Microsoft Hardware IP-lisensieringstilbud

Microsoft IP-lisensiering

“Jasco Products deler en gjensidig respekt for åndsverkrettigheter med andre Microsoft-lisensmottakere. Vi søker å forbedre vår kundeopplevelse gjennom teknologi og åndsverklisensiering og ser frem mot fordelene med deltakelse i lisensieringsprogrammet til Microsoft Hardware.”

Cameron Trice, visepresident for produkter og markedsføring

Jasco Products er en autorisert lisensmottaker av U2-teknologi for deres GE Jasco-merke innen muse- og tastaturprodukter.

“Som lisensmottaker for flere teknologier, inkludert vippehjul, forstørrelsesprogrammet og U2, kan vi fremme vårt mål om å tilby både våre BTC-merkekunder og OEM-kunder gode produkter. Vi er stolte over å arbeide med Microsoft mens vi forbedrer brukeropplevelsen gjennom nyskaping via lisensiering.”

Jarl Chang, salgsdirektør, Behavior Tech Computer Corp.

Behavior Tech Corporation er en autorisert lisensmottaker for den globale OEM-forsyningen av U2-, vippehjul- og forstørrelsesteknologiene.

“Chicony Electronics er en global leder innen produksjon og OEM-forsyning av skrivebordsutstyr og forbrukerelektronikk. Å levere nyskapende produkter gjennom teknologilisensiering hjelper oss å opprettholde et konkurransefortrinn. Chicony er glade for å tilby kundene våre tilgang til Microsofts nyskapinger gjennom lisensieringsprogrammet for maskinvare.”

Roger Lu, utøvende visepresident, Chicony Electronics Co. Ltd.

Chicony Electronics Co. Ltd. er en autorisert lisensmottaker for den globale OEM-forsyningen av Microsofts U2- og vippehjul-teknologier.

“I et mer og mer konkurransepreget marked forstår vi godt at "kundetilfredshet" er det viktigste elementet for videre suksess. Ved å lisensiere Microsofts U2-, vippehjul- og forstørrelsesteknologier har vi tatt enda et skritt mot økt kundetilfredshet.”

Steven Hsu, seniorproduktsjef, Monterey International

Monterey International er en autorisert lisensmottaker for den globale forsyningen av Microsofts U2-, vippehjul- og forstørrelsesteknologier.

“Datatilbehørsbransjen beveger seg inn i en ny fase av nyskaping, og teknologilisensiering er en viktig del av vår strategi om å fortsette å levere nyskapende produkter til våre forbrukere. Som et resultat av det er vi en aktiv deltaker i Microsofts lisensieringsprogram for maskinvareteknologi.”

Don Angel, visepresident for produktstyring og utvikling av Kensington-dataprodukter, en avdeling av ACCO Brands.

Acco Brands er en autorisert lisensmottaker av Microsofts U2-teknologi for deres Kensington-merkede produkter.

“Vi er stolte av vårt langvarige forhold med våre partnere rundt i verden, inkludert Microsoft. Tilgang til U2-teknologien fjerner usikkerheten for leverandører og forbrukere og gjør at vi kan fremme vårt engasjement for å få menneskene til å arbeide mer produktivt.”

Steve Peterson, markedsdirektør hos Fellowes Inc.

Fellowes er en autorisert lisensmottaker av Microsofts U2-teknologi for deres Fellowes-merkede produkter.

“Datautstyrsbransjen beveger seg inn i neste stadie av evolusjonen fra vare til nyskaping. Dexin Corporation deler en gjensidig respekt for åndsverkrettigheter med andre Microsoft-lisensmottakere, inkludert ønsket om å forbedre brukeropplevelsen gjennom nyskaping og teknologilisensiering.”

Paul H. Lu, administrerende direktør, Dexin Corporation

Dexin Corporation er en autorisert lisensmottaker for den globale forsyningen av Microsofts vippehjul- og forstørrelsesteknologier.

Microsoft