prostora za skladištenje datoteka koji možete da koristite za sinhronizaciju datoteka sa računarom. Ako izvršite promene tokom rada van mreže, one će biti sinhronizovane sa uslugom OneDrive i na svim vašim uređajima kada ponovo uspostavite vezu.

1. Nakon besplatnog probnog perioda od 1 meseca biće vam naplaćena primenljiva naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica. Otkažite u bilo kom trenutku da biste sprečili buduće naplate.