Istražite uređaje

Filter
Filtriraj prema
Svi uređajiarrowarrow
Brendoviarrowarrow
Kolekcijearrowarrow
Vaš izbor:

1 Uređaji prikazuju simulirane Windows 10 ekrane koji su podložni promenama. Neke aplikacije se prodaju zasebno; dostupnost i iskustvo mogu da se razlikuju. Uređaji se prodaju sa instaliranim operativnim sistemom Windows 8.1. Neke funkcije operativnog sistema Windows 10 nisu dostupne. Pogledajte stranicu sa specifikacijama sistema Windows 10.

2 Vreme razgovora i vreme u stanju pripravnosti su samo procene. Na stvarno vreme utiču uslovi na mreži, podešavanja uređaja, funkcije koje se koriste, stanje baterije i temperatura.

3 Testiranje koje je Microsoft sproveo u martu 2015. uključivalo je jedinice od 64 GB i 128 GB sa RAM memorijom od 4 GB. Testiranje se sastojalo od kompletnog pražnjenja baterije tokom reprodukovanja video snimaka. Sva podešavanja su bila podrazumevana osim sledećih podešavanja: Wi-Fi veza je bila uslovljena mrežom i funkcija Automatski posvetli je bila onemogućena. Trajanje baterije se značajno razlikuje u zavisnosti od podešavanja, korišćenja i drugih faktora.

4 Testiranje se sastojalo od kompletnog pražnjenja baterije tokom pregledanja interneta preko Wi-Fi veze. Pregledanje interneta je ispitivano pregledanjem 25 popularnih veb stranica. Sva podešavanja su bila podrazumevana, osim sledećih: Wi-Fi veza je bila uslovljena mrežom, funkcija automatskog posvetljavanja je bila onemogućena a Bluetooth radio je bio isključen. Trajanje baterije se razlikuje u zavisnosti od podešavanja, korišćenja i drugih faktora.

5 Detalji o ponudi za Windows

Da, besplatno je! Ova ponuda nadogradnje odnosi se na kompletnu verziju operativnog sistema Windows 10, a ne na probnu verziju. Obavezno je preuzimanje od 3 GB; primenjuju se standardni troškovi za prenos podataka. Da biste iskoristili ovu ponudu, morate da nadogradite uređaj na Windows 10 u roku od godinu dana od njegove dostupnosti. Nakon što nadogradite, imaćete besplatan Windows 10 na tom uređaju.

Ponuda za nadogradnju na Windows 10 važi za kvalifikovane uređaje sa operativnim sistemom Windows 7 i Windows 8.1, uključujući i uređaje koje već imate. Primenjuju se neki hardverski/softverski zahtevi i dostupnost funkcija može da se razlikuje u odnosu na uređaj i tržište. Dostupnost nadogradnje na Windows 10 za Windows Phone 8.1 uređaje može da se razlikuje u zavisnosti od OEM ugovora ili mobilnog operatera. Funkcije se razlikuju u zavisnosti od uređaja. Uređaji moraju da budu povezani na internet i da imaju omogućenu uslugu Windows Update. Možda će se naplatiti naknade dobavljača internet usluga. Windows 7 SP1 i Windows 8.1 Update su neophodni. Neka izdanja su izuzeta: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise i Windows RT/RT 8.1. Aktivni klijenti koji koriste program Software Assurance u okviru količinskog licenciranja mogu da iskoriste prednost i izvrše nadogradnju na Windows 10 Enterprise nevezano za ovu ponudu. Da biste proverili kompatibilnost i druge važne informacije o instalaciji, posetite veb lokaciju vašeg proizvođača i stranicu sa specifikacijama sistema Windows 10. Windows 10 se automatski ažurira. Tokom vremena, mogu da se primene dodatni zahtevi za ažuriranja. Detalje potražite na stranici za nadogradnju na Windows 10.