Jedno mesto za sva vaša ćaskanja

Čuvajte sva ćaskanja – sa porodicom, najboljim prijateljima, klubom za džogiranje ili volonterskom grupom – na jednom mestu. Uđite u grupna i lična ćaskanja i izađite iz njih da biste bili u toku sa različitim planovima. Lako dodajte ljude u grupna ćaskanja, čak i ako ne koriste Microsoft Teams.1

A family group chat in Teams.
A family video call in Teams.

Video pozivanje

Pozivu može da se pridruži do 300 ljudi, tako da bilo da je u pitanju proslava venčanja ili okupljanje sa prijateljima, ima mesta za sve.3

Kontrolna tabla

Izaberite prikaz kontrolne table2 u bilo kom ćaskanju da biste brzo pristupili deljenom sadržaju uredno organizovanom u kategorije – kao što su fotografije, zadaci, predstojeći događaji, veze ka veb sajtovima, datoteke i još mnogo toga.

A Dashboard in Teams showing upcoming events, links and shared task lists.
A shared, itemized to-do list in Teams.

Lični i dodeljeni zadaci

Kreirajte ličnu listu zaduženja i pogledajte sve dodeljene zadatke na jednom mestu kako biste uvek bili u toku sa stvarima.

Sef

Sačuvajte važne informacije, kao što su lozinke pretplate ili porodični poreski dokumenti, u digitalnom sefu.2

The mobile view of Safe and what types of information and files can be added to the digital safe.

Preuzmite besplatnu aplikaciju Microsoft Teams za mobilne uređaje*

Kako se koristi vaša adresa e-pošte.

Placeholder with grey background and dimension watermark without any imagery Microsoft koristi vašu adresu e-pošte samo u svrhe ove jednokratne transakcije.

Microsoft Teams je namenjen svima

Održavajte sastanke, upućujte pozive i sarađujte na samo jednom mestu, bez obzira na to da li ste kod kuće, na poslu, u školi ili sa prijateljima.

1. Ćaskanje putem SMS-a je dostupno u ograničenom broju zemalja i postupno će postajati dostupno na drugim geografskim lokacijama. Pogledajte više detalja.
2. Dostupno je samo na iOS i Android mobilnim uređajima.
3. Potrebna je pretplata na Microsoft 365. Grupni video poziv omogućava video ćaskanja u trajanju do 30 uzastopnih sati za do 300 osoba.
* Dostupnost aplikacija za mobilne uređaje zavisi od zemlje/regiona.