Office 365 voor Thuisgebruik Premium: Office op tot 5 pc's of Macs en op 5 tablets installeren met je abonnement.

Jouw Office.
Op jouw manier.

Office 365 voor Thuisgebruik Premium - het beste voor families die Office en meer willen op maximaal 5 pc's of Macs en 5 Windows-tablets of iPads® plus gemakkelijke toegang op smartphones.

Meer informatie over Office 365 voor Thuisgebruik Premium

Ideeën communiceren

Breng je ideeën met stijl voor het voetlicht met een breed scala aan professionele sjablonen. Vervolgens kun je je werk online opslaan, bewerken en delen.

Plaatjes van presentaties

Creëer en deel fraaie, professionele presentaties en werk met anderen samen in realtime, waar je je ook bevindt.

Laat zien hoe het zit

Analyseer, orden en beheer je gegevens en lijsten. Toon op grafische manier de boodschap achter je gegevens en markeer en deel ze voor maximaal effect.

Je postvak IN onder controle

Beheer al je e-mail, taken, agenda's en contactpersonen op één vertrouwde locatie, die volledig compatibel is van Mac naar pc en omgekeerd.

Waarom je Office voor Mac geweldig zult vinden

Office voor Mac 2011 is professioneel, compatibel en vertrouwd. Het biedt mogelijkheden om samen te werken met zo goed als iedereen, op elke locatie.

Nieuwe mogelijkheden in Office 2011

Met Office voor Mac 2011 kun je op elke locatie aan de slag, in realtime samenwerken en professionele ontwerpprogramma's gebruiken.

Gratis Web Apps

Met Office Web Apps kun je documenten en presentaties in Word, Excel en PowerPoint gratis online opslaan en bewerken. Vanaf elke computer.

iPad en iPhone zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.