Hvordan bruger jeg Bluetooth Notebook Mouse 5000?

use-bluetooth-notebook-mouse-5000

Med Bluetooth Notebook Mouse 5000 kan du navigere rundt i og få adgang til medier, dokumenter og websider med begge hænder ved at bruge rullehjulet og fire knapper. Med denne mus kan du opleve jævn, præcis, og hurtigt reagerende tracking, som er High Definition-laserteknologiens varemærke.

Funktioner use-bluetooth-notebook-mouse-5000-product-features

1. Pålidelig, transceiverfri og trådløs forbindelse til computer med Bluetooth-funktion.
  2. Præcis, hurtig og jævn sporing med High Definition-laserteknologi.
  3. Indikatoren for batteristatus lyser rødt, når batteriet bruges.
  4. Ergonomisk design uanset om du bruger højre eller venstre hånd.
  5. Tilbage-knap for nem navigation mellem mapper og websider.
  6. Rullehjul til automatisk rulning og navigation mellem dokumenter og websider uden at skulle bruge rullepanelet på skærmen.

Slut Bluetooth Notebook Mouse 5000 til computeren

1. På undersiden af Bluetooth-musen indsættes to AAA-batterier. Skub til tænd/sluk-knappen for at tænde den.
  2. Tryk og hold knappen Connect (Tilslut) nede, indtil lyset øverst på musen blinker rødt og grønt, for at gøre musen tilgængelig for computeren.
    Kontrollér, at Bluetooth kan anvendes med computeren. Se computerens manual for at få oplysning om, hvordan man gør det.
  3. Vælg Kontrolpanel fra computerens startmenu, find Hardware og lyd i Kategorivisning, og vælg derefter Tilføj en enhed.
  4. Når enheden er angivet, skal du markere den og følge vejledningen for at tilslutte den.
  5. Når enheden er tilsluttet, henter installationsprogrammet automatisk IntelliPoint-software til computeren. Du kan bruge app'en til at få adgang til samt tilpasse enhedens funktioner. Hvis der vises en vejledning på skærmen, skal du følge den.

Gentildel museknapper

IntelliPoint-software indeholder standardkommandoer til alle museknapper. Du kan gentildele dem til andre kommandoer eller tastaturgenveje, så det passer dig bedst. Du kan også deaktivere knapper, du kan komme til at aktivere ved et uheld, f.eks. hjulknappen. Du kan finde flere oplysninger under Hvordan vælger jeg nye funktioner til museknapperne?