Six people working individually and in small groups around a long conference table in a large room flooded with natural light

Microsoft 365 Business Basic

• Hostujte e-poštu uz poštansko sanduče od 50 GB i prilagođenu adresu domena e-pošte.

• Napravite čvorište za povezivanje timova sa uslugom Microsoft Teams.

• Pristupajte veb verzijama Office aplikacija: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (uz Access i Publisher samo za PC).

• Skladištite i delite datoteke na mreži uz 1 TB OneDrive skladišta.

• Hostujte sastanke na mreži i video konferencije za do 250 korisnika.

• Potražite pomoć kad god vam je potrebna uz non-stop podršku kompanije Microsoft preko telefona i veba.


Kompatibilno sa sistemima Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 sa servisnim paketom 1 i dve najnovije verzije sistema macOS. Svi jezici su uključeni.

USD$5.00 po korisniku mesečno
uz godišnju obavezu
U cenu nije uracunat porez.
Kompatibilnost
Windows, Apple, Android and iOS icons
Pregled Zahtevi

Oživite svoje ideje

Radite bolje kao tim uz bolje alatke. Sarađujte u realnom vremenu pomoću profesionalnih alatki za e-poštu, neprekidno ćaskanje, skladište na mreži i video konferencije koje su uvek aktuelne i pomažu vam da zaštitite podatke.

Uključene usluge

Tražite više informacija?

Funkcije

 • [noalt]

  E-pošta i kalendari

  Dobijte e-poštu poslovne klase uz poštansko sanduče od 50 GB po korisniku i šaljite priloge do 150 MB. Saznajte više

 • [noalt]

  Razmena trenutnih poruka i sastanci na mreži

  Ćaskajte, upoznajte se i sarađujte uz Microsoft Teams. Kombinujte razmenu poruka, glasovne pozive, video pozive i dostupnost u jednoj aplikaciji.

 • [noalt]

  1 TB bezbednog skladišta u oblaku po korisniku

  Dobijte 1 TB OneDrive skladišta u oblaku da biste uređivali i delili dokumente, fotografije i još mnogo toga sa bilo kog mesta, na svim uređajima.

 • [noalt]

  Intranet i sajtovi tima

  Informišite i angažujte svoju organizaciju i povežite ljude sa sadržajem, stručnošću i procesima uz sajtove tima u programu SharePoint. Ispričajte priču pomoću prelepih sajtova.

Microsoft 365 Business Basic

|

Microsoft 365 Business Basic podržava maksimalno 300 korisnika. Ako imate više od 300 korisnika ili mislite da ćete ih uskoro imati, pogledajte naše opcije za druge planove.

Možete da plaćate pomoću svih poznatijih kreditnih kartica, a iznos pretplate će se prikazati na izvodu kreditne kartice. Imate opciju da dobijete fakturu i plaćate mesečno ili godišnje u zavisnosti od usluga koje ste odabrali. Primićete e-poruku kad faktura bude spremna za prikaz, a ako unesete broj porudžbine (PO) pri kupovini pretplate, taj broj će biti uključen u fakturu.

Za Microsoft 365 možete da odaberete plaćanje mesečne obaveze ili plaćanje godišnje obaveze.

 • Plaćanje mesečne obaveze: Plaćate od meseca do meseca i možete da otkažete u svakom trenutku.
 • Plaćanje godišnje obaveze: Upisujete se za jednogodišnju pretplatu i prilikom upisa možete da odaberete da plaćate na mesečnom nivou ili za čitavu godinu. Postoji popust za korišćenje ove opcije plaćanja.

Pretplatu možete da otkažete u bilo kom trenutku, a možda imate pravo na delimični povraćaj sredstava. Pročitajte kompletan tekst Ugovora o pretplati na Microsoft usluge na mreži.

Vaši podaci pripadaju vama. Ako odlučite da otkažete pretplatu na Microsoft 365, možete da preuzmete podatke – na primer, svoju e-poštu i dokumente na sajtovima tima – i da ih sačuvate na drugoj lokaciji. Trebalo bi da sačuvate podatke pre otkazivanja. Kada otkažete pretplatu, podaci povezani sa vašim Microsoft 365 nalogom 90 dana će biti dostupni administratorima na nalogu sa ograničenom funkcionalnošću.

Da, možete prebaciti nalog na drugi plan.

 

U većini slučajeva možete da koristite čarobnjak za zamenu planova u Centru administracije da biste nadogradili plan. Ako pretplata ima više od 300 korisnika ili ako ste koristili prepaid karticu za kupovinu plana, čarobnjak za zamenu planova nije dostupan. Planovi koji ne ispunjavaju uslove za čarobnjak za zamenu planova mogu da se nadograde ručno. Saznajte više o prebacivanju Microsoft 365 planova.

 

NAPOMENA: Kada menjate nalog, ime domena se prenosi na vaš novi nalog, bilo da prenosite sopstveno ime domena u Microsoft 365 nalog ili podešavate ime domena pomoću usluge Microsoft 365.

Microsoft 365 predstavlja oblak za produktivnost dizajniran da pomogne svakome od nas da uradi ono što je važno u poslovnom i privatnom životu pomoću najboljih Office aplikacija u klasi, inteligentnih usluga u oblaku i napredne bezbednosti.

Office 365 planovi za preduzeća sada su Microsoft 365 planovi za preduzeća. Novo ime, ista odlična vrednost, ista cena.

 • Office 365 Business Essentials je sada Microsoft 365 Business Basic
 • Office 365 Business Premium je sada Microsoft 365 Business Standard

 • Microsoft 365 Business je sada Microsoft 365 Business Premium

 • Office 365 Business je sada Microsoft 365 aplikacije za posao

Promenili smo ime kako bi ono na bolji način odrazilo opseg funkcija i pogodnosti u okviru pretplate. Microsoft 365 obuhvata sve što poznajete u usluzi Office 365, uključujući najbolje Office aplikacije u klasi, inteligentne usluge u oblaku i naprednu bezbednost.

Ne, ne postoje promene cene ili proizvoda za planove za mala i srednja preduzeća. Dostupni su isti planovi, samo sa ažuriranim imenima.

Pogledajte još rešenja za vaše poslovanje

1. Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.