Three people working in an office. One is in the background; the other two are talking to each other over facing desks with large desktop monitors

Microsoft 365 aplikacije za posao


• Nabavite verzije Office aplikacija za računare: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (uz Access i Publisher samo za PC).

• Skladištite i delite datoteke uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku.

• Koristite jednu licencu koja pokriva potpuno instalirane Office aplikacije na pet mobilnih uređaja, pet tableta i pet PC ili Mac računara po korisniku.2

• Automatski ažurirajte aplikacije novim funkcijama i mogućnostima svakog meseca.

• Potražite pomoć kad god vam je potrebna uz non-stop podršku kompanije Microsoft preko telefona i veba.Kompatibilno sa sistemima Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 sa servisnim paketom 1 i dve najnovije verzije sistema macOS. Svi jezici su uključeni.

USD$8.25 po korisniku mesečno
uz godišnju obavezu
U cenu nije uracunat porez.
Ili
Kompatibilnost
Windows, Apple, Android and iOS icons
Pregled Zahtevi

Nabavite više uz Microsoft 365

Nabavite svetski standard aplikacija za računare kao što su Word, Excel, PowerPoint i druge. Pravite, prikazujte i uređujte u realnom vremenu na svim uređajima pomoću aplikacija za računare i mobilne uređaje predviđene za Windows PC, iOS, Android i Mac.2

Uključene aplikacije

Tražite više informacija?

Funkcije

 • Mesečne ispravke

  Dobijte najnovije funkcije i mogućnosti sa potpuno instaliranim i uvek ažurnim verzijama programa Outlook, Word, Excel, PowerPoint za Windows ili Mac, programa OneNote (funkcije se razlikuju) i Access i Publisher (samo za PC).

 • Rad na više uređaja

  Dobijte potpuno instalirane Office aplikacije na više PC, Mac računara, tableta i mobilnih uređaja (uključujući Windows, iOS i Android).2

 • 1 TB bezbednog skladišta u oblaku po korisniku

  Uređujte i delite dokumente, fotografije i još mnogo toga sa bilo kog mesta, na svim uređajima uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku.

 • Profesionalno digitalno pripovedanje

  Uz Sway lako pravite zanimljive, interaktivne izveštaje, prezentacije, biltene, obuke i mnoge druge stvari zasnovane na vebu.

Microsoft 365 aplikacije za posao

|

Microsoft 365 Apps za manje firme podržavaju maksimalno 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih uskoro imati, pogledajte druge opcije za planove.

Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice. Imate opciju da dobijete fakturu i plaćate mesečno ili godišnje u zavisnosti od usluga koje ste odabrali. Primićete e-poruku kad faktura bude spremna za prikaz, a ako unesete broj porudžbine (PO) pri kupovini pretplate, taj broj će biti uključen u fakturu.

Za Microsoft 365 možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze.

 • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u svakom trenutku.
 • Plaćanje godišnje obaveze: Upisujete se za jednogodišnju pretplatu i prilikom upisa možete da odaberete da plaćate na mesečnom nivou ili za čitavu godinu. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.

Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku, a možda imate pravo na delimični povraćaj sredstava. Pročitajte kompletan tekst Ugovora o pretplati na Microsoft usluge na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Microsoft 365, možete da preuzmete podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na sajtovima tima – i da ih sačuvate na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa vašim Microsoft 365 nalogom 90 dana će biti dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću.

Da, možete prebaciti nalog na drugi plan.

 

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za zamenu planova u Centru administracije da biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za zamenu planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za zamenu planova mogu da se nadograde ručno. Saznajte više o prebacivanju Microsoft 365 planova.

 

NAPOMENA: Kada menjate nalog, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bilo da prenosite sopstveno ime domena u Microsoft 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Microsoft 365.

Microsoft 365 predstavlja oblak za produktivnost dizajniran da pomogne svakome od nas da uradi ono što je važno u poslovnom i privatnom životu pomoću najboljih Office aplikacija u klasi, inteligentnih usluga u oblaku i napredne bezbednosti.

Office 365 planovi za preduzeća sada su Microsoft 365 planovi za preduzeća. Novo ime, ista odlična vrednost, ista cena.

 • Office 365 Business Essentials je sada Microsoft 365 Business Basic
 • Office 365 Business Premium je sada Microsoft 365 Business Standard
 • Microsoft 365 Business je sada Microsoft 365 Business Premium 
 • Office 365 Business je sada Microsoft 365 aplikacije za posao

Promenili smo ime kako bi ono na bolji način odrazilo opseg funkcija i pogodnosti u okviru pretplate. Microsoft 365 obuhvata sve što poznajete u usluzi Office 365, uključujući najbolje Office aplikacije u klasi, inteligentne usluge u oblaku i naprednu bezbednost.

Ne, ne postoje promene cene ili proizvoda za planove za mala i srednja preduzeća. Dostupni su isti planovi, samo sa ažuriranim imenima.

Pogledajte još rešenja za vaše poslovanje

Microsoft 365 Apps za preduzeće

Tražite plan Microsoft 365 aplikacija za više od 300 zaposlenih? Istražite plan za velika preduzeća.

1. Nakon besplatnog probnog perioda od 1 meseca biće vam naplaćena primenljiva naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica. Otkažite u bilo kom trenutku da biste zaustavili buduće naplate.
2. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.