Yammer er et privat socialt netværk, som gør det lettere for medarbejdere at få kontakt til de rette mennesker, dele oplysninger og administrere projekter, så du kan nå længere – på kortere tid.
Yammer giver dig adgang til kolleger, oplysninger og samtaler. Gå ind på netværket for hurtigere at kunne træffe beslutninger og få arbejdet gjort.
Uanset organisationens opbygning samler Yammer mennesker med de samme mål, så samarbejdet foregår helt naturligt – også når de er på farten.
Yammer giver alle mulighed for at sige sin mening, udnytte muligheder, som går ud over jobbeskrivelsen, og dele idéer, så du og din virksomhed udvikler sig.

Udvikl din virksomhed med Yammer

Verden er i konstant forandring – og virksomhederne opdager efterhånden, at de skal have en ny metode til at arbejde sammen for at opnå succes. Hos Yammer har vi hjulpet mere end 200.000 førende virksomheder – herunder 85 % af Fortune 500 – i deres udvikling af en social arbejdsform. Brug Yammer til at samarbejde, engagere dig og fremme innovationen hele vejen mod målet.

Styrk produktiviteten gennem teamsamarbejde
Styrk produktiviteten gennem teamsamarbejde

Øget salg. Bedre kundeservice. Mere effektive processer. Når dit team fungerer, er der magi i luften. Yammer fremmer teamsamarbejdet, så du kan dele idéer, styrke kreativiteten og hurtigere nå frem til en beslutning. Skab sammenhæng i dit team, fjern barrierer og hold kontakten på enhver enhed med Yammer.

Læs mere
Få alle medarbejdere engageret
Få alle medarbejdere engageret

En engageret arbejdsstyrke er god forretning for virksomheden: højere produktivitet, større fortjeneste og mindre udskiftning af medarbejdere. Yammer øger medarbejdernes engagement, idet alle teammedlemmer bliver hørt – og har værktøjerne og oplysningerne til at udrette mere. Styrk kommunikationen i virksomheden, gør læring og integration af nye medarbejdere til et socialt anliggende, og få øje på de bedste talenter med Yammer.

Læs mere
Styrk virksomhedens tilpasningsevne
Styrk virksomhedens tilpasningsevne

Skab innovative produkter, og tilpas dem hurtigt efter markedets udvikling. Yammer styrker virksomhedens tilpasningsevne gennem åben kommunikation, så din virksomhed hele tiden er et hoved foran. Bliv hurtigere til at skabe innovative løsninger, tilpasse virksomheden, reagere på forandringer og opbygge en samlet kultur med Yammer.

Læs mere

Flere ressourcer

Løsninger