Nettskyen skal bety færre begrensninger, ikke flere. Utrett mer, raskere, og få tid til å fokusere på viktigere oppgaver med nettskyløsningen som passer for din bedrift.

Oppdag mulighetene med Microsoft Cloud OS

Du kjenner til salgsargumentet: "Gjør alt 100 x raskere/bedre/billigere i nettskyen." Nettskyen tilbyr fantastiske fordeler: bedre effektivitet, noe som gir IT-personell mulighet til å fokusere på strategiske forretningsinitiativer, én fleksibel plattform med rom for tilpasning i fremtiden og sentralisert IT-styring, selv etter hvert som tilgangen til sluttbrukerne utvides.


Det er imidlertid forskjell på nettskyleverandørene. Det finnes tre ulike typer nettskyleverandører du kan vurdere.

Offentlig nettsky
Offentlig nettsky

Nye leverandører som har oppstått i nettskyens tidsalder, og som derfor ikke trenger å tenke på eldre programvare eller infrastruktur, kan tilby billige tjenester og rask nyskapning basert på en offentlig nettsky. Men selv om de ikke har eldre systemer å tenke på, har du det. For de fleste bedrifter er det flere årsaker til at en offentlig nettsky bare bør være én del av en større nettskybasert hybridløsning. Med mindre du har planer om å flytte hele virksomheten til en offentlig nettsky neste uke, trenger du en integrert plattform som kombinerer den nye offentlige nettskyen din med private nettskyressurser, slik at du enkelt kan administrere begge. Leverandører som bare tilbyr offentlige nettskytjenester, har ingen erfaring med å støtte eksisterende, lokale ressurser.

Finn ut mer
Lokalt
Lokalt

Enkelte eldre leverandører har vært så motvillige til å slippe taket i lokale løsninger og programvaredefinerte datasentre at de nå strever med å hive sammen en nettskybasert hybridløsning i siste liten. En bedrift som har motsatt seg den offentlige nettskyen, kan ikke på magisk vis sette sammen et solid tilbud i hui og hast og skjule manglende erfaring med nettskyen bak forvirrende begreper og generelle uttalelser. Selv om de ser ut til å være et trygt valg, har ikke disse leverandørene den nødvendige erfaringen fra å drive sine egne store offentlige nettskyer. De kan ikke levere en integrert hybridløsning som gir den effektiviteten og fleksibiliteten du skal kunne forvente fra nettskyen. Vil du virkelig sette din lit til en bedrift som fremdeles er usikker på sine egne planer i nettskyen, til å levere den riktige løsningen for deg?

Finn ut mer
Hybrid nettsky

          Hybrid nettsky

Den ideelle modellen gir deg fleksibiliteten til å gå over til nettskyen i ditt eget tempo, samtidig som du kan beholde den lokale infrastrukturen. Microsoft har både den erfaringen med offentlige nettskyer og forståelsen av eldre infrastruktur som er nødvendig for å kunne tilby den riktige nettskyløsningen for deg. Vi kan tilpasse løsningen til dine planer i nettskyen og imøtekomme dine behov i forbindelse med samsvar, sikkerhet og høy tilgjengelighet. Med den hybride nettskyen vår kan du utvide ferdighetene til IT-teamet, fra å kjøre lokale datasentre til Windows Azure. Vi vet at noe av det første du vil flytte til nettskyen, kan være programmer som SharePoint og Exchange, som er helt avgjørende for virksomheten.


Det du trenger, er en partner som kan kjøre de eldre ressursene dine, i tillegg til de nye nettskybaserte ressursene, på bedriftsnivå og med bedriftskvalitet. Ingen annen leverandør har bedre forståelse av Microsoft-produkter eller bedre støtte for dem enn oss.

Finn ut mer

Flere ressurser

Produkter

Kundehistorier

Telefonica
6.22.2013

Telefonica

Telefónica uses hybrid-cloud strategy to keep their customers connectedLes mer
Aston Martin
5.31.2013

Aston Martin

Luxury Sports Car Manufacturer Accelerates Efficiency with Latest Operating SystemLes mer
Pella
12.8.2012

Pella

Pella Windows Moves to Hyper-V Private CloudLes mer