-

Microsoft Safety Scanner

Epäiletkö, että tietokoneessasi on virus?

Microsoft Safety Scanner on ilmainen ladattava turvatyökalu, jolla voit tarkistaa tietokoneen ja poistaa virukset, vakoiluohjelmat ja muut haittaohjelmat. Se toimii yhdessä oman virustentorjuntaohjelmistosi kanssa.

Huomautus: Microsoft Safety Scanner vanhenee 10 päivää lataamisen jälkeen. Tarkista tietokone uudelleen käyttämällä uusimpia haittaohjelmien torjuntamäärityksiä lataamalla ja suorittamalla Microsoft Safety Scanner uudelleen.

Microsoft Safety Scanner ei korvaa virustentorjuntaohjelmiston tarjoamaa jatkuvaa suojausta.

Lataa Microsoft Security Essentials, jos tarvitset tosiaikaista suojausta, jolla turvaat kotisi tai pienyrityksesi tietokoneet viruksilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta.


Käytä tietokonetta ja Internetiä turvallisemmin

Microsoft Security Essentials
Aitoa Windowsia käyttävät asiakkaat saavat tilata ilmaiseksi palkitun Microsoft Security Essentials -virustentorjuntaohjelmiston, joka auttaa turvaamaan tietokoneesi.

Internet Explorer
Hanki uusin versio Microsoftin entistä turvallisemmasta selaimesta. Sen käyttämä SmartScreen-suodatin auttaa välttämään verkon sosiaaliseen manipulointiin perustuvia haittaohjelma- ja tietokalastelusivustoja sekä verkkopetoksia.

Windows Live
Windows Live -perheturvan ansiosta lapsesi käyttävät Internetiä turvallisemmin itse mukauttamiesi sääntöjen perusteella. Voit myös hankkia työkalut, joilla voit tarkkailla lastesi toimintaa verkossa.


Ohjeet ja resurssit

?


Pöytätietokoneiden vakavimmat uhat

!

Lisätietoja