Microsoft Dynamics leverer løsninger, som sikrer interessante og ægte kundeoplevelser – simpelthen ved at medarbejderne får en bedre kontakt til kunderne.

I en dynamisk virksomhed er menneskene omdrejningspunktet

I dag – og i fremtiden – er dynamiske virksomheder båret af den faste tro på vigtigheden af at skabe sammenhæng. I en dynamisk virksomhed er menneskene omdrejningspunktet. Den er forbundet med sine medarbejdere, partnere og leverandører og – frem for alt – sine kunder. Den er proaktiv. Den kan tilpasse sig. Den ser fremad. Den samler mennesker på tværs af geografi og arbejdssteder, roller og teams. Det er forbindelsen og sammenhængskraften mellem mennesker, der sætter en virksomhed i stand til at udnytte sit fulde, dynamiske potentiale. Målet for Microsoft Dynamics er at samle de mange forskellige innovative tiltag på tværs af Microsoft – fra kunde til virksomhed – med henblik på at levere proaktive, brugervenlige løsninger, som gør det lettere for vores kunder at finde hinanden og skabe fremsynede dynamiske virksomheder.

Bliv en dynamisk forhandler
Bliv en dynamisk forhandler

Nutidens kunder er på udkig efter en komplet indkøbsoplevelse. Vores vision er at gøre virksomhedsforhandlere og mellemstore forhandlere dynamiske ved at levere komplette indkøbsoplevelser i kraft af gnidningsfrie og fleksible løsninger til salgsstedernes (POS) administration ad flere kanaler, butiksdrift, e-handel, markedsføring, økonomi, forsyningskæden m.m.

Læs mere
Tilpassede kundeoplevelser – ensartet og sikker levering
Tilpassede kundeoplevelser – ensartet og sikker levering

De moderne kunder ønsker fleksibilitet og gennemsigtighed omkring de leverede tjenester, foruden en skarp pris. Omdrejningspunktet for vores vision er dynamiske, serviceorienterede og professionelle problemknusere, som kan tilpasse sig skiftende kunder, markeder og virksomhedsbehov, idet virksomhedsprogrammerne og -værktøjerne er designet til såvel nem integration som fleksibilitet i forhold til de foranderlige forretningsmæssige behov.

Læs mere
Dynamisk produktion udvikler planlægning og virksomhedsdrift

     Dynamisk produktion udvikler planlægning og virksomhedsdrift

Med globaliseringen af forsyningskæderne og et stigende behov hos kunderne for innovation og lave omkostninger har producenterne i dag behov for brugervenlige, fleksible løsninger for at kunne drive deres virksomheder på en mere effektiv måde. Microsoft Dynamics varetager disse behov med sine effektive og fleksible løsninger til processtyring og produktion, som er lette at integrere.

Læs mere
Hold forbindelsen varm, styrk processerne og vær et hoved foran konkurrenterne

     Hold forbindelsen varm, styrk processerne og vær et hoved foran konkurrenterne

Mange virksomheder oplever, at den bedste metode til at tiltrække og holde på kunder er at levere fremragende kundeoplevelser. Uanset om du specialiserer dig i at tilbyde produkter til bankdrift, investeringsstyring eller forsikringsbranchen, gør Microsoft Dynamics CRM det lettere at udvikle meningsfulde og holdbare relationer til dine kunder, alt imens rentabiliteten og effektiviteten i virksomheden bliver styrket.

Læs mere
Dynamic Business til smart ledelse

     Dynamic Business til smart ledelse

De mest succesrige offentlige organisationer og regeringer drives af engagerede personer, som har den nødvendige indflydelse til at gøre en forskel. Med de rigtige værktøjer kan disse mennesker realisere deres fulde potentiale, gøre ledelsen mere effektiv og justerbar og sikre de resultater, som borgerne kræver.

Læs mere

Flere ressourcer

Produkter