Ikona Continuum za telefone

Ikona Continuum za telefone

Continuum: izgleda kao telefon, a radi kao računar

Koristite telefon kao računar da biste dobili neverovatnu produktivnosti koja staje u džep. Povežite monitor, tastaturu i miša1 ili koristite ekran telefona kao virtuelnu tablu osetljivu na dodir i tastaturu. Sve je podešeno da dodirom odmah otvorite e-poštu, započnete pregledanje i radite u aplikacijama kao što je Microsoft Office.2

Doživljaj u radu kao na računaru, podržava telefon

Koristite svoj telefon na fantastičan i neverovatan način, kao na primer, za rad kao na računaru. Povežite monitor, tastaturu i miš—ili bežično3 napajajte drugi ekran—kako biste odmah bili produktivni i spremni za saradnju.

Povezani, na vaš način

Windows vam obezbeđuje rad na drugom ekranu sa istom jednostavnom navigacijom koju imate na računaru. Početni ekran telefona je Start meni i aplikacije2 se lagano pomeraju na najveći TV ekrane—za lep doživljaj koji je daleko bolji od preslikavanja.1 Ograničen je na telefone koji podržavaju Continuum. Spoljni monitor mora da podržava HDMI ulaz.
2 Dostupnost aplikacija i iskustvo se razlikuje u zavisnosti od uređaja i od tržišta. Za neke funkcije je potrebna pretplata na Office 365.
3 Kompatibilni uređaji i veza bežične mreže su obavezni.
4 Ograničen je na telefone koji podržavaju Continuum. Dostupnost aplikacija i iskustvo se razlikuje u zavisnosti od uređaja i od tržišta. Za neke funkcije je potrebna pretplata na Office 365.