AudioConferencing

Audio konferencija

Pridružite se Microsoft Teams sastancima u pokretu, bez internet veze.

Koristite globalni broj za uključivanje preko telefona da biste se pridružili sastanku sa gotovo svakog mobilnog uređaja ili uputite poziv preko telefona da biste pomogli drugima da se pridruže sastanku.​


Funkcije

Uključivanje preko telefona

Pridružite se audio delu sastanaka tako što ćete birati broj telefona uz naknadu ili besplatni broj i uneti PIN.​

Upućivanje poziva preko telefona

Povežite druge ljude sa audio delom sastanka tako što ćete uputiti poziv preko telefona pomoću aplikacije Microsoft Teams.​

Besplatno nabavite audio konferenciju

Dodajte audio konferenciju u Office 365 E1 ili E3 plan besplatno tokom ograničenog perioda.1 Nakon perioda ponude, dostupna je da se kupi po korisniku mesečno ili u vidu opcije plaćanja po minutu. Uključena je uz Office 365 E5 i Microsoft 365 E5 planove.

A person utilizing audio conferencing on a headset.

Dodajte prošireno upućivanje poziva preko telefona u plan audio konferencije

Nikada vam neće ponestati minuta za upućivanje poziva preko telefona za sastanke. Obezbedite korisnicima gotovo neograničen broj minuta za upućivanje poziva preko telefona za SAD i Kanadu.2

Cene audio konferencije

Preuzmite detaljnu listu cena standardne pretplate i plaćanja po minutu za svoj ugovor po zemlji ili regionu i po valuti. Cene kredita za komunikaciju odnose se na troškove koji nisu obuhvaćeni planom pretplate. 3

Izaberite zemlju ili region za adresu fakturisanja vaše organizacije 

Da li ste spremni da napravite prve korake?


Podrška i resursi za audio konferenciju

Podešavanje audio konferencije

Saznajte kako da podesite audio konferenciju ako planirate da zakažete ili organizujete sastanke.

Resursi za audio konferenciju

Pronađite detaljne odgovore na mnoga uobičajena pitanja o audio konferenciji.

Upućivanje poziva preko telefona sa Microsoft Teams sastanka

Saznajte kako da uputite poziv preko telefona iz aplikacije Microsoft Teams kako bi drugi mogli da se pridruže sastanku pomoću telefona.

Podrška za Microsoft Teams sastanke

Pogledajte uputstva za uobičajene scenarije sastanaka u aplikaciji Microsoft Teams.

|

Kredit za komunikaciju nudi model plaćanja po utrošku koji Microsoft Teams korisnicima omogućava da plate uslugu izvan ponude pretplate. Pored toga, kredit za komunikaciju predstavlja način da se zaštite potencijalni prekidi rada usluge ako korisnik premaši dodeljeno mesečno ograničenje broja minuta u okviru pretplate. Saznajte više.

Obe usluge predstavljaju dodatke za Office 365 E1, Microsoft 365 E3 i Office 365 E3 klijente. Audio konferencija je mesečna pretplata koja klijentima pruža uslugu audio konferencije putem aplikacije Microsoft Teams. Plaćanje po minutu za audio konferenciju omogućava klijentu da podesi konferenciju putem aplikacije Microsoft Teams. Da bi koristio uslugu konferencije, klijent mora da ima nalog za kredit za komunikaciju i biće mu naplaćivano po minutu za dolazne i odlazne minute za konferenciju.

Kada su u pitanju usluge audio konferencije, postoji razlika između ova dva tipa zemalja. Zemlje koje se smatraju „Zonom A/uključeno upućivanje poziva preko telefona“ imaće 60 minuta po korisniku mesečno za konferencije sa upućivanjem poziva preko telefona, grupisanih na nivou zakupca i to je uključeno u njihov plan usluge. Saznajte više.

 

Klijenti u zemljama u kojima se „upućuju pozivi preko telefona uz plaćanje po utrošku“ neće imati telefonski poziv za konferenciju uključen u planove usluge. Za klijente u zemljama u kojima se „upućuju pozivi preko telefona uz plaćanje po utrošku“ neophodno je napraviti nalog za funkciju „Kredit za komunikaciju“, a naplata se obračunava po minutu za svako korišćenje telefonskog poziva za konferenciju. Saznajte više.

Sastanke mora da organizuje korisnik licenciran za audio konferenciju. Administratori mogu da dodaju korisnike u centru administracije. Saznajte više.

Da li ste spremni da započnete rad sa audio konferencijom?

1. Nabavite audio konferenciju besplatno na 12 meseci. Dostupno samo za neto količinu novih mesta za audio konferenciju (definisana kao mesta inkrementalna za sva postojeća mesta od 1. avgusta 2020.) za CSP i Web Direct klijente sa plaćenom pretplatom koja obuhvata Teams. Dostupno od sad do 31. decembra 2021. Dostupno širom sveta izuzev Kine i Indije. Ponuda podleže dodatnim odredbama i uslovima.
2. Microsoft zadržava pravo da ograniči ili ukine korišćenje ove mogućnosti u slučaju abnormalnog korišćenja ili ukoliko dođe do sumnje da se ona koristi za svrhe prevare. Saznajte više.
3. Navedene cene (za zakupce obezbeđene u SAD) ne uključuju porez. Cene za međunarodne pozive podležu mesečnoj promeni, a pojedinačne cene nisu zaključane tokom trajanja ugovora. Promene će biti umanjene tamo gde je to moguće kako bi se obezbedilo da cene ostanu konkurentne u odnosu na cene lokalnog tržišta i uslove.
4. Preuzmite troškove za standardne pretplate i plaćanja po minutu. Troškovi za standardne pretplate obuhvataju pozivanje besplatnih brojeva i pozive za uključivanje drugih ljudi. Plaćanja po minutu obuhvataju pozivanje brojeva koji se plaćaju, pozivanje besplatnih brojeva i pozive za uključivanje drugih.