Obezbeđivanje infrastrukture identiteta

Automatizujte otkrivanje rizika i oporavak za rizike zasnovane na identitetu.

Zaštitite svoju organizaciju besprekornim rešenjem za identitet

Šta je to Azure AD Identity Protection?

Azure Active Directory (Azure AD) Identity Protection vam pomaže da uvek budete obavešteni o sumnjivom ponašanju korisnika i ponašanju pri prijavljivanju u vašem okruženju. Organizacije ga koriste za izvršavanje tri ključna zadatka.

Otkrivanje

Nadgledajte korisnike i rizike pri prijavljivanju uz Azure AD Identity Protection.

Oporavak

Napravite smernice za rizik koje uravnotežuju bezbednost i produktivnost i pritom skraćuju vreme odgovora i smanjuju troškove tehničke podrške.

Ispitivanje

Dajte prioritet korisnicima i prijavljivanjima visokog rizika uz pojednostavljeni korisnički interfejs, uvide u rizike i preporuke.

Edotco.

Kad se zaposleni prijave u sisteme, gledamo njihov uređaj i njihovu lokaciju, a zatim određujemo neophodne verifikacije. Primene usluge Azure AD Identity Protection i Azure višestruke potvrde identiteta već su nam pomogle da otkrijemo ugrožene naloge i sprečimo neovlašćeni pristup.

– Čun Vaj Ng, viši stručnjak, edotco

Azure AD Identity Protection

Pametno otkrivajte ugrožene naloge i reagujte pomoću AI-ja zasnovanog na tehnologiji oblaka i mogućnosti automatizacije da biste brzo identifikovali ugrožene naloge.

Poboljšajte prilagodljive smernice za pristup uz analizu rizika

Koristite ocene rizika da biste poboljšali smernice za uslovni pristup uz otkrivanje rizika u realnom vremenu. Kad se otkrije rizik u vezi sa prijavljivanjem ili korisnikom, administratori mogu da odaberu da li je korisnički pristup blokiran, dozvoljen ili dozvoljen uz višestruku potvrdu identiteta ili vraćanje lozinke.

Odmah opozovite pristup nakon promene uslova

Neprekidna procena pristupa gotovo u realnom vremenu automatski opoziva pristup uslugama Microsoft Exchange Online, SharePoint Online i Microsoft Teams kad se otkriju kritični događaji ili kršenja smernica.

Brzo istraživanje i saniranje u slučaju otkrivanja rizika

Sastavite izveštaje o rizičnim korisnicima, prijavama i događajima, kao i za jednostavno, sveobuhvatno istraživanje i iskustvo oporavka, iz jednog portala zasnovanog na tehnologiji oblaka.

Detaljno istražite Azure AD Identity Protection

Dodatni resursi za Azure AD Identity Protection

Koncepti

Dobijajte preporuke i najbolje prakse.

Vodiči sa uputstvima

Pregledajte postepena uputstva za konfiguraciju usluge Microsoft Azure Active Directory.

Najčešća pitanja

Pronađite odgovore na najčešća pitanja.

Zaštitite svoju organizaciju besprekornim rešenjem za identitet