Miten käytän Sculpt Touch Mouse -hiirtä?

mk_STM_large

Microsoftin kosketustekniikkaa hyödyntävällä Sculpt Touch Mouse -hiirellä voit siirtyä Windows 7- ja 8-käyttöjärjestelmissä kätevästi.
Sculpt Mouse -hiirtä voit käyttää mukavasti kummalla tahansa kädellä, ja kosketusraidan avulla voit vierittää näyttöä neljään suuntaan.
BlueTrack Technology® -tekniikan ansiosta Sculpt Touch Mouse -hiirtä voi käyttää melkein millä tahansa pinnalla niin kotona kuin matkoilla. Sculpt Touch Mouse muodostaa yhteyden taulutietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen Bluetooth®-tekniikalla, joten voit käyttää sitä missä tahansa ilman USB-porttia ja toisiinsa sotkeutuvia johtoja, kaapeleita tai lähetin-vastaanottimia.

Sculpt Touch Mousen yhdistäminen tietokoneeseen

1. Paina Sculpt Touch Mousen pohjassa olevaa paristotilan kannen vapautuspainiketta, aseta hiireen kaksi AA-alkaliparistoa (pluspää ensin) ja sulje kansi.
  2. Käynnistä laite BlueTrack Technology -merkkivalo syttyy ja alkaa vilkkua.
    Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, sen päällä oleva pieni valo alkaa vilkkua vuorotellen vihreänä ja punaisena. Tämä osoittaa, että laite on muiden Bluetooth-laitteiden havaittavissa 6 minuutin kuluessa.
  3. Yhdistä laite tietokoneeseen valitsemalla Käynnistä-valikosta Ohjauspaneeli, etsi luokitellussa näkymässä Laitteisto ja äänet ja valitse sitten Lisää laite.
  4. Kun laite näkyy luettelossa, valitse se ja muodosta yhteys ohjeiden mukaisesti.
    Huomautus: Jos et yhdistä laitetta tietokoneeseen 6 minuutin kuluessa (tai jos olet yhdistämässä uudelleen laitetta, joka on aiemmin yhdistetty toiseen tietokoneeseen), paina laitteen pohjassa olevaa Connect-painiketta 3–5 sekunnin ajan, jotta laite on uudelleen tietokoneen havaittavissa.
  5. Kun laite on yhdistetty, asennusohjelma lataa IntelliPoint-sovelluksen tietokoneeseen automaattisesti. Sovelluksella voit käyttää ja mukauttaa laitteen ominaisuuksia.

Nelisuuntaisen kosketusvierityksen käyttäminen

Sculpt Touch Mouse sisältää nelisuuntaisen kosketusvierityksen, joten voit vierittää näyttöä pysty- ja vaakasuoraan ohuen kosketusraidan avulla. Voit siirtyä laskentataulukoissa, pitkissä asiakirjoissa ja WWW-sivuilla sipaisemalla ylös, alas ja sivuille.
Voit vierittää hitaasti sipaisemalla kevyesti ja nopeasti sipaisemalla sormella nopeasti. Voit pysähtyä napauttamalla.

Käyttömukavuutta ja hallittavuutta kumpaankin käteen

Sculpt Touch Mousessa on miellyttävät tartuntapinnat ja kaareva muotoilu, joten se sopii mukavasti ja hallitusti kumpaankin käteen.