Microsoft Teams Rooms Pro

Obezbedite poboljšane doživljaje sastanaka u sobi uz Microsoft Teams Pro – sveobuhvatno rešenje dizajnirano za organizovanje optimalnih hibridnih sastanaka i kompletan skup mogućnosti upravljanja velikim brojem uređaja.

 

USD$40.00 po sobi mesečno

(Godišnja pretplata – automatski se obnavlja)1

U cenu nije uracunat porez.

Funkcije

Automatska ažuriranja

Preporuke za naprednu konfiguraciju

Inkluzivni rasporedi sastanaka

Podrška za inteligentnu kameru i zvučnik

Veštačka inteligencija i napredna analitika

Nadgledanje i upozorenja u realnom vremenu

Sveobuhvatne alatke za samoupravljanje

Smernice prilagođene vašem okruženju

Unapređivanje puta ka omogućavanju hibridnog rada uz Teams Rooms Pro

Napredno upravljanje

Unapredite sobe pomoću naprednog upravljanja koje proaktivno radi u pozadini kako biste mogli da se usredsredite na ono što je najvažnije za vaše preduzeće.

A Teams video call with hundreds of participants.

Pojednostavljena rešenja

Kombinujte funkcije sastanka i upravljanja po sjajnoj ceni.

A group of people in a conference room participating in a Teams meeting and a collaborative whiteboard is being worked on together in real time.

Optimizovano za hibridne sastanke

Podesite sobe i prostore za sastanke tako da se prilagode različitim veličinama i potrebama i koristite inkluzivne rasporede video zapisa, podršku za inteligentne uređaje i funkcije koje koriste veštačku inteligenciju da biste optimizovali hibridne sastanke.

Two large televisions displaying a Teams meeting with a presentation.

Najnovije inovacije

Dobijte sve aplikacije i funkcije koje poznajete i koristite, kao i najnovije inovacije bezbednosti, upravljanja i hibridne optimizacije, kao što su udaljene PTZ kontrole, ćaskanje i Loop komponente.

A person sitting in an egg-shaped chair having a conversation with a coworker while participating in a Teams meeting being displayed on a large screen next to them where a collaborative whiteboard is being edited in real time.

Prvi koraci uz Microsoft Teams Rooms Pro

Saznajte koji je Teams Rooms Pro plan najbolji za vaše preduzeće

1. Kada plaćena pretplata počne, smernice za otkazivanje se razlikuju u zavisnosti od vašeg statusa kao novog klijenta, proizvoda i izbora domena u korporaciji Microsoft. Saznajte više. Pretplatu na Microsoft 365 možete da otkažete u bilo kom trenutku u Microsoft 365 centru administracije. Kada se pretplata otkaže, brišu se svi povezani podaci. Saznajte više o zadržavanju, brisanju i uništavanju podataka u usluzi Microsoft 365.
2. Otkažite u bilo kojem trenutku da biste sprečili buduće naplate. Posle besplatnog probnog perioda naplatiće vam se naknada za pretplatu. Potrebna je kreditna kartica.