Siirrä mediatiedostoja Nokia Link -sovelluksella

• Siirrä musiikkia, valokuvia ja videoita puhelimesi ja PC- tai Mac-tietokoneen välillä. Kopioi tiedostot helposti Windows Media Playeriin, iTunesiin ja vastaaviin ohjelmiin.
  • Suojaa puhelimen sisältö varmuuskopioimalla.
  • PCNokia Link (10.0 MB)

Siirrä musiikkia, valokuvia ja videoita helposti puhelimesi ja Windows- tai Mac-tietokoneen välillä. Nokia Link ‑ohjelmiston avulla mediatiedostot ovat aina siellä, missä niitä tarvitaan.

• MACNokia Link -sovellus Mac -tietokoneeseen (23.5 MB)

Siirrä musiikkia, valokuvia ja videoita helposti puhelimesi ja Windows- tai Mac-tietokoneen välillä. Nokia Link ‑ohjelmiston avulla mediatiedostot ovat aina siellä, missä niitä tarvitaan.

• PCNokia Link (10.0 MB)

Siirrä musiikkia, valokuvia ja videoita helposti puhelimesi ja Windows- tai Mac-tietokoneen välillä. Nokia Link ‑ohjelmiston avulla mediatiedostot ovat aina siellä, missä niitä tarvitaan.

• MACNokia Link -sovellus Mac -tietokoneeseen (23.5 MB)

Siirrä musiikkia, valokuvia ja videoita helposti puhelimesi ja Windows- tai Mac-tietokoneen välillä. Nokia Link ‑ohjelmiston avulla mediatiedostot ovat aina siellä, missä niitä tarvitaan.

Pysy yhteydessä