Jednostavno zajednički koristite datoteke s porodicom i prijateljima bila reč o kućnom budžetu ili itinereru nekog putovanja.

Deljenje datoteka

Bezbedno pristupite datotekama, delite ih i sarađujte na njima sa praktično bilo kog mesta pomoću usluge Microsoft Teams.

Person holding a closed laptop under one arm while looking at a phone screen.

Radite zajedno čak i kad ste razdvojeni pomoću bezbednog deljenja datoteka u oblaku. Uskladištite, delite i uređujte datoteke u okviru usluge Teams u poznatom iskustvu sa ugrađenim pristupom sistemu SharePoint, usluzi OneDrive, programu OneNote i aplikacijama za produktivnost.


Person working on a laptop on a small café table. Two other people are visible in the background having a conversation on a couch.

Saradnja na deljenim projektima

Zajedno radite na istom dokumentu u realnom vremenu. Izbegnite zabunu oko više verzija pomoću trenutne, automatske sinhronizacije i praćenja istorije verzija.

Saradnja u jednom čvorištu

Lako radite na svim dokumentima i delite datoteke bez ikakvog napuštanja usluge Teams. Povećajte produktivnost, poboljšajte fokusiranost i unapredite saradnju pomoću integrisanih aplikacija kao što su Word i PowerPoint.

Device screen showing a list of files within a channel in a specific team in Microsoft Teams.
Person standing over a desk, typing into a keyboard and looking at two large desktop monitors.

Deljenje svih tipova datoteka

Delite datoteke na kanalima, na sastancima i u ćaskanjima pomoću veze ili otpremanjem direktno u Teams. Otpremljene datoteke se automatski dodaju u biblioteku dokumenata za neometan, bezbedan pristup u svim aplikacijama i na svim uređajima.

Kontrolisanje sadržaja koji delite

Ograničite ko može da pristupa datotekama, da ih prikazuje ili uređuje, unutar i izvan organizacije. Lako upravljajte pristupom datotekama u ćaskanjima jedan na jedan i članstvom u grupi u usluzi Teams.

Animation showing a user sharing a PowerPoint file exclusively with a specific team in Microsoft Teams.
Two people sitting in a communal area working on laptops. One of them is also using a phone.

Pristup sa bilo kog mesta

Prikazujte, uređujte i delite Teams datoteke sa bilo kog uređaja gde god da ste. Uz SharePoint i OneDrive integrisane u uslugu Teams, uvek ćete imati pristup datotekama.


Da li ste spremni da počnete da koristite Teams?


Samo neka od preduzeća koja koriste Microsoft Teams

PayPal logo
IKEA logo
Alcoa logo
Maersk logo
Loreal logo
Ricoh logo

Pročitajte više o deljenju datoteka u usluzi Teams

Bezbedno deljenje datoteka za mala preduzeća

Najbolji način za slanje velikih datoteka

|

Datoteke možete da delite u ćaskanju jedan na jedan, u grupnom ćaskanju ili na kanalu tima. Izaberite ikonu spajalice ispod polja gde kucate poruku da biste otpremili kopiju originalne datoteke. Datoteku možete da otpremite i tako što ćete otići na karticu „Datoteke“ i izabrati stavku „Deli“.

Datoteke koje delite na kanalu skladište se u SharePoint fascikli tima koja se nalazi na kartici „Datoteke“ na vrhu svakog kanala.

 

Datoteke koje delite u privatnom ili grupnom ćaskanju skladište se u OneDrive for Business fascikli koja se nalazi na kartici „Datoteke“" na vrhu ćaskanja. Ove datoteke se dele samo sa osobama u tom razgovoru.

 

Saznajte više o interakciji usluga SharePoint Online i OneDrive for Business sa uslugom Microsoft Teams.

Budući da Teams deljenje datoteka koristi SharePoint Online potpornu komponentu, SharePoint ograničenja se primenjuju na odeljak „Datoteke“ u okviru tima. Saznajte više o primenljivim ograničenjima skladišta za SharePoint Online.

Samo članovi tima mogu da vide datoteke tima. Datoteku možete da delite sa osobama izvan tima ako i one koriste Teams tako što ćete im je poslati putem ćaskanja.

 

Ako želite da delite datoteku sa nekim izvan organizacije, otvorite datoteku u sistemu Office Online ili aplikaciji Office i delite je odatle.

Datoteke koje otpremite i delite sa timom dostupne su svakom članu tima. U sistemima Office za veb, Office za Android ili iOS ili u najnovijim aplikacijama usluge Microsoft 365, vi i članovi vašeg tima možete zajedno da uređujete Word, PowerPoint ili Excel dokumente ili da komentarišete Visio datoteke. Ne morate da odjavite datoteke ni da brinete o kolegama koje imaju otvoren dokument. Jednostavno otvorite datoteku koju želite da uredite, a ako je i drugi članovi tima uređuju, promene će se nesmetano objedinjavati dok radite.

Saznajte više o korišćenju i deljenju dokumenata u usluzi Teams na veb sajtu Microsoft podrške.

Nabavite Microsoft Teams za svoju organizaciju već danas

Preuzmite Teams uz aplikacije za produktivnost, skladištenje i deljenje datoteka, e-poštu i još mnogo toga.