Vi ste lozinka

Vi ste lozinka

Windows Hello: Otkrijte prepoznavanje lica u operativnom sistemu Windows 10

Windows Hello vas prijavljuje na Windows uređaje tri puta brže od lozinke.1 Koristite kameru da vam prepozna lice ili pokušajte sa čitačem otiska prsta3 – i na jedan i na drugi način Windows Hello vas prepoznaje istog trenutka. Uvek možete da zadržite svoj PIN kao rezervno sredstvo.

Prijavite se na svoj način

Kada se omogući, Windows Hello uključuje prijavljivanje licem ili otiskom prsta. Prijavite se brže i bezbednije na laptop računar, tablet, uređaj, na aplikaciju ili čak na veb lokacije. Možete i da obavljate kupovine iz aplikacije.1 Na osnovu poređenja prosečnog vremena kucanja lozinke i prosečnog vremena detektovanja lica ili otiska prsta radi uspešne potvrde identiteta.
2 Dostupno za izabrane pomoćne uređaje i izabrana izdanja sistema Windows 10. Možda će se tražiti da računar i povezani uređaji budu povezani u direktorijumu Azure Active Directory ili Active Directory i upareni putem Bluetooth veze.
3 Windows Hello zahteva specijalizovani hardver, uključujući uređaj na kom je omogućen Windows Hello, čitač otisaka prstiju, osvetljeni infracrveni senzor ili biometričke senzore i uređaje koji ih podržavaju.