A worker holding a tablet device while leaning over to speak to someone in a car.

Microsoft 365 Business Basic

• Hostujte e-poštu uz poštansko sanduče od 50 GB i prilagođenu adresu domena e-pošte.

• Napravite čvorište za timski rad i povezivanje ljudi pomoću usluge Microsoft Teams.

• Koristite Office aplikacije za veb, uključujući Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote.

• Skladištite i delite datoteke uz 1 TB OneDrive skladišta u oblaku po korisniku.

• Olakšajte sastanke na mreži i video konferencije za do 300 korisnika.

• Potražite pomoć kad god vam je potrebna uz non-stop podršku kompanije Microsoft preko telefona i veba.


Kompatibilno sa sistemima Windows 11, Windows 10, Windows 8.1 sa servisnim paketom 1 i dve najnovije verzije sistema macOS. Svi jezici su uključeni.

USD$5.00 po korisniku mesečno
godišnja pretplata – automatski se obnavlja
U cenu nije uracunat porez.
Ili
Kompatibilnost
Windows, Mac, Android, and iOS logos
Pregled Zahtevi

Radite najbolje što možete uz moćne alatke

Oživite svoje ideje i povežite se sa drugima pomoću moćnih alatki za saradnju, ćaskanje i video konferencije. Komunicirajte preko profesionalne e-pošte i zaštitite poslovne podatke uz skladište na mreži.

Uključene usluge

Funkcije

 • E-pošta i kalendari

  Dobijte e-poštu poslovne klase uz Outlook, uključujući poštansko sanduče od 50 GB po korisniku i šaljite priloge veličine do 150 MB.

 • 1 TB bezbednog skladišta u oblaku po korisniku

  Dobijte 1 TB OneDrive skladišta u oblaku da biste uređivali i delili dokumente, fotografije i još mnogo toga sa bilo kog mesta, na svim uređajima.

 • Office aplikacije na vebu

  Koristite uvek ažurirane aplikacije Word, Excel, PowerPoint, OneNote i Outlook na vebu. Istovremeno sarađujte sa ljudima u jednom dokumentu u realnom vremenu, na vebu, na mobilnim i različitim uređajima – nije potrebna instalacija.

 • Razmena trenutnih poruka i sastanci na mreži

  Ćaskajte, upoznajte se i sarađujte uz Microsoft Teams. Kombinujte razmenu poruka, glasovne pozive, video pozive i dostupnost u jednoj aplikaciji.

 • Intranet i sajtovi tima

  Informišite i angažujte svoju organizaciju i povezujte ljude sa sadržajem, znanjem i procesima pomoću sajtova tima u sistemu SharePoint. Ispričajte priču pomoću prelepih sajtova lakih za korišćenje.

Tražite više informacija?

Povežite preduzeće

Pogledajte kako vam Microsoft Teams pomaže da upravljate preduzećem

A bicycle shop employee showing a customer a bicycle over a Teams call on a Surface Hub.

Programski dodaci

Audio konferencija

Pridružite se Microsoft Teams sastancima u pokretu, bez internet veze.

Business Voice

Dodajte Microsoft Teams telefoniju, telefonski sistem zasnovan na oblaku sa naprednim funkcijama koje uključuju prenos poziva, automatske telefonske sisteme na više nivoa i redove poziva.

Windows 365

Bezbedno strimujte Windows iskustvo, uključujući aplikacije, sadržaj i postavke iz Microsoft oblaka na bilo koji uređaj.

Dodatni resursi

Pridruživanje radionici

Upišite za virtuelnu radionicu ili sesiju obuke.

Pogledajte video

Saznajte kako da počnete sa radom.

Planiranje demonstracije

Upoznajte se sa Microsoft stručnjakom.

Pronađite partnera

Povežite se sa ovlašćenim dobavljačem rešenja.

Nabavite još više toga uz Microsoft 365 Business Voice

Upućujte i primajte telefonske pozive sa bilo kog mesta pomoću telefonskog sistema zasnovanog na tehnologiji oblaka u usluzi Microsoft Teams. Uživajte u funkcijama pozivanja u oblaku kao što su konsultativni prenos, muzika na čekanju i govorna pošta u oblaku.

|

Microsoft 365 Business Basic podržava maksimalno 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih uskoro imati, pogledajte naše opcije planova za velika preduzeća.

Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate se prikazuje na izvodu kreditne kartice. Imate opciju da primate fakturu i plaćate mesečno ili godišnje u zavisnosti od usluga koje ste odabrali. Primićete e-poruku kad faktura bude spremna za prikazivanje, a ako unesete broj porudžbine (PO) pri kupovini pretplate, taj broj će biti uključen u fakturu.

Za Microsoft 365 možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze.

 • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u bilo kom trenutku.
 • Plaćanje godišnje obaveze: Upisujete se za jednogodišnju pretplatu i prilikom upisa možete da odaberete da plaćate na mesečnom nivou ili za čitavu godinu u okviru jedne uplate. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.

Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku, a možda imate pravo na delimični povraćaj sredstava. Pročitajte kompletan tekst Ugovora o pretplati na Microsoft usluge na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Microsoft 365, možete da preuzmete podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na sajtovima tima – i da ih sačuvate na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa vašim Microsoft 365 nalogom dostupni su administratorima 90 dana na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću.

Da, možete prebaciti nalog na drugi plan.

 

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za zamenu planova u Centru administracije da biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za zamenu planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za zamenu planova mogu da se nadograde ručno. Saznajte više o prebacivanju Microsoft 365 planova.

 

NAPOMENA: Kada menjate nalog, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bilo da prenosite postojeće ime domena u Microsoft 365 nalog ili podešavate novo ime domena pomoću usluge Microsoft 365.

Promenili smo ime kako bi ono na bolji način odrazilo opseg funkcija i pogodnosti u okviru pretplate. Zbog toga su Office 365 planovi za preduzeća sada Microsoft 365 planovi za preduzeća. Novo ime, ista sjajna vrednost, ista cena, uključujući najbolje Office aplikacije u klasi, inteligentne usluge u oblaku i naprednu bezbednost.

 • Office 365 Business Essentials je sada Microsoft 365 Business Basic
 • Office 365 Business Premium je sada Microsoft 365 Business Standard
 • Microsoft 365 Business je sada Microsoft 365 Business Premium
 • Office 365 Business je sada Microsoft 365 aplikacije za posao

Ne postoje promene cene ili funkcija za planove za mala i srednja preduzeća.

Pogledajte još rešenja za vaše preduzeće

1. Nakon besplatnog probnog perioda od mesec dana biće vam naplaćena važeća naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica. Otkažite u bilo kom trenutku da biste sprečili buduće naplate.