Najvažnija pitanja

|

Microsoft 365 oblak je za povećanje produktivnosti osmišljen kako bi vam pomogao da se posvetite se onome što volite i uspešno da vodite svoje poslovanje. Microsoft 365 nudi više od samih aplikacija kao što su Word, Excel i PowerPoint, objedinjujući vrhunske aplikacije za produktivnost i moćne usluge u oblaku, upravljanje uređajima i naprednu zaštitu u jedno povezano iskustvo.

Koristite profesionalnu e-poštu i kalendare da biste došli do klijenata i saradnika gde god da vas posao odvede.

Čuvajte datoteke, pristupajte im i zajednički ih koristite s bilo kojeg mesta uz 1 TB internet prostora za skladištenje po korisniku.

Uskladite tim putem grupnih ćaskanja, mrežnih sastanaka i poziva u aplikaciji Microsoft Teams, čvorištu za timski rad.

Zaštitite zaposlene, podatke i informacije o klijentima pomoću napredne zaštite i upravljanja uređajima.

Posetite naš veb sajt da biste saznali više o tome šta je sve uključeno u Microsoft 365 i kako on može pomoći vašem preduzeću.

Neki Office 365 planovi su sada Microsoft 365 planovi. Novo ime, ista odlična vrednost, ista cena.
 

  • Office 365 Business Essentials je sada Microsoft 365 Business Basic
  • Office 365 Business Premium je sada Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 Business je sada Microsoft 365 Business Premium
  • Office 365 Business je sada Microsoft 365 aplikacije za posao
  • Office 365 ProPlus je sada Microsoft 365 Apps za preduzeće

Promenili smo ime kako bi ono na bolji način odrazilo opseg funkcija i pogodnosti u okviru pretplate. Microsoft 365 obuhvata sve što poznajete u usluzi Office 365, uključujući najbolje Office aplikacije u klasi, inteligentne usluge u oblaku i naprednu bezbednost.

Ne, ne postoje promene cene ili proizvoda za planove za mala i srednja preduzeća. Dostupni su isti planovi, samo sa ažuriranim imenima.

Ne morate ništa da radite. Vaša pretplata na Office 365 će se automatski preimenovati u Microsoft 365. Videćete da je ime pretplate ažurirano u novo ime u celom portalu za administraciju i mesečnim izvodima o naplati.

Sve Microsoft 365 i Office 365 usluge su dostupne sa garancijom za uslugu uz 99,9% vremena rada i finansijsku potporu.

Pretplatnici mogu da instaliraju Office aplikacije na najviše pet računara ili Mac računara, pet tableta i pet mobilnih uređaja. Hibridne Windows uređaje, kao što je Microsoft Surface Pro, možete da računate kao računar ili tablet.

Možete da uporedite opcije pomoću dolenavedenih veza:

Prvi koraci

|

Da. U okviru pretplate na Microsoft 365 možete koristiti profesionalni prilagođeni domen za e-poštu ili postojeću domenu registrovanu putem nekog drugog dobavljača usluga. Pogledajte najčešća pitanja o domenima u sistemu Microsoft 365.

Da. Ako kupite Microsoft 365 licence za naloge koje kreirate tokom trajanja besplatne probne verzije, informacije i konfiguracije za naloge ovih korisnika ostaće nepromenjene. Kada istekne besplatna probna verzija, imaćete dodatnih 30 dana da kupite Microsoft 365 pre nego što se informacije o nalogu obrišu. Kada se informacije o nalogu probne verzije obrišu, nije ih moguće preuzeti.

Postavljanje okruženja Microsoft 365 nudi smernice koje vas vode korak po korak. U samo nekoliko brzih koraka možete da se upišete za Microsoft 365, podesite ime domena organizacije, dodate korisničke naloge, instalirate Office i premestite postojeću e-poštu u Microsoft 365.

Podrška i cene

|

Pretplate na Microsoft 365 nude podršku preko telefona i veba non-stop. Postoje dodatne opcije podrške u zavisnosti od faze odluke za nadogradnju na Microsoft 365. Pogledajte sve opcije podrške na Microsoft 365 podrška.

Office aplikacije koje instalirate na PC ili Mac računaru, kao što su Word, Excel, PowerPoint i Outlook dostupne su vam kada niste povezani sa mrežom.
 

Uz OneDrive u sistemu Microsoft 365, dobijate skladište datoteka kojem možete da pristupite kada ste van mreže. Ako izvršite promene tokom rada van mreže, one će biti sinhronizovane sa uslugom OneDrive i na svim vašim uređajima kada ponovo uspostavite vezu.
 

Uz Outlook možete da čitate e-poruke koje su već isporučene u prijemno poštansko sanduče ili da skicirate nove e-poruke i pozive za sastanak. Kada se ponovno povežete, ulazna i izlazna pošta sinkronizovaće se na ostalim uređajima.

Primenjujemo snažne mere za zaštitu podataka klijenata od nedozvoljenog spoljašnjeg ili unutrašnjeg pristupa ili korišćenja od strane neovlašćenih osoba, kao i za sprečavanje klijenata da dobiju pristup podacima drugih klijenata. Pročitajte članak Ko može da pristupi vašim podacima i pod kojim uslovima za više detalja.

Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice. Za Microsoft 365 planove za preduzeća imate opciju da dobijete fakturu i u zavisnosti od vašeg izbora usluga, biće vam naplaćivano na mesečnom ili godišnjem nivou. Dobićete e-poruku kada faktura bude spremna za prikazivanje i ukoliko unesete broj porudžbenice prilikom kupovine pretplate, taj broj će biti naveden u fakturi.

Da bismo klijentima obezbedili najveću fleksibilnost, dostupne su različite opcije plaćanja.

Microsoft 365 Business Basic, Apps for business, Business Standard i Business Premium planovi dostupni su za plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze.
  • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u svakom trenutku.
  • Plaćanje godišnje obaveze: Upisujete se za jednogodišnju pretplatu, ali prilikom upisa možete da odaberete da plaćate od meseca do meseca ili za čitavu godinu. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.
Za tarife Microsoft 365 Enterprise i Office 365 Enterprise (uključujući samostalne tarife kao što je Exchange Online) i Microsoft 365 Apps za preduzeće postoji mogućnost godišnje obaveze plaćanja.
  • Plaćanje godišnje obaveze: Upisujete se za jednogodišnju pretplatu, ali prilikom upisa možete da odaberete da plaćate od meseca do meseca ili za čitavu godinu.

Da. Kada se vaše poslovne potrebe promene, svoj nalog možete prebaciti na neku drugu tarifu.

Da, možete da mešate i uklapate Microsoft 365 planove. Imajte na umu da postoje neka ograničenja licence na nivou plana. Microsoft 365 Business Basic, Apps for manje firme, Business Standard i Business Premium planovi imaju ograničenje od po 300 korisnika, dok su Enterprise planovi za neograničeni broj korisnika. Na primer, možete da kupite 300 Business Premium mesta, 300 Business v mesta i 500 Enterprise E3 mesta na jednom zakupcu.

Mnogi klijenti kupuju poslovni SKU, a zatim u zavisnosti od potreba, mogu odabrati da kupe koliko god žele dodatnih Microsoft 365 i Office 365 usluga kako bi upotpunili svoju Microsoft 365 ili Office 365 primenu.

Klijenti koji imaju pretplate na Microsoft 365 E3 ispunjavaju uslove za kupovinu usluga Microsoft 365 E5 Compliance i Microsoft 365 E5 Security kao dodataka pretplatama na Microsoft 365 E3. U zavisnosti od nivoa pretplate, klijenti mogu i da kombinuju pretplate na Microsoft 365 Enterprise sa planovima i dodacima iz usluga Azure, Dynamics 365, Enterprise Mobility + Security i Office 365.

Pored toga, klijenti mogu odabrati da kupe funkcionalnost od nekog od više hiljada nezavisnih proizvođača koji su dostupni u Office prodavnici.

Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku. Međutim, u zavisnosti od proizvoda i tipa pretplate koje imate, može doći do kazne za otkazivanje pre kraja ugovora. Za pretplate sa plaćanjem mesečne obaveze ne postoji kazna za otkazivanje ugovora u bilo kom trenutku. Pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju na mesečnom nivou mogu da dovedu do nekih kazni ako se otkažu ranije. Pretplate sa godišnjom obavezom koje se plaćaju unapred ne dobijaju refundaciju ako se otkažu pre kraja perioda ugovora. Pročitajte kompletan tekst Ugovora o pretplati na Microsoft usluge na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Microsoft 365, možete da preuzmete podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na sajtovima tima – i da ih sačuvate na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa vašim Microsoft 365 nalogom 90 dana će biti dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću.

Microsoft ima odličan ekosistem partnera koji su stručnjaci za podešavanje, početak rada i primenu usluge Microsoft 365. Oni takođe mogu da sarađuju sa vama na razvoju prilagođenih rešenja za vaše preduzeće. Možete da pronađite Microsoft partnera u vašoj oblasti.

Da. FastTrack vam olakšava ubrzavanje Microsoft 365 raspoređivanja, usvajanja i migracije podataka, tako da možete brže da isporučujete poslovnu vrednost. Klijenti koji imaju kvalifikovane pretplate na Microsoft 365 mogu da koriste FastTrack bez dodatnih troškova za vreme trajanja pretplate. Prijavljivanje u Microsoft FastTrack za zahtevanje pomoći i prve korake.

Popusti su dostupni za klijente sa kojima potpišemo ugovor za preduzeća (obično za više od 250 licenci) i koji žele da obave kupovinu putem količinskog licenciranja. Microsoft stručnjak može da vam pomogne da istražite opcije kupovine za velika preduzeća i da utvrdite koja je najbolja za vas.

iTunes, iPhone i iPad predstavljaju registrovane žigove kompanije Apple Inc., registrovane u SAD i drugim zemljama. Android je žig kompanije Google Inc.